Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

epeidh oi eurwpaikoi servers tou WoW einai sto Parisi den shmainei oti olh h Blizzard einai sto Parisi...

Blizzard=USA...aneka8en...

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ναι ενταξει ξερω πως η βλιζ ειναι αμερικανικη,αλλα δεν την ειχε αγορασει ενας γαλλικος κολοσσος;

γιαυτο εχω την εντυπωση οτι τα hq ειναι στην γαλλια.

Δημοσ.

Οι αλλαγές στο πιο εύκολο είναι ΑΝΑΓΚΑΙΕΣ ενόψη του νέου expansion.Η blizz έχει δηλώσει ότι από το 70 εως το 80 θα απαιτέιται τόσο xp όσο από το 60-70 που αντιστοιχεί στην διαφορά 1-50. Αν τα πράγματα έμεναν ώς είχαν ποιός τρελλός θα ξεκινούσε το παιχνίδι ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ (χωρίς δλδ high lvl alt), για να φτάσει lvl 80 με φυσιολογικό παίξιμο (2-3 ώρες την μέρα) σε κανά χρόνο ; Μου κάνει μεγάλη εντύπωση που πολλοί στο thread κλαίγονται εδώ και κάμποσο καιρό οτι το ένα ή το άλλο έγινε εύκολο και τι θα κάνουμε εμεις οι παλιοσειρές και διάφορα τέτοια κομπλεξικά.Ξεχνάνε ότι και αυτοί κάποτε ήταν noobies, και ότι το παιχνίδι έγινε με το TBC 30% μεγαλύτερο και με το WTLK άλλο ένα 30% θα προστεθεί.Πώς θα αντισταθμίσει τα χαμένα έσοδα από όσους το βαριούνται και το παρατάνε, αν δεν βρει τρόπους να προσελκύσει νέους παίκτες, και ταυτόχρονα να κρατήσει όσους παλιούς μπορεί με τα expansion?

Δημοσ.
Οι αλλαγές στο πιο εύκολο είναι ΑΝΑΓΚΑΙΕΣ ενόψη του νέου expansion.Η blizz έχει δηλώσει ότι από το 70 εως το 80 θα απαιτέιται τόσο xp όσο από το 60-70 που αντιστοιχεί στην διαφορά 1-50. Αν τα πράγματα έμεναν ώς είχαν ποιός τρελλός θα ξεκινούσε το παιχνίδι ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ (χωρίς δλδ high lvl alt), για να φτάσει lvl 80 με φυσιολογικό παίξιμο (2-3 ώρες την μέρα) σε κανά χρόνο ; Μου κάνει μεγάλη εντύπωση που πολλοί στο thread κλαίγονται εδώ και κάμποσο καιρό οτι το ένα ή το άλλο έγινε εύκολο και τι θα κάνουμε εμεις οι παλιοσειρές και διάφορα τέτοια κομπλεξικά.Ξεχνάνε ότι και αυτοί κάποτε ήταν noobies, και ότι το παιχνίδι έγινε με το TBC 30% μεγαλύτερο και με το WTLK άλλο ένα 30% θα προστεθεί.Πώς θα αντισταθμίσει τα χαμένα έσοδα από όσους το βαριούνται και το παρατάνε, αν δεν βρει τρόπους να προσελκύσει νέους παίκτες, και ταυτόχρονα να κρατήσει όσους παλιούς μπορεί με τα expansion?

Άλλο να το κάνεις εύκολο και άλλο να το κάνεις γελοίο.Επίσης εγώ απο ανέκαθεν ήξερα ότι τα epic τα φόραγε κάποιος που είχε λιώσει και άξιζε να τα πάρει.Πλέον(βασικά απο το tbc,αλλά κυρίως μετά το καινούργιο patch)όποιος δεν έχει epic σημαίνει ότι είναι alt και μόλις πάτησε το πόδι του στα 70.

Αυτό που θέλω να πω είναι ότι για τους hardcore players δεν έχει δώσει τπτ σοβαρό η blizz πλέον.

p.s το ότι κάποιος δεν είναι 70(full epic) δεν σημαίνει ότι είναι και noob.

Δημοσ.

Ας φτιάχνανε ένα world pvp της προκοπής και θα σου λεγα τι θα είχε να δώσει. Όσο δεν το κάνουν τόσο περισσότεροι θα είναι αυτοί που θα λακίσουν για το warhammer.

Δημοσ.
epeidh oi eurwpaikoi servers tou WoW einai sto Parisi den shmainei oti olh h Blizzard einai sto Parisi...

Blizzard=USA...aneka8en...

Σωστά δεν λέω, αλλά τα κεντρικά τους για την Ευρώπη όντως είναι στο Παρίσι. Και υπάρχει πολύ κόσμος που δουλεύει εκεί άσχετα αν οι αποφάσεις βγαίνουν απο την Αμερική.

