sarisn Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 εφοσον διάλεξες nelf o hunter είναι μονόδρομος, για γρήγορο lvling, μιας και δεν παίζει σενάριο nelf lock What he said
Skia11 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Μιας και το συζητάμε να σου πω και εγώ την γνώμη μου. Ο πρώτος μου character όταν πρωτοκυκλοφόρησε το WoW ήταν ένας Nelf priest τον οποίο έπαιξα για 1 χρόνο περίπου. Η αλήθεια είναι ότι όταν είσαι πρωτοβγαλτος στο WoW όπως ήμουνα και έγώ το starting area των Nelfs είναι κάτι το μαγευτικό καθώς είναι απο τα πιό εντυπωσιακά του game. Τίποτα όμως δε συγκρίνεται με το πρώτο σου ξύπνημα σαν Undead απο το grave σου και το βύθισμα που ακολουθεί στο lore των Forsaken και των Horde. Αναφορικά με το class selection εδώ θα σου πω να μη *ψαρώσεις* και να κάνεις αυτό ακριβώς που σου είπανε παραπάνω: να παίξεις δλδ αν μπορείς με όλα τα classes και αν μπορείς και με τα races. Μπορεί να ακούγονται λίγο υπερβολικά όλα αυτά αλλά πιστεψέ με αν τα κάνεις σε ένα χρόνο απο τώρα (γιατί το χρονάκι σου τουλάχιστον θα το φάς αν το ξεκινήσεις το WoW) που θα έχεις ένα chara τούμπανο, πράγματα όπως το racial του chara σου θα παίζουν πολύ μεγαλύτερο ρόλο απ' όσο νομίζεις τώρα. Τέλος, έχοντας παίξει και στα δύο factions και έχοντας παίξει και caster (priest) και melee (rogue ο main μου εδώ και 2 χρόνια) η συμβούλή μου είναι μια: Undead rogue Φιλικά πάντα, Skia
totallycrazy Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 1on aliakas : silvermoon nai ekei 2on pelop_idas : giati o hunter einai monodromos?Otan les den paizei senario elf lock?Ti ennoeis? 3on sarisn : pes mou thn gnwmh sou panw sto ti sumfwneis 4on skia : kai pali gia akoma mia fora tha ithela na mou ekshghseis ti einai auto pou trabaei olous tous ellhnes sto horde?giati bika horde kai efaga kseneroua,ki epeidh paizw apo mikros ki exw liwsei se tetoiou styl games,kai gia ton logo oti edw plhrwnoume ta leftakia mas,apla thelw na ftiaksw ena character gia na ton euxaristithw kai na min allazw olh thn wra.To thema einai oti thelw na mathw kala ena kosmo,ta quests klp. klp. ki opote allazw,ante pali apo thn arxh na trww ateleiwtes wres!spasimo....
Skia11 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Κοίτα αργά ή γρήγορα αρκετοί παίκτες που ξεκινάνε απο alliance στο τέλος κάνουν roll horde. Οι λόγοι είναι πολλοί και στον καθένα διαφορέτικοι, εγώ προσώπικά και όλοι οι Έλληνες που ήμασταν παρέα στο guild στον Hellscream server, αφήσαμε φτιαγμένους charas alliance ενώ ήμασταν σε πολύ καλό επίπεδο στα raids (Molten Core τότε) και πήγαμε σε άλλον server (Nordrassil) και φτιάξαμε το guild Horde Empire. Ο κύριος λόγος ήταν τα ατελείωτα guild dramas και η ανωριμότητα της πλειόψηφίας των alliance παικτών, όπως και το γεγονός ότι έχοντας παίξει απο alliance πλευρά το game στο τέλος δεν μας ενθουσίαζε όσο περιμέναμε, κάτι το οποίο δεν συνέβει με τους Horde Empire και γενικότερα με το faction και το lore των Horde. Απλά εγώ θα σου πω να μην δεις τα πράγματα στο game άσπρα-μαύρα απο θέμα factions. Η απόφαση είναι δικιά σου, ΟΤΙ και να σου πούμε,το WoW είναι ένα ατελείωτο game με πάρα πολλούς παράγοντες οι οποίοι αλλάζουν όσο lvlαρεις και καταλαβαίνεις το game καλύτερα (Ένα καλό παράδειγμα είναι το race των Humans οι οποίοι έχουν σαν racial +5% στο reputation, κάτι το οποίο ενώ φαίνεται μλκια στην αρχή, απο το lvl 60 και μετά βοηθάει αφάνταστα στο να ανεβάσεις reputation με σημαντικά για το end game-pvp factions και για να έχεις πρόσβαση γρηγορότερα σε epic items-recipes-mounts-high lvl instances/raids). edit: Θα ήταν καλό να ρίξεις μια ματιά στα talent trees των classes γιατί απο το lvl 10 και μέχρι και το lvl 70 τα talents είναι αυτά που θα παίξουνε μεγάλο ρόλο στο gameplay του chara σου. Φιλικά, Skia
chill Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Προσωπική μου άποψη είναι ότι ΔΕΝ υπάρχουν διαφορές ανάμεσα σε alliance και horde. Οι περισσότεροι παίχτες έχουν ασχοληθεί και με τα δυο factions. Δεν πιστεύω λοιπόν ο Χ παίχτης να είναι λακαμάς όταν παίζει alliance και να είναι super ώριμος όταν παίζει horde . Το diplomacy των humans είναι 10% περισσότερο rep και είναι το καλύτερο με διαφορά racial ingame. Το brewfest είναι fucked up, δεν μπορώ να κάνω τα quests....Το ram που παίρνεις με το quest που ξεκινάει στα 600 tickets μένει και μετά το πέρας του festival? Υπάρχει κάποιο screen, να δω ως pet/mount addict αν θα μπω στον κόπο να το πάρω? Το tcg μου πάει πολύ, βρήκα και άλλη μια loot card με την οποία παίρνω το http://www.wowhead.com/?item=33219 . Τρελό γέλιο να βλέπεις ένα if να βγάζει φλόγες από το στόμα. Ελπίζω να καταφέρω να πετύχω σύντομα το tiger. Νομίζω ότι η upper deck σε κάθε νέο upgrade κάνει το game ακόμα καλύτερο φέρνοντας το ολοένα και περισσότερο κοντά στο wow.
