Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή είσαι καινουργιος στο παιχνίδι, κατά την γνώμη μου για να το μάθεις το πιο εύκολο class είναι ο warrior. Επειδή ψοφάει δύσκολα σε σχέση με τα άλλα classes θα έχεις το χρόνο για να αντιδράσεις στην μάχη.

Απο την άποψη ποιό είναι το πιο γρήγορο class για lvling, θα έλεγα οτι ο druid είναι πολύ καλή επιλογή. Αντέχει σαν τον warrior αν θέλει, κάνει ζημιά σαν rogue και έχει και healing. Βέβαια είναι πιο πολύπλοκος απο άλλα class αλλά πιστεύω οτι αξίζει. Εξάλλου ήδη απο το 20lvl μπορείς να έχεις +30% speed και απο το 30lvl +40% πράγμα που σου γλυτώνει πολύ χρόνο.

Παντως γενικότερα οι casters έχουν αργό xp μέχρι το 40lvl άντε 30lvl. Διότι δεν κάνουν μεγάλο dmg και μένουν συνέχεια out of mana.

Απο την άλλη, μπορείς να δοκιμάσεις όλα τα class μέχρι το 10lvl πάνω κάτω ώστε να δεις τι είναι αυτό που γουστάρεις περισσότερο.

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Sorath ki egw nightelf druid paizw kai paei arketa kala.Apo wow eimai kainourgios apo rpg klp.paizw apo mikro paidaki.Apla to elf pou tou exw trella anebasmena items apo armor klp. pali psofaei gmt...kai den kanei fast spells kai idiaitera auto to out of mana ekei einai to paketo.To problhma einai oti logw douleias olh mera,oi wres pou xanw gia na paiksw einai apo to ypno mou!lol

opote auto,to na dokimasw ki alla class einai ligo paketo gia emena.ti gnwmh exeis gia rogues?Giati blepw kanoun trello dmg kai anebainoun fast.Panta gia elf milame.lol

Giati tin exw katabrei me ton kosmo tous.trella grafika

Δημοσ.

Υποθέτω πως δεν έχεις χτυπήσει ακόμα lvl 10 να πάρεις bear form, διότι τότε δεν θα είχες το πρόβλημα που αναφέρεις. Όσο είσαι caster να ξες οτι περίπου το ίδιο είναι και με τα άλλα αντίστοιχα caster classes.

Προσωπικά οι rogue είναι το 2ο χειρότερό μου class (βέβαια άλλοι το γουστάρουν τρελά). Ο λόγος είναι οτι ψοφάει για πλάκα και πρέπει να πηγαίνει γύρω γύρω απο τα mobs για να τα σκοτώνεις, πράγμα που καθυστερεί αρκετά την όλη διαδικασία. Δηλαδή αν στην πέσουν 2-3 mob να το ξες οτι είσαι νεκρός. Για να μην φρικάρουν οι γνώστες του WoW, μιλάω πάντα για τα αρχικά lvl.

Εγώ προτίνω να συνεχίσεις τον druid σου, μόλις πάρεις bear form θα δεις πόσο αλλάζει ο ρόλος σου. Και μετά στο 20lvl με cat form ξαναλάζει ο τρόπος παιχνιδιού. Σου ειπα, είναι το πιο ενδιαφέρον class και με πολλά πλεονεκτήματα.

Δημοσ.

Δεν το παίρνεις απο train. Είναι quest που στο δίνει ο druid trainer στο Darnasus. Το παίρνεις στο lvl 10. Στο 14 το aquatic form πάλι με quest. Στο 20 cat form απο train, 30 travel form απο train, 68 flying form απο train. :)

Δημοσ.

File mou xilia euxaristw!!Em eides?Gi auto ki egw ekana to post.Me exeis hdh bohthisei para poly,gi auto ki egw zhtousa guide.Na min phgainw ksypolytos sta aggouria!lol

Kai oso afora to bear form kai ta ypoloipa klp.Poia einai ta advantage autou?Allazei ti ston xarakthra?

Δημοσ.

