Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2007 Μου είπαν ότι αν έχω φτιάξει macros στα ειδικά κουμπιά του Logitech G11, το σύστημα της blizz ενδέχεται να με περάσει για bot. Αληθεύει κάτι τέτοιο? Σταμάτησα ήδη να usαρω τα macros στις προκαθορισμένες θέσεις μη γίνει καμιά μλκία....Έλεος δηλαδή!!! nai esena 8a parakolou8ei 24/7 edw den e3afanizontai ta bots pou vrwmane apo xiliometro...
Toufas Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2007 Μου είπαν ότι αν έχω φτιάξει macros στα ειδικά κουμπιά του Logitech G11, το σύστημα της blizz ενδέχεται να με περάσει για bot. Αληθεύει κάτι τέτοιο? Σταμάτησα ήδη να usαρω τα macros στις προκαθορισμένες θέσεις μη γίνει καμιά μλκία....Έλεος δηλαδή!!! οχι σου λενε βλακιες.
chill Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2007 nai esena 8a parakolou8ei 24/7 edw den e3afanizontai ta bots pou vrwmane apo xiliometro... Am i not the center of the universe ? Σήμερα είχα την τύχη να logάρω νωρίς το πρωί και να δω ότι άρχισε το xmas seasonal....Χέστηκα στο gold . Πούλαγα το πρωί τα cookies για 20g!!! και έφευγαν λες και ήταν epic.... να μην πω ότι 5 red winter cloths έφυγαν για 50g έκαστος σε λιγότερο από 10 λεπτά.... Άδειασε και το ah από πρώτες ύλες (alliance του LB FTL) και το πάρτι σταμάτησε απότομα.
GeorgeEco82 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2007 Chill ,Σχετικα με τα macros που ελεγες πριν , το εχει παθει ενας φιλος μου πριν 1,5 χρονο περιπου. Ρωτα κανενα GM η δες στα Forum του wow μπας και βρεις τιποτα.
becausE Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2007 evala enan mina me pistotiki tora pos to vgazo oste na min xreo8ei ton epomeno mina?
chill Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2007 Cancel subscription πατάς νομίζω. Ρε συ because, μόλις άνοιξα την σελίδα του insomnia με έβγαλε ως χρήστη "Because". Είχα μπει με το account σου δηλαδή wtf....
becausE Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2007 O_o (kai opos poli kala katalavate afto to minima einai poli sintomo)
chill Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2007 Huh? Περίεργο.... Edit: Σκατά δεν φαίνεται καλά (είχα βάλει pic αρχικά την οποία έβγαλα). Σοβαρά όμως με το που ανοίγω την σελίδα, μου λέει Καλώς ήρθες becausE....
becausE Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 hmm 3ero go mporei na exoume idio pass kai na ta mperdevei allo tpt den mou erxete sto mialo afti tin stigmi pantos kalosir8es becausE
Dimitris362 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 kane cancel to account k apla otan teleiosei i sindromi su vale karta i ksanaananeose me pistotiki dn tha xaseis xrono ute tha pathei tpt to acc su tha paraminei anoixto mexri na teliosei o xronos su k meta tha kleisei k boreis na to ksanaanoikseis opote thes
zoocra77 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2007 Ρε γμτ εχουν σπασει τα νευρα μου σημερα!Δεν είναι να κανεις dungeon low lvls και δει με Ελληνες! Ο ένας στη μεση του dungeon σηκωνεται και φευγει,ο αλλος tank lvl 40 και δεν ξερει πιο ειναι το κουμπι του map!Healara και δεν επαιρνε κανεις το aggro ολοι vour kai dmg sta @@ τους!Τελος lvl up χωρις instance!
Skia11 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2007 Lol τώρα είδα την διαφήμηση του WoW με τον minime ahahahahaha Ακούω προτάσεις για ηθοποιούς για τους rogues...
Remiel Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2007 Lol τώρα είδα την διαφήμηση του WoW με τον minime ahahahahaha Ακούω προτάσεις για ηθοποιούς για τους rogues... Chuck Norris
Praetorianos Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2007 Και φυσικά για όποιον τυχόν δεν γνωρίζει τι εστί Chuck Norris : http://frikipaideia.wikia.com/wiki/Chuck_Norris
Dark_son20 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2007 ton miss mpoutia gia tous rogues mouxaxaxaxaxaa
Προτεινόμενες αναρτήσεις