Δημοσ.
Ας φτιάχνανε ένα world pvp της προκοπής και θα σου λεγα τι θα είχε να δώσει. Όσο δεν το κάνουν τόσο περισσότεροι θα είναι αυτοί που θα λακίσουν για το warhammer.

apo to stoma sou kai stis blizz to auti. ama pragmatika den ftiaxtei to pvp ta leme sto warhammer. to pve pia exei ginei arketa monotono kai mono sigkekrimena plans pia apo bosses aksizoun sto paixnidi. fantasou oti apo hyjal kai bt ta 3 - 4 prwta boss apla mpaineis kai ta spas xwris plans sxedon kai xwris tpt.

Oso gia to pvp gia plaka pas 2k-2,1k mia arena team arkei na niwthoun ligo autoi pu paizoun ( kai to gear tha erthei apo mono tou )

Δημοσ.
Τα heroics έχουν γίνει gtp. Αφήστε που πλέον ο priest έχει γίνει παιχνιδάκι. Ήπια 3(!!!!) νερά μόνο MT. Δεν σταματήσαμε τα pulls μέχρι και 8 mobs μαζί έφερνε ο pala τίποτα μηδενική δυσκολία....λες και είχαμε πάει για κανα boost σε low level instance. Και γω casual είμαι πλέον αλλά όχι και έτσι.... Σε 2,5 ώρες 10 badges....kek απλά!!!

Χτες ήταν το πρώτο μου AV μετά από 3 κοντά χρόνια που ο αντίπαλος δεν πήρε ΟΥΤΕ ΕΝΑ honor point!!!! Alliance 617hp, horde 0 hp....τους σαπίσαμε σε 22 λεπτάκια!!!

δεν βρέθηκε μπροστά σου κανένας hunter? Μόλις με σημαδέψει hunter=dead. Μας βγάζουν και από shadowform lololol

Δημοσ.

Δεν ξέρω αλλά μετά το patch στα BGs ΟΛΑ τα classes τα έχω για πασατέμπο.

Arena δεν ξεκινήσαμε ακόμα με την drood αλλά αναμένω και εκεί περισσότερους ξηρους καρπούς.

Δημοσ.

Σοβαρά τώρα οι hunters βγάζουν το shadowform? Ακόμα και έτσι το class του "my mommy didnt buy me a pet but thanks to blizz i can roll a huntard"(aka class, ορισμός της n00bιας) είναι αρκετά εύκολος αντίπαλος. Δεν μιλάω για hunters που νιώθουν έτσι, εκεί ναι dead είμαστε όλοι. Αλλά το 99,9% των hunters είναι συνδυασμός george w bush και forest gump.

ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ OP ROGUES ΝΑ ΤΕΣΤΑΡΟΥΜΕ ΤΟ SKILL ΜΑΣ ΕΜΕΙΣ ΟΙ CLOTHΑΔΕΣ!!!! Μόνο το hit and run tactic αποδίδει και αυτό μόνο αν στα trinkets σου έχεις netherwing ally ready :D. Τι απόλαυση να στην πέφτει ο rogue να αρχίζεις το τρέξιμο και να του σκας στην μάπα το δράκο και άστον να ψάχνετε. Αμφιβάλλω αν έχω χάσει ένα duel με το συγκεκριμένο trinket . Το αγαπημένο μου trinket με διαφορά....Omg έγινα και γω ένας "buy trinket-sell skillz".

Δημοσ.

Πάντως επιτέλους buffάρανε το subt tree...καιρός είτανε είχα βαρεθεί να βλέπω και να παίζω με τα κολοcombat builds.

Clothies και πριν ήτανε εύκολοι αλλά τώρα ακόμα και σε full s2 sl - disc priests = gg

μιλάμε για hemo crits 1.4k - 1.7k και για 3cp evisc 2ks (δε λέω στα 5cp γιατί θα αρχίσουνε τα "zomg nerfz them blizz!!111one").

Επιτέλους το subt tree γίνεται αυτό που έπρεπε να είναι πάντα ήτοι αν παίξεις καλά μετά απο opener το target σου είναι dead σε χρόνο dt.

Dont get me wrong, παραμένει ganking spec αλλά τουλάχιστον τώρα λειτουργεί σωστα, δλδ ποτέ δε πρόκειται να έρθει στα ίδια standards με combat builds όπου ακόμα και με 2-3 foes άμα νιώθεις τους έχεις, αλλά τώρα τα πράγματα είναι - pick target at the back kill him gtfo asap...ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ FUUUUUUUUUUUN. :)

Δημοσ.

Ναι κάνανε καλή δουλεία με το sub tree. Το μόνο το οποίο είναι απαραδεκτο ακόμη είναι το eviscerate. Απλά άθλιο που φτάνει τα όρια του αστείου όταν αντιμετωπίζεις warrior, pala, druid (bear). Πάλι καλά που υπάρχει και το rupture.

Δημοσ.

Δε ξέρω αλλά 2.5κ - 3κ+ crits σε plates είναι σχεδόν guaranteed με ένα cold blood μετά το 35% health.

Σε droods προτιμώ rupture όπως σχεδόν σε όλα τα kiting classes που δε ψοφάνε insta μετά το opener αλλά τώρα τελευταία άμα μου βγεί το opener μέχρι να κάνει shapeshift τον έχω στο + - 35% οπότε μετά πέφτει φατούρο που λέγαμε και στο σχολείο :lol::devil::shock:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...