Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ τι να πω ο καημένος που περιμένω νέο σύστημα και θα πρέπει να κατεβάσω όλα τα updates από το expansion και μετά :P.

Δημοσ.
Εγώ τι να πω ο καημένος που περιμένω νέο σύστημα και θα πρέπει να κατεβάσω όλα τα updates από το expansion και μετά :P.

Na exeis yp opsin sou pantws oti an kaneis copy olo ton katalogo tou wow sto neo systhma tha paizei mia xara kai tha glytoseis olh thn egkatastash kai ta updates.

Δημοσ.

Εχει δικιο ο Saxon βαλτο σε ενα σκληρο δισκο κ μετα καντου paste στο φακελο που θες να μπει το WoW ...και Vouala ! εισαι ετοιμος ...ουτε εγαταστασεις ουτε τιποτα ...:devil:

Δημοσ.

Το ήξερα το συγκεκριμένο αλλά θα κάνω εγκατάσταση από την αρχή. Έτσι κι αλλιώς μέχρι να βγει το 2.3. δεν νομίζω να logάρω και καθόλου.

Δημοσ.

ouch καλή υπομονή!

Δημοσ.

Σκεφτομαι να αρχισω κ εγω horde...ειναι pvp o kazzak? και πες και name -race

EDITTTT...

Θα προτινα να παμε Magtheridon που εχει αρκετους horde η Burning Legion

Δημοσ.

Wohooooooo..."Hemorrhage: This ability now does 125% weapon damage" (στο ptr που μπήκα το tooltip λέει 125% + 11dmg stacks 10 times).

Lol έκανα σε warrior με parts απο S2 και S3 1200 hemo crit (ήταν κάτω απο 35% hp, βλέπε dirty deeds buff) και 3cp evisc 1800 :) :) :) :) :)

ΔΩΣΕ SUBTLETY ΣΤΟ ΛΑΟ ΣΟΥ BLIZZARD!!!!

EDIT: LOL...Δείτε και αυτό

5yz3yteyqymynwz5tmmq.jpg

Δημοσ.

ναι δες και το rod of sun και το 3110 ap .Aυτά δεν γίνονται σε pvp εκτός κι αν ο αντίπαλός είναι γυμνός warrior με όλα τα debuffs και συμπεριλαμβανομένου nigh invurnerability belt backfire.

Δημοσ.

Ναι ρε για πλάκα το έβαλα, εσύ τι λές μετά απο 2 χρόνια ρογκάς να μην καταλαβαίνω τι postάρω?

Btw to hemo είναι : 125% weapon dmg + 36dmg x10 debuff, και όχι 11dmg

GOOD NEWS!!!!

edit: heh, θυμήθηκα τώρα εκείνο το βιντεάκι με τον ρογκά (lvl60) που είχε βάλει πάνω του ότι buff υπήρχε σχεδόν και έκανε 8500 dmg ambush σε ένα καθιστό warrior στο gurubashi arena....

Δημοσ.

Και εγώ με τον horde μου δοκιμάζω τώρα το 0/31/30 AR/PREP και μπορώ να πώ οτι άρχισε να μου αρέσει το game περισσότερο μιάς και με το προηγούμενο mace spec τα πράγματα ήταν κάπως βαρετά και το 41/20 που έχω με τον ally το έχω βαρεθεί επίσης.Οπότε το νέο slogan των rogue θα έιναι

Let them bleed....

Δημοσ.

heh...agree Remiel, και θα πώ ότι την τελευταία εβδομάδα παίζω με ShS build στα BGs και το ΚΑΤΑΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΜΑΙ.

Στο PTR που έβαλα ShS spec μπορώ να πώ ότι είναι απίστευτο fun το ShS out of stealth. Λίγο με ενοχλεί το cd του (30secs) αλλά και έτσι να το αφήσουν DD buff + 20% ShS buff + backstab στον κώλο του hunter που σε έκανε kite απο 1 χλμ = win.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...