thefirestarta Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 http://www.insomnia.gr/vb3/showpost.php?p=846012&postcount=19 Ερώτηση:Το Μαϊο είχα κάνει με το trial των 10 ημερών μου ένα account με 2 χαρακτήρες...Επειδή θα συνεχίσω το WoW από 1η Οκτωβρίου (εξεταστική γαρ), Υπάρχει φόβος να σβήστηκαν τα στοιχεία των χαρακτήρων μου;Όχι τπτ άλλο, αλλά σε 9 μέρες έκανα ένα Warlock 23 lvl και κοντεύω να ψοφήσω ΑΝ τον έχω χάσει...
mindtrapper Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 de thymamai stou posous mines sbinetai.. 3 i 6...
andrip Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 παιδιά νομίζω οτι στους 3 μήνες χάνεις τους χαρακτήρες σου
paularas Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 Paides kai ena wraio neo gia emas pou den exoume 60arisi akomi kai to elega xthes ston jedi sto guild kai den me pisteue ( bebaia xthes to elega stin plaka kai simera to anakoinwse i blizzard ) . Logo tou trelou lag kai ton problimatwn pou dimiourgithikan tha mas kanei dwro i blizzard tin alli tetarti stin klasiki tis sindirisi ena full rest . Diladi ginetai i sintirisi kai me to pou mpoume emeis pou den exoume 60arisi akomi tha exoume 1 1/2 lvl rest xp.... Nice? A! logika tha mas dwsoun kai kamia mera free akomi gia to kalo....
mindtrapper Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 Wow fobero doro gia to 30% kai ligotero twn paixtwn... Emas pou mas xalase ta raid ti tha mas dosoun?
polaki Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2005 Mindtrapper ακόμα και στον Crushridge που ειναι απτους πρώτους server δεν είναι 70% οι 60άρηδες... Κατα την άποψη μου το καλύτερο θα ήταν ένα extension του χρόνου αλλά αυτό το κάνανε την προηγούμενη φορά. Απτην άλλη και εγώ ξενέρωσα τρελά, αλλά εντάξει, απλά έκανα κάτι άλλο, και χαίρομαι που τουλάχιστον δεν θα χάσω καθόλου rest (είχα μόλις πάρει flightpath και είχα βγεί απτην Ιronforge.) Το full rest λέει θα δοθεί την Τετάρτη το πρωί, το θέμα είναι αν θα προστεθεί στο ήδη υπάρχον (πχ εγώ έχω 7 μπάρες rest, και κάνω μαραθώνιο να τις βγάλω μήν τυχον και δεν προλάβω μέχρι την τρίτη βράδυ).....
polaki Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2005 Mindtrapper ακόμα και στον Crushridge που ειναι απτους πρώτους server δεν είναι 70% οι 60άρηδες... Κατα την άποψη μου το καλύτερο θα ήταν ένα extension του χρόνου αλλά αυτό το κάνανε την προηγούμενη φορά. Απτην άλλη και εγώ ξενέρωσα τρελά, αλλά εντάξει, απλά έκανα κάτι άλλο, και χαίρομαι που τουλάχιστον δεν θα χάσω καθόλου rest (είχα μόλις πάρει flightpath και είχα βγεί απτην Ιronforge.) Το full rest λέει θα δοθεί την Τετάρτη το πρωί, το θέμα είναι αν θα προστεθεί στο ήδη υπάρχον (πχ εγώ έχω 7 μπάρες rest, και κάνω μαραθώνιο να τις βγάλω μήν τυχον και δεν προλάβω μέχρι την τρίτη βράδυ).....
polaki Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2005 51 στα 52 είμαι... έχω ενα ολοκληρο level rest XP ήδη γιατί έλειπα 2 βδομάδες διακοπες, και κάνω μαραθώνιο να προλάβω να το τελειώσω ώστε να επωφελιθώ... Λογικά το rest XP της τετάρτης θα με βρει level 52 τελειώματα και θα έχω rest XP μέχρι 54 μέση... not bad.........
polaki Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2005 51 στα 52 είμαι... έχω ενα ολοκληρο level rest XP ήδη γιατί έλειπα 2 βδομάδες διακοπες, και κάνω μαραθώνιο να προλάβω να το τελειώσω ώστε να επωφελιθώ... Λογικά το rest XP της τετάρτης θα με βρει level 52 τελειώματα και θα έχω rest XP μέχρι 54 μέση... not bad.........
chill Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2005 Παιδιά ο λογαριαμός μου έχει λήξει και δεν τον ανανεώνω γιατί ο σεπτέμβρης συνεπάγεται εξεταστική, δυστυχώς!!!!!!! Θα το πιάσω μετά από κανά μήνα. Όλο αυτό το διάστημα θα παίρνει rest ο χαρακτήρας μου ή όχι??? 57 παρά ένα κουτάκι τον έχω αφήσει, αλλά το rest ενός μηνός+ θα μου καθόταν μια χαρά καθότι horde στον TH με quests σε eastern/western plaguelands, τον παράδεισο των gankers.
Προτεινόμενες αναρτήσεις