Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Εγώ συμφώνησα σ' αυτό που είπε κάποιος στην προηγούμενη σελίδα, ότι εφόσον θες σώνει και καλά Night Elf, ο hunter είναι η μόνη επιλογή για να ανέβεις γρήγορα lvls.

Συμφωνώ με τον Hunter (αν και δε μου αρέσει σαν class) και προσθέτω επίσης το rogue class (όχι γιατί είμαι αλλά απο γρήγορο lvling η ιεραρχεία πάει hunter-lock-rogue)

@Sarisn: Όχι experience, +10% rep έχουν.

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Συμφωνώ με τον Hunter (αν και δε μου αρέσει σαν class) και προσθέτω επίσης το rogue class (όχι γιατί είμαι αλλά απο γρήγορο lvling η ιεραρχεία πάει hunter-lock-rogue)

@Sarisn: Όχι experience, +10% rep έχουν.

Ara paidia menw ekei pou eimai,ksekinaw ena hunter pros to paron na mathw kala kai to game kai blepoume,Kai pali euxaristw paides,na ste kala :)

Δημοσ.

Συμφωνώ με τον chill οτι δέν παίζει κύριο λογο το faction που είσαι με την συμπεριφορά των παικτών.Απλά το ποσόστο να πετύχεις κάποιον καλό παίχτη απο την πλευρά των Horde είνα μεγαλύτερο,αν και με την έλευση τον blood elf ι ψαλίδα έχει μειωθεί.Πάντως προσωπικά λατρεύω το game περισσότερο όταν παίζω με τον horde μου παρά με τον alliance.Μακάρι το gear που έχω στον alliance να το είχα στον horde moy....Aλλα σιγα σιγά ντύνεται :)

My life for the horde

Δημοσ.

sorry...alla lete gia lock hunter rogue(????) pio grigoro lvling...

pio efkolo nai gia hunter kai lock alla oxi kai grigoro gia rogue...stealth siga siga apo piso boum boum ksana stealth

exwntas anevasei

Warrior - 60 (pre TBC main pou paratisa kai to game)

Mage - 62 (o neos main afou to ksanapiasa 2 vdomades tora :P)

lock - 40

Priest - 30

Rogue - 25

xalara to pio grigoro (prosoxi leo pio grigoro oxi to pio efkolo sto thema mi se trone) einai o mage...me to burst damage tou Fire teliono ta mobs se 3 hit prin kan me ftasoun...

PS. me huntard den asxoloume kan na levelaro :P oute kan buff tous dino eno ola ta alla classes exoun asap buff apo ton mage :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...