Dark_son20 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 sinithos exw to ena mati mou panta sto combat chat me to pou do o tade gains stealth (pragmatika giati den griniazete gia afto?) arxizo ta AE gia ligo ti einai 75 mana
Dark_son20 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 ρε παιδια επειδη ειμαι καινουργιος μπορει να μου πει καποιος εαν μπορω να αλλαξω proffesional εχω εναν warrior και εχω επιλεξει σαν proffesion alchemy και herb gathering...(μιλαω για τα primary professionals) an sto character panel sou "C" kaneis click ekei pou leei poso apo poso to exeis to epagelma apo kato sou vgazei ena koumpaki na to kaneis delete
chill Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 ε ναι ρε σκια,διοτι με 1% health θα μπορουσες να παιξεις και ταβλι μπροστα μου και εγω να κανω το κοροιδο για να με λυπηθεις.but nope πρεπει να stealtharo κιολας διοτι που ξερεις,μπορει ναμαι τοσο αχρηστος ωστε και με ενα 1% health να με σκοτωσει ο ΟP lock.stealth gia ena 1% health.that says it all. α και για να μην θεωρουμαι ρατσιστης,το ιδιο gay ειναι και οι druids που παλι φοβουνται οτι θα τις φανε αν δεν χρησιμοποιησουν stealth προτου αιφνιδιασουν καποιον με 1% health.τοσο gay ειναι και αυτοι. Καλά οι druids έχουν και το άλλο όταν τα πίνουν ρίχνουν hots και μπαίνουν στην μορφή "ώρα να πάρω το πούλο από το πεδίο της μάχης γιατί τον ήπια". ΜΗΝ ΛΥΠΑΣΑΙ STEALTHER!!!! Όπου μπορείς και όπως μπορείς KEEL!!!!
KilliK Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 xwris na eimai rogue...sou lew oti den einai upervoliko...giati pes oti esy vlepeis ton rogue na erxetai apo makrya...travas potion/healthstone/bandages...mpam mpam gemise arketo hp...giati na mhn er8ei stealthed na sigourepsei to kill xwris prospa8eia? prepei na einai vlks autos na mhn er8ei stealth epeidh esy ekanes thn vlkia (enw paizeis se pvp server) na meineis me toso low health? κοιτα στα quests,το συνηθες ειναι να αντιμετωπιζεις μπροστα σου τα mob-packs με πισω σου το πεδιο ναναι ελευθερο,ε και λογικο ειναι να στην πεφτουν απο πισω οι gankers. σπανια να ξεφυτρωσει απο μπροστα ο αντπαλος. αλλα και ακομα και να πεταχτει απο μπροστα σου,δεν νομιζω να εχεις τον χρονο να φουλαρεις mana/health ειδικα οταν σε βαρανε ηδη τα mobs.οποτε μην λεμε υπερβολες. οσο για το τελευταιο που λες,εγω να το αναδιατυπωσω αλλιως: αφου εγω ειμαι τοσο βλακας ωστε να μεινω με 2hp,τοτε τι εχει να φοβηθει απο ενα τετοιο βλακα ο rogue ωστε να χρησιμοποιησει το stealth του για να μου δωσει ενα ακαριαιο χτυπημα απο πισω;εκτος και αν θεωρει τον εαυτο του πιο βλακα και νομιζει οτι δεν θα καταφερει να με σκοτωσει και χωρις stealth,σε μια τοσο ευνοικη,γιαυτον,ευκαιρεια
becausE Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 akiro alla mia fora mou tin epese eno ekana rest enas belf loladin me bubble anixto ZOMFG blink trexo ligo akomi mexri na teliosei to bubble kai psofise se xrono DT EDIT: kati asxeto nomizete pos den exete kalo gear? gia koitaxte ligo prosektika afton ton mage kai tolmiste meta na 3anaparapone8eite gia to gear sas
Sorath Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 α και για να μην θεωρουμαι ρατσιστης,το ιδιο gay ειναι και οι druids που παλι φοβουνται οτι θα τις φανε αν δεν χρησιμοποιησουν stealth προτου αιφνιδιασουν καποιον με 1% health.τοσο gay ειναι και αυτοι. Τόσο χάλια τα πας με τα mob που φτάνεις 1%? Τς,τς,τς.... Προσωπικά, ένα starfire αρκεί, ούτε stealth, ουτε τίποτα....
sarisn Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 EDIT: kati asxeto nomizete pos den exete kalo gear? gia koitaxte ligo prosektika afton ton mage kai tolmiste meta na 3anaparapone8eite gia to gear sas pion mage? Loooool!!! Μπράβο ρε παιδιά με κάνατε και γέλασα πρωί πρωί :lol:
Skia11 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Anyway Killik ρόλλαρε έναν ρογκά και κάνε pvp και μετά έλα πές μου αν θα αφήνεις clothie με 1% health ζωντανό. Its a fact of life (of WoW life ) Ένα παράδειγμα οικτρού ganking που κάνω...πέρα απο το ganking που ρίχνω έξω απο τους battlemasters στο IF, άμα βαριέμαι πάω έξω στο dueling spot του IF περιμένω να φτάσουν οι duelers σε χαμηλό hp και μετά τους βοηθάω να δούν τα ραδίκια ανάποδα....έτσι γιατί μπορώ MUHAHAHAHAHAHAHA
chill Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Ο Mage είναι mage ότι gear και να έχει, οφείλεις να τον σκοτώσεις .
CODEC Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Ο Mage είναι mage ότι gear και να έχει, οφείλεις να τον σκοτώσεις . na to leges gia rogue ayto re chill to katalabainw alla gia mage....
becausE Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Loooool!!! Μπράβο ρε παιδιά με κάνατε και γέλασα πρωί πρωί :lol: hahah nai tora eida oti 3exasa na patixo to ctrl+v na ginei copy paste to pa8aino poles fores idika sto irc na lipon to polipo8ito armory profile http://www.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Mal%27Ganis&n=Ronice
greekbaby Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Απο οτι φενεται αυτος δεν ειναι mage ειναι priest...ποιο πολλοι healing εχει παρα +dmg spell...ελλεινος ! ? Γιατι δεν απαντησε κανεις στο προηγουμενο ερωτημα μου εκτος απο εναν ?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 profanws alt
greekbaby Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Nice alt ...Αν τον δειτε πειτε του συγχαριτιρια ...κ να αλλαξει talents σε holy την αλλη φορα...:devil:
Προτεινόμενες αναρτήσεις