Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ ένα έχω να πω για το καινούργιο patch(πέρα του ότι boostaran τρελά τους μάγους :P).το έχουν κάνει τόσο εύκολο στο pve που έχει χαθεί πλέον η αξία του epic...

τα badges τα πέρνεις με το κιλό.reputation items πέφτουν με το κιλό.μπορείς να πηγένεις heroics από honored...δλδ τι άλλο θα κάνουν?θα σου δίνουν epic items γιατί πήρες lvl?

τι να πω απογοήτευση...

τουλ. το Zul aman είναι κοματάκι δύσκολο(gear wised )

Δημοσ.

δλδ απο θεμα lag πως παει ή αν οι

κανονες πχ μην βαρατε τον αλλο οταν χpairnei Και

τετοια αλλα

ισχυουν τι παιζει εκει μεσα με λιγα λογια ?

Δημοσ.

lag spania iparxei...

tora an dialekseis pvp server etimasou gia apiro gang corpse camping apo 20+ lvl ktlp

mporeis fisika na dialekseis care bear server an fovase tin proklisi tou pvp

kanones den exei kati trelo...

botarisma i opiadipote xrisi tritou programatos einai etia monimou ban...

sta genika kanalia prosexeis pos ekfrazese sta agglika giati efkola tros 3imero suspent...

kai genika matheneis na eisai sovaros me tin kinotita ( simperifores lineAIDS den einai apodektes kai exoun apotelesma to ameso report se GM kai sinithos 1imero suspent tou acount)

to na mpeis se kalo guild to skeftese afou exeis ntithei monos sou T4 :P alios vriskeis pareistiko guild kai pernas kala

Δημοσ.
εννοεις camping εξω απο το graveyard?

Οταν πεθαίνεις στο wow, έχεις δυο επιλογές. Κάνεις res στο πιο κοντινό graveyard (δεν συμφέρει για διάφορους λόγους) η τρέχεις και βρίσκεις το πτώμα σου.

Corpse camping είναι όταν κάποιος περιμένει πάνω απο το πτώμα σου για να σε ξανασκοτώσει.

Δημοσ.

την Δευτερα θα το παραγγειλω (λολ)

οταν μου ερθει θα τα ξαναπουμε να μου πειτε κανεναν καλο

server PVP :devil: με Ελληνες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...