Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Dark, σαν πρώτοι χαρακτήρες για κάποιον που τώρα ξεκινάει αυτοί οι τρείς είναι χαλαρά τα καλύτερα classes για lvling.

Τώρα άμα έχεις lvlαρει 1 chara στο 70 μετά οι άλλοι είναι ezmode καθώς ξέρεις τα quests/areas/etc.

Όσο για burst άν δε σου κάνει το burst του ρογκά τι να πω.

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

den einai oti den einai kalo to damage tou rogue antithetos exei efkola ta mob

alla exei diadikasia pou pernei xrono...

antitheta me ton mage pou einai sfera (ok extos ta 6sec tou pyrompalou :P)

gia ta zamponia tous warrior den tha miliso kan krima ston ena xrono gamming pou exasa pano tou

Δημοσ.

e oxi και πιο γρηγορος ο μαγος.που θες ενα λεπτο για να γεμισεις mana αφου σκοτωσεις 2-3 mobs.

σημαντικο δεν ειναι μονο το ποσο γρηγορα σκοτωνεις τα mobs αλλα και ποσο κραταει το downtime για ξαναγεμισμα mana/health.

και σαν χαρακτηριστικο αυτο ο warlock απλως δεν πιανεται.

ακομα και ο warrior εχει πολυ μικρο downtime αν εχεις ανεβασει αρκετα το first aid.

για πολυ γρηγορο lvling αρχηγος ειναι ο frost mage και το μαζικο grinding του.

Δημοσ.

gia ta zamponia tous warrior den tha miliso kan krima ston ena xrono gamming pou exasa pano tou

Για τα ζαμπόνια παράτησα και γω το game στις αρχές μιας και έκανα το λάθος να ξεκινήσω με το συγκεκριμένο class. Boring boring boring. Είναι ο μοναδικός char μου που levelαρα και έκανα delete. Warriors ftl.

Δημοσ.

Καλησπέρα και από εμένα. Έψαξα τους κανονισμούς χρήσης του insomnia και δεν βρήκα κάποια απαγόρευση για την ανταλλαγή/πώληση account. Επιτρέπονται ή όχι μέσα από αυτή τη σελίδα ή έστω τις αγγελίες?

Άν όχι συγγνώμη και παρακαλώ να διαγραφεί το ποστ αυτό...

• Super Moderators
Δημοσ.

oxi to policy den apagoreuei alla amfivalw an gnwrizoun oti to apagoreuei h Blizzard...an to h3eran isws na to symperilamvanan sto policy :P

Δημοσ.

Παιδια, περασα το φακελο wow στο λσπτοπ (αντιγραφη απο το desktop) και εχω το εξης προβλημα.

Παει να κανει update και πεταει ενα μηνυμα, "can't find wow.exe"

Καποια λυση χωρις να κανω edit της registry υπαρχει; thx :)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...