Remiel Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Αυτό που λέει ο Κillik είναι οτι το μεγαλύτερο ποσοστό των ελλήνων δέν νιώθει πολύ το game.Και συμφωνώ μαζί του.Eλάχιστους έλληνες έχω βρεί που να ξέρουν πως παίζεται το game.Αλλα και εσύ με το όνομα psoloarpaxtra τι περίμενες ?
becausE Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 ego genika otan vlepo elliniko onoma kai xazo idios vrisia leo PISOOOOOOOOOOOOO to pososto ellinon pou 3erei na paizei wow prepei na einai peirpou 23% apo aftous pou paizoun
Skia11 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 λολ η λεπτομέρεια μου άρεσε "23%"...πώς φαίνονται οι καμμένοι
KilliK Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 imo de xreazete na eisai ellhnas gia na eisai kai m....as. h m....a einai pagosmio fainomenosto wow kai genikotera se tetiou eidous games tha breis kathe karidias karidi. H fash pou proaneferes tha mporouse aneta na ginotan kai me xeno...an omws exeis kolisei me tous ellhnes tote mallon den exeis paixei kai toso poly to game ap oso esy nomizeis. μπα σπανια να παιξω με ελληνα ο οποιος να ξερει το class του. οχι οτι δεν υπαρχουν και ξενοι noobades,αλλα η κατασταση με τους ελληνες παραειναι τραγικη.
mstavra Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Βασικά το mod αυτό που θα έπρεπε να έδινε είναι καλύτερο stealth detection, και oxi φυσικά immunities σε shouts κτλ .
sarisn Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Βασικά το mod αυτό που θα έπρεπε να έδινε είναι καλύτερο stealth detection, και oxi φυσικά immunities σε shouts κτλ . Αυτό τώρα που κολλάει?
Skia11 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 MoD=master of deception-rogue skill-είχαμε κουβέντα πιο πρίν.
sarisn Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 MoD=master of deception-rogue skill-είχαμε κουβέντα πιο πρίν. Ξέρω τι είναι το MoD, αλλά το τελευταίο μήνυμα σχετικά με το θέμα αυτό ήταν πριν 2 σελίδες τουλάχιστον, ας έβαζε μία παράθεση να καταλάβουν όλοι
gdb-cc Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 etoimo gia download to 2.3 235 MB .. happy downloading
Skia11 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Χμμ...χθές κατέβασα το client του ptr και έκανα copy τον ρογκά μου. Αυτό που θέλω να μου πείτε είναι αν ισχύουν οι χρόνοι του copy που σου βγάζει στο copy character page (πχ σε μένα έγραφε ότι θα γίνει σε 4 μέρες), απλά ρωτάω γιατί κάποιος απ' τους guildies μου είπε ότι γίνετε πολύ νωρίτερα.
KilliK Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 δεν γουσταρω τα patches....αντε παλι απο την αρχη να φτιαχνω το interface μου....
greekbaby Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Ολα καλα ...αντε να κατεβασουμε τα patches αλλα ποτε θα δουλεψουν ?. ... Βιαζομαι γιατι φενεται πως τα νεα patch θα με helparoun...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 pros to telos tou mhna na to perimeneis...
Προτεινόμενες αναρτήσεις