Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
...Υ.Γ Link στο armory δν δίνω για λόγους ασφαλείας, αν και δεν είναι δύσκολο να το βρειτε :)

Ποιός είναι ο λόγος ασφαλείας που δεν δίνεις το λινκ για το armory? Τι κακό μπορεί να συμβεί από αυτό?

Δημοσ.

Το trinket του twisting nether procάρει arena? Αν κάποιος το έχει δοκιμάσει ας μου πει παιδιά, φοβάμαι ότι σπαταλάω ένα trinket spot άδικα.

Και δεν είναι thread είναι threat. Μπαμπινιώτης Thresh no2 xD!!!!

Δημοσ.
Το trinket του twisting nether procάρει arena? Αν κάποιος το έχει δοκιμάσει ας μου πει παιδιά, φοβάμαι ότι σπαταλάω ένα trinket spot άδικα.

Όχι chill, δεν procάρει, θα το είχαν όλοι αν ίσχυε κάτι τέτοιο ;)

• Super Moderators
Δημοσ.

wannabe :P

den se vlepw na sxoliazeis to buffarisma pou trwme :D

Δημοσ.

!!!!

Εγω εχω την εντυπωση οτι δουλευει κανονικα χωρις να το εχω δει ,απλα κατι τετοιο ειχα διαβασει καπου

Βεβαια ψιλοαχρηστο γιατι σε κκανει ρες με πολυ λιγο μανα/χεαλθ

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους! Ασχολουμαι τον τελευταιο καιρο με την δημιουργια video-movies κτλ για προσωπικη χρηση κ οχι με σκοπο να τα βαλω π.χ. στο youtube.Καθαρα επειδη μου αρεσε η διαδικασια του editing κυριως. Λοιπον χρησιμοποιω το fraps για την εγγραφη κ το Sony Vegas 7.0 για την επεξεργασια. Η ερωτηση μου ειναι η εξης: Το WoW Model Viewer, πως ακριβως δουλευει; Καταρχην ειναι νομιμο; Μετραει σαν addon κ επηρεαζει το WoW; Πειτε μου αν ξερετε λιγα πραγματα γιατι σκεφτομαι να το δοκιμασω. Π.χ. γραφεις με το fraps μεσα στο WoW κ μετα βαζεις οτι αλλο θες με το WMV; Μπορεις μονο με το WMV κ το fraps να κανεις video,χωρις να ανοιξεις το WoW καθολου; Τετοιου ειδους info ψαχνω αν γνωριζετε γενικα ειτε απο προσωπικη εμπειρια. Ευχαριστω!

Υ.Γ.:Εκανα το ιδιο post και στο World of Warcraft.gr οποτε οσοι τυχον διαβαζετε κ τα δυο forum απαντηστε ή pm οπου σας βολευει! :-D

Δημοσ.

Υπάρχει κανείς από Steemwheedle Cartel? Alliance ή και Horde... Δώστε ονόματα καμμένοι... Θα σας πω σε επόμενο post ποίος είμαι απο αυτόν τον server :devil:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...