Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ε ναι ρε σκια,διοτι με 1% health θα μπορουσες να παιξεις και ταβλι μπροστα μου και εγω να κανω το κοροιδο για να με λυπηθεις.but nope πρεπει να stealtharo κιολας διοτι που ξερεις,μπορει ναμαι τοσο αχρηστος ωστε και με ενα 1% health να με σκοτωσει ο ΟP lock.

stealth gia ena 1% health.that says it all.

α και για να μην θεωρουμαι ρατσιστης,το ιδιο gay ειναι και οι druids που παλι φοβουνται οτι θα τις φανε αν δεν χρησιμοποιησουν stealth προτου αιφνιδιασουν καποιον με 1% health.τοσο gay ειναι και αυτοι.

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κοίτα ρε που θα βγούμε όλοι μας κουνιστοί επειδή δεν αφήνουμε free kills

ΠΕΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΤΡΙΧΟΣ, ΤΕΛΟΣ!!!!

Δημοσ.
Κοίτα ρε που θα βγούμε όλοι μας κουνιστοί επειδή δεν αφήνουμε free kills

ΠΕΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΤΡΙΧΟΣ, ΤΕΛΟΣ!!!!

καλα τοση ωρα και ακομα δεν εχεις παρει χαμπαρι τι λεω...

ΔΕΝ λεω γιατι με gangareis.προς θεου ειναι ενα απο τα fun aspects ton pvp realms.

αυτο που προσπαθω να τονισω,ειναι οτι το να εχεις στο ελεος σου τον αντιπαλο,να εχεις το advantage του αιφνιδιασμου και παρολα αυτα να χρησιμοποιεις stealth ε ειναι κομματακι γελοιο.τελειως αδερφιστικο η noobistiko, πεστο οπως θες.

και κατι αλλο ετσι μια και ειμαστε στο θεμα.

οταν ανεβαζα mage και warlock,παντα μα παντα μου την πεφτανε οι rogues.μαγκια τους.

ελα ομως που οταν ανεβαζα τον warrior μου,ποτε δεν μου την επεσε ουτε ενας.τι στο καλο.τραγικη συμπτωση;

Δημοσ.

ναι σιγουρα,με την διαφορα οτι ο mage δεν ερχοταν με enabled to ice barrier η εξω το water element του για να σου φαει τα 2-3 hp.

η ο warlock καθοταν να αλλαξει σε succubus,η να σου κανει fear προτου καν σε αιφνιδιασει.

απλα πραματα,στην πεφτανε αμεσως,σου αλλαζανε τα φωτα και τελειωνανε προτου κανεις κιχ.

ο rogue η ο druid γιατι ομως φοβουνται ακομα και αυτα τα 2-3 hp που εχεις και στην πεφτουν με stealth ενω σε εχουν ανετα και χωρις τον αιφνιδιασμο του stealth? μα τοσο μεγαλη ανασφαλεια εχουν με το class τους;

αλλα για καποιον που εχει φαει το wow απο την αρχη,κατι τετοιο δεν αποτελει εκπληξη....

Δημοσ.

Αν 1 ROGUE δεν παιξει με stealth ειναι πολλοι δυσκολο να σε φαει γιατι ειναι σαν να σε παιξει ενας mage χωρις cooldown οι ενας paladin χωρις shield....βλεπεις τι ενοω...τωρα το να βαζει stealth για 1-2 hp ειναι γελοιο αλλα απλως μπορει το παιδι να ειθελε να δοκιμασει critical πανω σου...ποτε δεν ξερεις...

Δημοσ.

για να σου φαει τα 1-2 hp μιλαω παντα οταν κανεις quests.

για να παιξει κανονικο pvp με stealth to καταλαβαινω,ετσι παιζεται το class του.

αλλα να στην πεφτει με stealth για να σου φαει τα 2hp ενω τις τρως ηδη και απο mobs,ε νταξει ειναι λιγο καραγκιοζιστικο.το ιδιο ισχυει και για τους druids.

ενταξει δεν λεω,και προσφατα μου ετυχε οταν εκανα quest,να δω ενα palladin απο μπροστα μου.ημουν ηδη χωρις μανα και life και παλι ο τυπος εβαλε πρωτα bubble και μετα ηρθε να με χτυπησει.

ενταξει υπαρχουν και σε αλλα class τετοιοι ρεζιληδες,αλλα με τους roques/druids ειναι ο κανονας.

Δημοσ.

Ναι εχεις δικιο καραγκιοζεις και γελιος ναι αλλα ποτε gay . Δεν σημαινει επηδη μπαινει απο πισω κ το να κ το αλλο ειναι gay ...σοβαρεφθειται :P :devil:

• Super Moderators
Δημοσ.
καλα τοση ωρα και ακομα δεν εχεις παρει χαμπαρι τι λεω...

ΔΕΝ λεω γιατι με gangareis.προς θεου ειναι ενα απο τα fun aspects ton pvp realms.

αυτο που προσπαθω να τονισω,ειναι οτι το να εχεις στο ελεος σου τον αντιπαλο,να εχεις το advantage του αιφνιδιασμου και παρολα αυτα να χρησιμοποιεις stealth ε ειναι κομματακι γελοιο.τελειως αδερφιστικο η noobistiko, πεστο οπως θες.

xwris na eimai rogue...sou lew oti den einai upervoliko...giati pes oti esy vlepeis ton rogue na erxetai apo makrya...travas potion/healthstone/bandages...mpam mpam gemise arketo hp...giati na mhn er8ei stealthed na sigourepsei to kill xwris prospa8eia? prepei na einai vlks autos na mhn er8ei stealth epeidh esy ekanes thn vlkia (enw paizeis se pvp server) na meineis me toso low health? :-)

Δημοσ.

ρε παιδια επειδη ειμαι καινουργιος μπορει να μου πει καποιος εαν μπορω να αλλαξω proffesional εχω εναν warrior και εχω επιλεξει σαν proffesion alchemy και herb gathering...(μιλαω για τα primary professionals)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...