Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάω Genjuros (κρα κρα άφοβα :D) με το που φτάσει η πιστωτική. Με priest lock και banker χD!!!! Ελπίζω να μην το μετανιώσω....

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

eimai genjuros apo tote pou ksekinisa prin 1.5 xrono panta evriza to xali tou...

prin 2 mines apofasisa na roll ston hellscream kapos etsi

girisa sfera ston greek-juros esto oi elines mporei na vrizoun kai na krazoun alla den iparxei afto to whinning sinexia ton vorion

Δημοσ.

otan epeza me ton warrior eixa ena addon pou evgaze megalo minima otan mporousa na skaso overpower

distixos den to thimame iparxei kati gia ton mago na ksero pote einai frozen o alos na arxizo ta lances? distixos se AV perivalon einai diskolo na deis oti ton exeis pagosi ton alon me tosous pano tou :P

Δημοσ.

scrolling combat text

προτεινω ομως και το dotimer σαν προσθετο addon.σου δειχνει για ποση ωρα ειναι παγωμενος ο στοχος σου,ποτε ειναι ετοιμο τo frostnova κτλ

εγω εκει που ειχα προβλημα ηταν με το nightfall του warlock.ρε ποτε να μην παιρνω χαμπαρι οτι μου ενεργοποιειται και να χανω τζαμπα το spell.

τελικα αναγκαστηκα και εβαλα μαζι 3-4 σχετικα addons να βγαζουν ηχους,εικονες,text κτλ για οταν ειναι ετοιμο,και απο τοτε δεν εχω χασει ουτε ενα nightfall.

Δημοσ.

Και γω έχω ένα παρεμφερές για τα hots, dots κλπ δεν γίνεται αλλιώς αν και με το νέο xpearl σου βγάζει τα seconds πάνω στο στόχο οπότε μια χαρά την παλεύεις και μόνο με αυτό. To sct είναι last year, ρίχτε μια ματιά στο Mikscrollingbattletext, το βρίσκω πολύ πιο όμορφο και χρηστικό.

Το 2.3. πότε το περιμένουμε? Αν είναι κοντά στο να βγει πρέπει να πέσει τρελό leechάρισμα AV ΠΣΚΔ....

Δημοσ.

e nai einai kai megalo peftei trelo buff/fix pantos se oles tis class emeis oi mages pistevo 8a ginoume imba BTW guys exete na mou proteinete kana realm na kano move to gnomaki mou mazi me enan low lvl druid pou exo?

Δημοσ.
e nai einai kai megalo peftei trelo buff/fix pantos se oles tis class.

Καλά μην το λες. Warlock μας έβαλαν πιο γρήγορο cast Ritual of Souls. Όχι cooldown, όχι να βγάζει περισσότερα, πιο γρήγορο cast. Ήμαρτον.

Please μην πεταχτεί κανείς και πει ότι είμαστε imba και θέλουμε nerf. Γιατί και σε αυτό το patch των buffs το nerf μας θα το φάμε, όπως και σε κάθε patch.

Δημοσ.

Opos eides sto post mou egrapsa buff/fix fix den simenei aparetita buff oi locks eisaste imba kai sas psilo nerfaroune gia na exoune kai oi alloi efkairia telos den pistevo na 8elei kaneis na arxisei flames

Δημοσ.

Όποιος σκέφτεται για migration και έχει mage ή healer έτοιμο για Kara, μπορεί να έρθει στον Maelstrom.

Raidάρουμε κάθε μέρα μέχρι να πέσει και ο Prince. Συνήθως 3 raid αρκούν. More info εδώ: DevilsnAngels

Δημοσ.

Πωπω το whine για τους locks συνεχίζεται βλέπω....το οποίο είναι παντελώς ανόητο και λανθασμένο. Και κλασσικά προέρχεται από mages οι οποίοι με 6-7k hp θέλουν να κάνουν pvp (τόσο διαθέτει η πλειοψηφία των mages)....Ε sorry αλλά δεν γίνεται....Και η έλλειψη pvp gear φυσικά μεταφράζεται σε nerf locks. Επειδή οι παλιές εποχές του pom pyro 1shot έχουν περάσει ανεπιστρεπτί κάνουμε qq για τους locks. Τι να κάνουμε ο mage στο pvp πρέπει να νιώσει για να αντεπεξέλθει. Αν θέλετε κάτι easy mode κάντε όλοι σας pala που το μόνο που απαιτεί είναι το πάτημα του flash of light. L2play lock is fine και σας το λέω εγώ που 99% των περιπτώσεων κάνω pvp όντας holy priest και όχι με τον lock μου. Μια χαρά τα καταφέρνω vs locks tact θέλει το pvp όχι fix των class.

Δημοσ.

Εγω που κανω πολυ pvp με τον lock να πω οτι το drain life ψιλοηθελε ενα νερφ, παραηταν easy mode to sl/sl spec :D

Και οσον αφορα τους mage(frost) με ιδιο επιπεδο gear san affliction μια χαρα με νικανε αν παιξουν σωστα (το 99% των μαγε το μονο που κανει ειναι spam ice lance ακομα και να μην ειμαι παγωμενος )

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...