Xvipes Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2007 Παιδια, περασα το φακελο wow στο λσπτοπ (αντιγραφη απο το desktop) και εχω το εξης προβλημα. Παει να κανει update και πεταει ενα μηνυμα, "can't find wow.exe" Καποια λυση χωρις να κανω edit της registry υπαρχει; thx Δοκίμασε να κάνεις repair το wow από το προγραματάκι που έχει μέσα(δεν θυμάμαι πως λέγετε τώρα)
Freakster Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2007 Mαλλον επιασε Thx για το τιπ! Αλλα παιζει με 12 fps με ολα στο low, χωρις shaders:? Κριμα.
De@th L0rd Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Παίδες ξέρει κανείς πως γίνεται να γράψεις Ελληνικούς χαρακτήρες μέσα στο game όπως γράφουν οι ρώσοι κυριλλικούς?Eκτός copy-paste
Skia11 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Παίδες ξέρει κανείς πως γίνεται να γράψεις Ελληνικούς χαρακτήρες μέσα στο game όπως γράφουν οι ρώσοι κυριλλικούς?Eκτός copy-paste Έχω την εντύπωση πως alt+shift λειτουργεί στο game.
becausE Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Freakster kala eisai to diko mou einai me 8 fps kai episis i diafimisi ta spaei kai gia osous den katalavane ti paizei einai i kainourgia diafimisi tis toyota (nai tin paizei stin tileorasi ) kai satirizei to gnosto se olous mas leeroy jenkins
Praetorianos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Μετά από 1 περίπου χρόνο καψίματος στο wow αποφάσισα κι εγώ να το σταματήσω... Γι' αυτό δίνω το account μου (δν το χαρίζω ) με 70άρη priest, attuned στο karazhan, καλό gear και πολλά item στην bank. Όποιος ενδιαφέρεται pm. Υ.Γ Link στο armory δν δίνω για λόγους ασφαλείας, αν και δεν είναι δύσκολο να το βρειτε Υ.Γ 2 Αν ενοχλεί εδώ παρακαλώ να μεταφερθεί στις αγγελίες
Praetorianos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 BTW μήπως ξέρει κανείς πως σβήνουμε ένα μνμ από τα φόρουμ όταν έχει εγγραφεί 2 φορές?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 This is indeed true... Heart of the Wild in cat form will be changed from 20% STR to 10% AP. In addition there will be changes to Items that granted bonus attack power in Cat, Bear, Dire Bear, and Moonkin forms. These items have been re-evaluated and in almost all cases, the attack power on the item has been increased. This change corrects an issue where feral weapon damage was not keeping up with other classes in its rate of increase. apo blue post sta forums ths Blizzard...yay buff druids more plx (10% AP se cat form > 20% STR se cat form)
zoocra77 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Με το καινούργιο patch τι παίζει??Θα ναι αυτό με τις πολλές αλλαγες?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 aurio einai to 2.2.3 oxi to 2.3 me tis apeires allages
Προτεινόμενες αναρτήσεις