chill Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2005 Παιδιά ο λογαριαμός μου έχει λήξει και δεν τον ανανεώνω γιατί ο σεπτέμβρης συνεπάγεται εξεταστική, δυστυχώς!!!!!!! Θα το πιάσω μετά από κανά μήνα. Όλο αυτό το διάστημα θα παίρνει rest ο χαρακτήρας μου ή όχι??? 57 παρά ένα κουτάκι τον έχω αφήσει, αλλά το rest ενός μηνός+ θα μου καθόταν μια χαρά καθότι horde στον TH με quests σε eastern/western plaguelands, τον παράδεισο των gankers.
polaki Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2005 Χμμμ.. κοιτα να δεις, εγω πήγα διακοπές στις 15 και είχα 2 μπαρες ρεστ... Στις 17 έλειγε, αλλα μου το πήγαν στις 19 γιατι είχαν lag κλπ και δώσανε 2 μερες σε ολους όπως θυμαστε... Οταν γυρισα είχα full XP,οπότε υποθέτω ότι ναι θα έχεις και συ... Το θέμα ειναι το εξής, α) δεν παίρνεις πανω απο 1.5levl και β) ουτως η αλλως την τεταρτη σου δίνουν full XP...οπότε πάει χαμένο....................................
polaki Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2005 Χμμμ.. κοιτα να δεις, εγω πήγα διακοπές στις 15 και είχα 2 μπαρες ρεστ... Στις 17 έλειγε, αλλα μου το πήγαν στις 19 γιατι είχαν lag κλπ και δώσανε 2 μερες σε ολους όπως θυμαστε... Οταν γυρισα είχα full XP,οπότε υποθέτω ότι ναι θα έχεις και συ... Το θέμα ειναι το εξής, α) δεν παίρνεις πανω απο 1.5levl και β) ουτως η αλλως την τεταρτη σου δίνουν full XP...οπότε πάει χαμένο....................................
polaki Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2005 Απτην άλλη δεν θα παει χαμένο γιατι έχει λείξει το account και άρα δεν θα σου βάλουν καν.....
polaki Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2005 Απτην άλλη δεν θα παει χαμένο γιατι έχει λείξει το account και άρα δεν θα σου βάλουν καν.....
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2005 einai sigouro auto me to rest ths tetarths? apo pou to exete ma8ei? polaki a3ios...yparxei kai to Edit Post etsi
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2005 einai sigouro auto me to rest ths tetarths? apo pou to exete ma8ei? polaki a3ios...yparxei kai to Edit Post etsi
andrip Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 το έλεγε στην κεντρική σελίδα του wow τώρα δε μπορώ να μπώ θα χει τιγκάρει πάλι η σελίδα τους
mindtrapper Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 Tora to mono pou menei einai na mathoume kapos to password sou
pseira Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 Εμ θα μας κουβαλήθηκαν ενα κάρο νέοι με το migration....Αν συνεχιστεί εγώ λέω να την κάνουμε σιγά σιγά.....
polaki Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 Ηρθαν και αλλοι σε μας?? Μα νόμιζα ότι επειδή πριν μήνες είχε γίνει μεταφορά απτον Crushridge σε άλλους δεν θα άφηναν κάποιους να μεταφέρουν χαρακτήρα σε ήδη γεμάτο server! Πάντως εγώ είδα online πολλούς περισσότερους friends και αρκετούς που μιλάω μου λένε "just came back from holidays" κλπ κλπ. Ξεκινάνε και τα σχολεία και τα κεφάλια είναι μέσα.... Τουλάχιστον όσοι παίζουν αργά το βράδυ θα έχουν (λογικά) λιγότερο κόσμο μιας και τωρα με τα σχολεία θα πέφτει ύπνος! Εγω τι να πω που εδω και 2 μέρες κοιμάμαι 3.30 για να πάρω το ριμάδι το level?? Το πήρα επιτέλους και κοιμήθηκα χτες Έχω ακόμα μισό level rest xp, δεν προλαβαίνω μέχρι σημερα να το εξαντλήσω ωστε να επωφεληθώ 100% απτο full rest αφού θα λείπω όλη μέρα!
andrip Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 προχτές απόγευμα στον stormscale είχε queue 255 άτομα!!!
Alt3rnative Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2005 Pali queue ston crushridge!Ti tha ginei re de tha anoiksoun ta sxoleia tha anoiksoun!Ante giati paragine to kako! Re paidia exo dei screenshots opou vlepo kapoious paiktes na exoun topothetisei ta talent tous panw apo to action bar orizontia kai kato apo to mini map katheta.Pws ginetai auto?
paravatis Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2005 den einai talents afta pou eides alla actions, potions, profs ka... mporeis na to kaneis meso tou interface options stin epilogi show actionbars(right1/2 klp). eidika se kapoia classes(px shaman, priest) voithaei trela!
Προτεινόμενες αναρτήσεις