Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
edo kai 2 ores ta noobia oi allies mas exoun sti mesi sto AV

its an honnor grind ffs se ligo tha kanoun kai summon...

Epeidh esy theleis na kaneis honor grinding dhladh...opoios thelei na paiksei to paixnidi opws sxediasthke na paizete einai noob....Okay.

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
paidia mou teliose simera i sindromi sto wow,kai afou evrexe kiolas variomoun na trexo se plaisio proiniatika :-) kai kitaxa sto wow-europe kai diapistosa oti telika de xriazete pistotiki gia na plirosis meso net alla ginete kai meso tis aplis visa-electron pou exo...plirosa gia ena mina gia na pexo kai tora mou grafi eki pou dixni poso mina exis ton mina pou plirosa tora active kai allo ena mina meta pending...gt?ego dialexa mono gia ena mina...mporo mipos na akiroso to deftero mina?vasika afou leei pending logika kapos tha erotitho an thelo na gini active e?

Οχι δε θα ερωτηθεις θα σε χρεωσει αυτοματα τον επομενο μηνα αν και εφ'οσον εχεις λεφτα μεσα στον λογαριασμο σου..Για να το αποφυγεις αυτο πατα cancel subscription κι ετσι δε θα σε χρεωσει τον επομενο μηνα και μετα αποφασιζεις εσυ τι θα κανεις..Εγω παντα με visa electron πληρωνω γιατι ειναι πιο φτηνα και κανω παντα cancel subscription ωστε να μη με χρεωνει αυτοματα....)

Δημοσ.
Οχι δε θα ερωτηθεις θα σε χρεωσει αυτοματα τον επομενο μηνα αν και εφ'οσον εχεις λεφτα μεσα στον λογαριασμο σου..Για να το αποφυγεις αυτο πατα cancel subscription κι ετσι δε θα σε χρεωσει τον επομενο μηνα και μετα αποφασιζεις εσυ τι θα κανεις..Εγω παντα με visa electron πληρωνω γιατι ειναι πιο φτηνα και κανω παντα cancel subscription ωστε να μη με χρεωνει αυτοματα....)

Εχω και εγω ακριβως το ιδιο προβλημα.

Οταν λες cancel subscription ποιοακριβως εννοεις, δεν υπαρχει τετοιο κουμπι, το μονο που βλεπω ειναι cancel acount , η change subscription method> cancel , το οποιο λεει οτι το account γινετε cancel οταν τελειωσει ο χρονος που εχεισ πληρωσει αν δεν βαλεις λεφτα η κατι τετοιο.

Ενω αν απλα δεν εχει λεφτα η καρα γινεται frozen,παλι frozen θα γινει αν κανω cancel kai den ξαναβαλω λεφτα?

Δημοσ.

Το ιδιο ειναι που το λεει το παιδι cancel account ειναι αυτο που ειπε απλως το ειπε αλλιως κ εγω αυτο κανω αλλα βασικα σπανια μονο οταν δν εχω να πληρωσω.

Δημοσ.

Είμαι πολύ χαρούμενος απο χθες, γιατί ενώ το guild ήταν σχεδόν inactive, μέσα σε μια βδομάδα κάναμε recruit, την επόμενη ξεκινήσαμε 2 groups για Kara και με την πρώτη βδομάδα προσπάθειας έχουμε Clear το Karazhan πράγμα φανταστικό μιας και οι περισσότεροι πήγαιναν για 1η φορά!

Είναι μεγάλη η χαρά μου γιατί σχεδόν μετά απο 2 χρόνια ενασχόλησης, πρώτη φορά κανω clear ένα end-game instance. Και ειδικά χθες που έτυχε να είμαι raid-leader στον prince ήταν διπλή η χαρά μου γιατί όλα πήγαν καλά και δεν έγινα ρόμπα χD

Farming τώρα το Kara να ντυθούμε να πάμε κανα Grull :)

Δημοσ.

ρε παιδια σε ποιες πολεις ειναι που μαζευονται συνηθως αρκετος κοσμος για το quest με το σβησιμο των φωτιων; προσπαθω απο χτες να παρω την ιπταμενη σκουπα αλλα δεν προλαβαινω να σβησω τις φωτιες επειδη δεν μαζευονται αρκετοι στο brill.

Δημοσ.

Μπορεί κάποιος να μου πει πόσες ώρες/μέρες χρειάζονται για να ολοκληρωθεί ένα transfer με τη χρήση πιστωτικής κάρτας?

Δημοσ.
Μπορεί κάποιος να μου πει πόσες ώρες/μέρες χρειάζονται για να ολοκληρωθεί ένα transfer με τη χρήση πιστωτικής κάρτας?

Το έχω κάνει δύο φορές. Η πρώτη ήταν τον Ιούλιο. Το transfer έγινε σε 2(!!!) λεπτά κυριολεκτικά.

Η 2η έγινε πριν 3 βδομάδες, πήρε 30 λεπτά αυτή την φορά.

Οπότε όπως βλέπεις γίνεται σχεδόν αμέσως.

Δημοσ.

nai tis perisoteres fores ginete grigora gia pou tin kaneis chill? ego akomi psaxno realm perimeno na 70riso ton druid alt mou na ton psilo ntiso kai meta tin kano gia to proto kalo realm me filous pou 8a vro

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...