Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας! Μια ερωτηση.. Τι γινεται οταν για καποιο λογο πεφτει η συνδεση για 1,2 δευτερολεπτα και γινεται disconect απο το παιχνιδι? Υπαρχει καποιο υtility που να συνεχιζει κανονικα το παιχνιδι?

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Εγώ ένα έχω να πω για το καινούργιο patch(πέρα του ότι boostaran τρελά τους μάγους :P).το έχουν κάνει τόσο εύκολο στο pve που έχει χαθεί πλέον η αξία του epic...

τα badges τα πέρνεις με το κιλό.reputation items πέφτουν με το κιλό.μπορείς να πηγένεις heroics από honored...δλδ τι άλλο θα κάνουν?θα σου δίνουν epic items γιατί πήρες lvl?

τι να πω απογοήτευση...

τουλ. το Zul aman είναι κοματάκι δύσκολο(gear wised )

ενταξει ρε παιδια σκεφτειτε και τους αλλους.δεν ειναι ολοι hardcore gamers,υπαρχουν και οι casual players που δεν εχουν ολο τον χρονο που απαιτει το παιχνιδι.

βεβαια δεν γνωριζω τα επισημα στατιστικα της blizzard για τον συνολικο πληθυσμο του παιχνιδιου,αλλα υποθετω για να προβαινει σε τετοιες αλλαγες,τα 15χρονα δεν πρεπει ειναι και η πλειοψηφια του παιχνιδιου οπως πολλοι υποστηριζουν.

αλλα χωρις επισημα στοιχεια,μονο υποθεσεις κανουμε.μην ξεχνατε πως δεν προκειται μονο για ενα απλο παιχνιδι,αλλα για μια κερδοφορα επιχειρηση με πελατεια 10mllions....

παντως τη κωλοφαρδια και αυτη με το πατς 2.3.ημουν λεβελ 60 και στο questlog μου ειχαν μεινει αρκετα elite quests.ημουν ετοιμος να τα σβησω και να ξεκινησω φρεσκος στο Outland.αλλα τωρα με το πατς σχεδον τα περισσοτερα 1-60 elite mobs γινανε non-elite (για να γινει ευκολοτερο το 1-60lvling) και τωρα τα τελειωσα σχεδον ολα.ευκολο χρημα,rewards,reputation,experience και leveling sto 61 σε μια μερα.

well done blizzard :P

Δημοσ.

Έχω αφήσει κανα μήνα 70άρη priest attuned στο Κάρα επειδή βαριόμουν να τον ντύσω με επικ (έπρεπε να πιάσω exalted για να μπω heroic) αλλά όλα αυτά που διαβάζω με τσιγκλίζουν. Άλλαξε τπτ ουσιαστικό αξίζει να γυρίσει κανείς, δλδ θα ντυθώ πιο εύκολα τώρα να μπω σε κανα instance της προκοπής ή πρέπει να φαρμάρω ώρες πάλι?

Δημοσ.

"Πάτερ blizzμων"

Blizzard ημών η εν της Αμερικής

αγιασθήτω τα headquarters σου

ελθέτω το next game σου

γεννηθήτω το next project σου

ως single player και online

Το starcraft ημών το επιούσιον

gief ημίν σύντομον

Και εκπλήρωσε τις προσδοκίες ημών,

Ως και ημείς αγοράζουμε τον κάθε τίτλο σου blizzgod

Και μη εισενέγκης ημάς εις άλλον mmoπειρασμό,

Αλλά ρύσαι ημάς από του πονηρού chinese.

Blizzμην!!!!

P.s. έχω λιώσει!!!!

Δημοσ.

Πάντως το θέμα lvling έχει γίνει πλέον πάρα πολύ έυκολο.

Και μια επιπλέον σημαντική παράμετρος σε αυτό είναι οτι τα περισσότερα elite quest έγιναν απλά. Οπότε τώρα δεν υπάρχει λόγος να αφήνεις κάποια quest πισω σου. Μέσα σε 3 ώρες απο 33 πήγα 36 έναν alt μου (ήμουν και rested στην αρχή) και ακόμα έχω ένα σωρό quest που με περιμένουν.

Δημοσ.

Ε ρε wipe που έχει να πέσει απο άτομα με full πράσινα που θα πηγαίνουν heroic επειδή νομίζουν οτι επειδή αλλάξε το rep που χρειάζεται για να μπέις στο instance άλλαξε και το πόσο χτυπουν τα mob μέσα σε αυτό.

Δημοσ.

Μπα μια χαρά μπλεδούρα είμαι ντυμένος και μάλιστα με 1 (!!!!) epic :P. Όντως αυτό δεν το είχα σκεφτεί αλλά λογικά δν θα nerfaran λιγουλάκι τα instances? Και έτσι να μην είναι καλύτερα να φας 10 wipe αλλά να προσπαθείς, παρά να μην μπαίνεις γιατί θα πρέπει να φαρμάρεις ώρες πρώτα. Είναι θέμα διασκέδασης και όχι θέμα του ότι θέλω να ντυθώ μόνο.

Δημοσ.
Ε ρε wipe που έχει να πέσει απο άτομα με full πράσινα που θα πηγαίνουν heroic επειδή νομίζουν οτι επειδή αλλάξε το rep που χρειάζεται για να μπέις στο instance άλλαξε και το πόσο χτυπουν τα mob μέσα σε αυτό.

ναι ρε γμτ. τώρα και η κουτσή μαρία πάει heroic...άσε για τα badges...

Δημοσ.

Τα heroics έχουν γίνει gtp. Αφήστε που πλέον ο priest έχει γίνει παιχνιδάκι. Ήπια 3(!!!!) νερά μόνο MT. Δεν σταματήσαμε τα pulls μέχρι και 8 mobs μαζί έφερνε ο pala τίποτα μηδενική δυσκολία....λες και είχαμε πάει για κανα boost σε low level instance. Και γω casual είμαι πλέον αλλά όχι και έτσι.... Σε 2,5 ώρες 10 badges....kek απλά!!!

Χτες ήταν το πρώτο μου AV μετά από 3 κοντά χρόνια που ο αντίπαλος δεν πήρε ΟΥΤΕ ΕΝΑ honor point!!!! Alliance 617hp, horde 0 hp....τους σαπίσαμε σε 22 λεπτάκια!!!

Δημοσ.
"Πάτερ blizzμων"

Blizzard ημών η εν της Αμερικής

αγιασθήτω τα headquarters σου

ελθέτω το next game σου

γεννηθήτω το next project σου

ως single player και online

Το starcraft ημών το επιούσιον

gief ημίν σύντομον

Και εκπλήρωσε τις προσδοκίες ημών,

Ως και ημείς αγοράζουμε τον κάθε τίτλο σου blizzgod

Και μη εισενέγκης ημάς εις άλλον mmoπειρασμό,

Αλλά ρύσαι ημάς από του πονηρού chinese.

Blizzμην!!!!

P.s. έχω λιώσει!!!!

eeee μια μικρη διορθωση.τα headquarters της blizzard ειναι στο παρισι...

κατα τα αλλα εξαιρετικο ;)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...