Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ε και γιατί σου κάνει εντύπωση αυτό?

Και τα fair fights καλό θα ήταν να μην σε απασχολούν vs rogue. Εν ολίγοις πήδα τους όταν δεν μπορούν να αντιδράσουν, αυτό αξίζει στην πλέον άνανδρη class του παιχνιδιού. Γιατί ναι είπαμε το suprise attack είναι όλο το power των rogues καμία αντίρρηση....απλά το έχουν παρερμηνεύσει οι περισσότεροι ως suprise attack when opponent is bellow 40% hp....Και τώρα που θα πάρουν και αυτό το imba finishing αλίμονο σε μας τους casters. Γι'αυτό σου λέω τους rogues όπου τους δεις χτύπα τους. Είναι το μοναδικό class που gankάρω όπου το βρω no matter the level και καραγουστάρω ειλικρινά να τους καταστρέφω την όποια ασχολία εκείνη την ώρα (leveling,quests, farm, κλπ).

./pat

./soothe

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το 2.3. το περιμένω με ανυπομονησία. Πολλά νέα πράγματα και επιτέλους ΝΕΑ pets για τα pet freaks σαν τον γράφοντα (τι βρήκα να αναφέρω πρώτο ε χαχα). Μπαχ από βδομάδα πρέπει να αρχίσω sporegar rep farm :(. Πρέπει να βρω 2k gold για το νέο mount γιατί βαρέθηκα και τον δράκο (με την κωλοφαρδία μου σε μερικές ώρες ελπίζω ότι θα τα χω) και πρέπει να βρω guild για zul'aman, αφήστε που θα ξανατρέχω karazhan για badges. Η ελληνική κοιτίδα του lighting's blade το guild HELLenes είναι από χτες ζωντανό, πατήσαμε scroll of ressurection σε μερικούς από την παρέα και σε περίπτωση που ανανεώσουν δεν με βλέπω να φεύγω για genjuros (και αυτή η τράπεζα το ξέσκισε το θέμα με την πιστωτική έλεος). Βλέπω και αλλαγές στο AV το οποίο μάλλον θα πάψει να είναι η ψυχή του honor farm (47k σε 2 μέρες έκανα....). Το leeching δεν σταματά είναι πολύ εύκολο να leechάρεις και να πάρεις πόντους οπότε gg. Μου είπαν αλλά δεν το πήρε το μάτι μου στις αλλαγές, ότι θα προστεθεί και black pvp elekk. Ισχύει ή @@? Τέλος μπορεί κάποιος να μου αιτιολογήσει το honor cap στις 75k? Για ποιόν λόγο να υπάρχει cap στο honor, ειλικρινά όσο και αν σκέφτηκα λόγο δεν βρήκα....

Δημοσ.

ρε παιδιά ,

έχει κανείς καταλάβει τι παίζει με το νέο flying mount των CE? Γιατί τόσο ακριβό , τι το special έχει (αν έχει) , πέρα από exalted rep θα χρειάζεσαι και το skill?

• Super Moderators
Δημοσ.

einai must gia ta night elves :P

emfanisiaka always...tpt allo...einai apla ena epic flying mount...

nai panta xreiazetai to skill...akoma kai gia to epic flight form twn druids h to mount twn engineers

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι ότι η τιμή είναι κάπως τσιμπημένη, δεδομένου ότι θέλει exalted και 300riding skill....Από την άλλη σκέφτομαι tauren πάνω στο mount και αηδιάζω.

Πως να μαζεύεται honor στο AV ξεκούραστα....

WoWScrnShot_102807_144030.jpg

Με το συγκεκριμένο nelfάκι λιώσαμε στο rp, ευτυχώς δεν φάγαμε report παρά μόνο μερικά "Get a life" comments χαχα!!!

Δημοσ.

Ποτε βγαινει το νεο patch ρε παιδια ? σκοπευω να αλλαξω ναμε (με 10 δολαρια) κ να ανεβασω τον αλτ μιας κ το λεβελινγ απο 1-60 θα ειναι ποιο ευκολο .

• Super Moderators
Δημοσ.

e kanontas migrate allazeis onoma siga :P

apla ftiaxneis ena lvl 1 char me to yparxon onoma sou ston server pou 8es na kaneis migrate kai sou leei oti einai piasmeno to name kai sou zhtaei na diale3eis allo :D

to patch xalara to kovw telh noembriou...

Δημοσ.

Ο αλτ μου ειναι 44 λεβελ κ ειναι ευκαρια να τον παω 60 μια ωρα νωριτερα...οσο για το migration που αλλαζεις ναμε το ξερω αλλα δεν θελω να φυγω απο silvermoon

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...