zoocra77 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 α οκ thanks man!Ζω και ανασαινω για τις αλλαγες του mage
paularas Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 perimeneis dld na gineis 100% water and food machine e?
sarisn Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 ...Υ.Γ Link στο armory δν δίνω για λόγους ασφαλείας, αν και δεν είναι δύσκολο να το βρειτε Ποιός είναι ο λόγος ασφαλείας που δεν δίνεις το λινκ για το armory? Τι κακό μπορεί να συμβεί από αυτό?
Dark_son20 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 apla tha to paratas kato kai den asxolise poli kalitero apo to na mirazeis se olous kai fisika to dmg pou veltionete arketa... san full fire idi eixa probs me to thread tora tha exw parapano
chill Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Το trinket του twisting nether procάρει arena? Αν κάποιος το έχει δοκιμάσει ας μου πει παιδιά, φοβάμαι ότι σπαταλάω ένα trinket spot άδικα. Και δεν είναι thread είναι threat. Μπαμπινιώτης Thresh no2 xD!!!!
sarisn Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Το trinket του twisting nether procάρει arena? Αν κάποιος το έχει δοκιμάσει ας μου πει παιδιά, φοβάμαι ότι σπαταλάω ένα trinket spot άδικα. Και δεν είναι thread είναι threat. Μπαμπινιώτης Thresh no2 xD!!!! Όχι chill, δεν procάρει, θα το είχαν όλοι αν ίσχυε κάτι τέτοιο
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Το trinket του twisting nether procάρει arena? Αν κάποιος το έχει δοκιμάσει ας μου πει παιδιά, φοβάμαι ότι σπαταλάω ένα trinket spot άδικα. Και δεν είναι thread είναι threat. Μπαμπινιώτης Thresh no2 xD!!!! wannabe den se vlepw na sxoliazeis to buffarisma pou trwme
imr Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Το trinket του twisting nether procάρει arena? Αν κάποιος το έχει δοκιμάσει ας μου πει παιδιά, φοβάμαι ότι σπαταλάω ένα trinket spot άδικα.!!!! Εγω εχω την εντυπωση οτι δουλευει κανονικα χωρις να το εχω δει ,απλα κατι τετοιο ειχα διαβασει καπου Βεβαια ψιλοαχρηστο γιατι σε κκανει ρες με πολυ λιγο μανα/χεαλθ
Orlias Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Καλησπερα σε ολους! Ασχολουμαι τον τελευταιο καιρο με την δημιουργια video-movies κτλ για προσωπικη χρηση κ οχι με σκοπο να τα βαλω π.χ. στο youtube.Καθαρα επειδη μου αρεσε η διαδικασια του editing κυριως. Λοιπον χρησιμοποιω το fraps για την εγγραφη κ το Sony Vegas 7.0 για την επεξεργασια. Η ερωτηση μου ειναι η εξης: Το WoW Model Viewer, πως ακριβως δουλευει; Καταρχην ειναι νομιμο; Μετραει σαν addon κ επηρεαζει το WoW; Πειτε μου αν ξερετε λιγα πραγματα γιατι σκεφτομαι να το δοκιμασω. Π.χ. γραφεις με το fraps μεσα στο WoW κ μετα βαζεις οτι αλλο θες με το WMV; Μπορεις μονο με το WMV κ το fraps να κανεις video,χωρις να ανοιξεις το WoW καθολου; Τετοιου ειδους info ψαχνω αν γνωριζετε γενικα ειτε απο προσωπικη εμπειρια. Ευχαριστω! Υ.Γ.:Εκανα το ιδιο post και στο World of Warcraft.gr οποτε οσοι τυχον διαβαζετε κ τα δυο forum απαντηστε ή pm οπου σας βολευει!
thefirestarta Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 To WoW Model Viewer είναι ανεξάρτητο πρόγραμμα και εντελώς νόμιμο από Blizzard.Μη φοβάσαι και χρησιμοποίησέ το άφοβα.
chill Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 wannabe den se vlepw na sxoliazeis to buffarisma pou trwme Drood u will never be a rogue.... Nuff said xD
Remiel Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 http://www.youtube.com/watch?v=Vc8rWbplKhg&NR=1
sarakinos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 παιδια μηπως ξερετε κανεναν αξιολογο private server gia to WOW;
christos_75 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Δεν υπαρχει private server που να αξιζει....
Fantasy Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Υπάρχει κανείς από Steemwheedle Cartel? Alliance ή και Horde... Δώστε ονόματα καμμένοι... Θα σας πω σε επόμενο post ποίος είμαι απο αυτόν τον server
Προτεινόμενες αναρτήσεις