totallycrazy Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Κοίτα αργά ή γρήγορα αρκετοί παίκτες που ξεκινάνε απο alliance στο τέλος κάνουν roll horde.Οι λόγοι είναι πολλοί και στον καθένα διαφορέτικοι, εγώ προσώπικά και όλοι οι Έλληνες που ήμασταν παρέα στο guild στον Hellscream server, αφήσαμε φτιαγμένους charas alliance ενώ ήμασταν σε πολύ καλό επίπεδο στα raids (Molten Core τότε) και πήγαμε σε άλλον server (Nordrassil) και φτιάξαμε το guild Horde Empire. Ο κύριος λόγος ήταν τα ατελείωτα guild dramas και η ανωριμότητα της πλειόψηφίας των alliance παικτών, όπως και το γεγονός ότι έχοντας παίξει απο alliance πλευρά το game στο τέλος δεν μας ενθουσίαζε όσο περιμέναμε, κάτι το οποίο δεν συνέβει με τους Horde Empire και γενικότερα με το faction και το lore των Horde. Απλά εγώ θα σου πω να μην δεις τα πράγματα στο game άσπρα-μαύρα απο θέμα factions. Η απόφαση είναι δικιά σου, ΟΤΙ και να σου πούμε,το WoW είναι ένα ατελείωτο game με πάρα πολλούς παράγοντες οι οποίοι αλλάζουν όσο lvlαρεις και καταλαβαίνεις το game καλύτερα (Ένα καλό παράδειγμα είναι το race των Humans οι οποίοι έχουν σαν racial +5% στο reputation, κάτι το οποίο ενώ φαίνεται μλκια στην αρχή, απο το lvl 60 και μετά βοηθάει αφάνταστα στο να ανεβάσεις reputation με σημαντικά για το end game-pvp factions και για να έχεις πρόσβαση γρηγορότερα σε epic items-recipes-mounts-high lvl instances/raids). edit: Θα ήταν καλό να ρίξεις μια ματιά στα talent trees των classes γιατί απο το lvl 10 και μέχρι και το lvl 70 τα talents είναι αυτά που θα παίξουνε μεγάλο ρόλο στο gameplay του chara σου. Φιλικά, Skia Skia emena auto pou me endiaferei einai na mpw se ena server kata kyrio logo kai na brw kana ellina na kanw ton xabale mou,na pw kai mia koubenta giati etsi mono egw euxaristiemai online games.An mporeis na mou peis pou kai pws kai pote tha sas brw akoma kalytera.Twra oson afora auto pou eipes gia anwrimous players sto alliance klp,epeidh to exw ksanakousei apo arketous den einai akribws ta pragmata opws ta lete,emena toulaxiston mou ferontai tromera eugenika,enw antistrofws antitheta sunebh sto horde. Twra oson afora ton xarakthra apla oi alloi kosmoi ektos apo elf den tha elega oti me syginhsan kai idiaitera.Proswpika egw mia zwh se ola ta games epaiza panta kai mono wizard.Edw omws mia auto to out of mana kai mia to xamhlo defense kai gia na kanei train na solarei thelei polyyyyyy ypomonh me pshloksenerwse
Sorath Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Προσωπική μου άποψη είναι ότι ΔΕΝ υπάρχουν διαφορές ανάμεσα σε alliance και horde. Οι περισσότεροι παίχτες έχουν ασχοληθεί και με τα δυο factions. Δεν πιστεύω λοιπόν ο Χ παίχτης να είναι λακαμάς όταν παίζει alliance και να είναι super ώριμος όταν παίζει horde . +1000 Απόλυτα σωστό!
totallycrazy Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Προσωπική μου άποψη είναι ότι ΔΕΝ υπάρχουν διαφορές ανάμεσα σε alliance και horde. Οι περισσότεροι παίχτες έχουν ασχοληθεί και με τα δυο factions. Δεν πιστεύω λοιπόν ο Χ παίχτης να είναι λακαμάς όταν παίζει alliance και να είναι super ώριμος όταν παίζει horde . Το diplomacy των humans είναι 10% περισσότερο rep και είναι το καλύτερο με διαφορά racial ingame. Το brewfest είναι fucked up, δεν μπορώ να κάνω τα quests....Το ram που παίρνεις με το quest που ξεκινάει στα 600 tickets μένει και μετά το πέρας του festival? Υπάρχει κάποιο screen, να δω ως pet/mount addict αν θα μπω στον κόπο να το πάρω? Το tcg μου πάει πολύ, βρήκα και άλλη μια loot card με την οποία παίρνω το http://www.wowhead.com/?item=33219 . Τρελό γέλιο να βλέπεις ένα if να βγάζει φλόγες από το στόμα. Ελπίζω να καταφέρω να πετύχω σύντομα το tiger. Νομίζω ότι η upper deck σε κάθε νέο upgrade κάνει το game ακόμα καλύτερο φέρνοντας το ολοένα και περισσότερο κοντά στο wow. chill ola kala auta pou les alla thes na kaneis kai mia metafrash kai gia emas!loooooool tcg = ? lootcard = ? gia to wow?ti dhladh anti na kaneis deksi click na lootareis?h lootareis kai tous allous mhpws?
Skia11 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Δεν είπα εγώ τπτ για ανώριμους παίκτες στην alliance ότι είναι ο κανόνας, αυτό που είπα ήταν: "Κοίτα αργά ή γρήγορα αρκετοί παίκτες που ξεκινάνε απο alliance στο τέλος κάνουν roll horde. Οι λόγοι είναι πολλοί και στον καθένα διαφορέτικοι" Αυτό που ανέφερα μετά ήταν η εμπειρία μου και μόνο αυτή.
totallycrazy Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Δεν είπα εγώ τπτ για ανώριμους παίκτες στην alliance ότι είναι ο κανόνας, αυτό που είπα ήταν:"Κοίτα αργά ή γρήγορα αρκετοί παίκτες που ξεκινάνε απο alliance στο τέλος κάνουν roll horde. Οι λόγοι είναι πολλοί και στον καθένα διαφορέτικοι" Αυτό που ανέφερα μετά ήταν η εμπειρία μου και μόνο αυτή. Skia auto pou se rwthsa an eides einai,pes mou pote,sinithws wres kai meres kai se poio server tha sas brw.Toulaxiston na kserw oti tha exw parea na sunennoithw kai na kanw kai tin plaka mou paizontas giati olous ksenous ksenous,eleos pia
Skia11 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Δεν απαντούσα σε σένα totallycrazy, στον chill απαντούσα. edit: Εγώ είμαι στον nordrassil server (pve) Skia το name μου UD rogue των Horde Empire. Feel free to drop me a /w anytime edit2: Παιδιά έχει κανείς problem με crashes με το Gatherer μετά το 2.2?
totallycrazy Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Δεν απαντούσα σε σένα totallycrazy, στον chill απαντούσα. edit: Εγώ είμαι στον nordrassil server (pve) Skia το name μου UD rogue των Horde Empire. Feel free to drop me a /w anytime Skia ara ap oti katalaba den eisai se normal server swsta? Na se rwthsw kati giati exw ligo mixed up me tous server.O pvp kserw akribws ti paizei,o normal epishs,twra poia h diafora twn allwn.pve?
Skia11 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Skia ara ap oti katalaba den eisai se normal server swsta?Na se rwthsw kati giati exw ligo mixed up me tous server.O pvp kserw akribws ti paizei,o normal epishs,twra poia h diafora twn allwn.pve? Normal=PvE, τώρα οι διαφορά των άλλων rppvp, rp, είναι ότι και στους PvE-PvP, απλά μπαίνει το rp (role playing) όπου ουσιαστικά μπαίνεις σε πιο hardcore role playing κανόνες στη συναναστροφή σου με τους άλλους παίκτες. Προσωπικά ποτέ δε με τράβηξε αυτού του είδους το gameplay.
totallycrazy Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Normal=PvE, τώρα οι διαφορά των άλλων rppvp, rp, είναι ότι και στους PvE-PvP, απλά μπαίνει το rp (role playing) όπου ουσιαστικά μπαίνεις σε πιο hardcore role playing κανόνες στη συναναστροφή σου με τους άλλους παίκτες.Προσωπικά ποτέ δε με τράβηξε αυτού του είδους το gameplay. Tnx gia tin dieukrinisi giati ki egw se normal mono paizw
sarisn Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Εγώ συμφώνησα σ' αυτό που είπε κάποιος στην προηγούμενη σελίδα, ότι εφόσον θες σώνει και καλά Night Elf, ο hunter είναι η μόνη επιλογή για να ανέβεις γρήγορα lvls, αλλά όπως είπε και ο chill (νομίζω), οι humans έχουν σαν racial 10% παραπάνω experience από τα υπόλοιπα races, πράγμα πολύ σημαντικό για όταν πας 70.
Προτεινόμενες αναρτήσεις