Όταν θα είσαι σε bear form, το armor σου ανεβαίνει κατά μεγάλο ποσοστό (παρόμοιο με εναν warrior) και αντί για mana έχεις rage (όπως warrior πάλι). Οπότε αντέχεις πολύ περισσότερο στο ξύλο και δεν κάνεις κανένα spell παρα ρίχνεις φάπες :)

Το cat form είναι σαν τον rogue. To armor σου μένει το ίδιο αλλά κάνεις πολύ περισσότερο damage σε σχέση με το bear form. Αντί για mana έχεις energy.

Δημοσ.

Φίλε Sorath, χωρίς παρεξήγηση, αλλά γέλασα με αυτό που είπες πιο πάνω, ότι ο druid είναι το πιο γρήγορο class για leveling :o . Για να ρίξει ένα mob κάτω θα κάνει μια ώρα λολ. Το ίδιο και για τον warrior, τουλάχιστον μέχρι lvl 40 περίπου, αλλά και πάλι πιο μετά δεν θα μπορεί να σολάρει ούτε ένα group quest (2 ατόμων πάντα, δεν συζητάμε για πιο πολλά), και γενικότερα θα χρειάζεται συχνά βοήθεια.

@ totallycrazy: Αν θες να φτάσεις γρήγορα lvl 70 κάνοντας σχεδόν όλα τα quests μόνος σου, ξεκίνα έναν hunter ή έναν warlock οι οποίοι και οι δύο έχουν pets όπου τα χρησιμοποιείς σαν tanks (επεξήγηση του όρου tank: τα στέλνεις για επίθεση, τραβάνε το/τα mobs επάνω τους και εσύ σκοτώνεις ανενόχλητος χωρίς - συνήθως - να σε ακουμπήσει κανείς, εκτός και αν κάνεις αισθητά περισσότερο damage από το pet). Ειδικά ο lock (όπου έχω κι'εγώ έναν lvl 69), έχει πάρα πολλούς τρόπους να τη γλυτώσει σε περίπτωση που βρεθείς σε δύσκολη θέση (π.χ. Death Coil, Fear, Health stone μέχρι και Soul Stone έχει με το οποίο αν πεθάνεις κάποια στιγμή μπορείς να γεννηθείς αμέσως εκεί που πέθανες ;) ) Ααα, βάλε και το ατέλειωτο mana που θα έχεις λόγω Life tap (warlock spell - κάθε φορά που το χρησιμοποιείς σου παίρνει ζωή και σου το δίνει πίσω σε mana, όλα τα λεφτά, ούτε να αγοράζεις mana pots ούτε τίποτα, άντε να κάνεις κανένα bandage αραιά και που - Bandage = ότι cloth μαζεύεις το κάνεις bandage μέσω του proffession First Aid (σαν secondary proffession) και μετά το χρησιμοποιείς για να healάρεις τον εαυτό σου, τα cloths χρησιμοποιούνται επίσης και στο Tailoring αν το επιλέξεις σαν ένα από τα Primary proffessions σου).

Μπορώ να γράφω ατέλειωτες ώρες οπότε θα σταματήσω εδώ. Αν θες να ρωτήσεις κάτι άλλο εδώ είμαστε :) .

Καλό λιώσιμο :D

Δημοσ.

Φίλε sarisn χωρίς παρεξήγηση, αλλά αυτή είναι η γνώμη μου και διαφωνώ με την δική σου.

Με τον druid μου και τον warrior μου (και οι δυο 70άρηδες εδώ και καιρό) είχα ασταμάτητο grinding. To να σταματώ κάθε λίγο για να γεμίσει το mana είναι χρονοβόρο. Και τακτικές για να αποφεύγεις dmg (Death Coil, Fear, Shields, bubbles κτλ) είναι χρονοβόρες. Άσε που το Health stone αντισταθμίζεται με ένα potion και το Soul stone είναι κάθε μισή ώρα.

Όσο για το "Για να ρίξει ένα mob κάτω θα κάνει μια ώρα λολ." τι να πω. ROFL κι εγώ!!!

O warrior ναι δεν μπορεί να σολάρει elite quests, αλλά με τον druid έχω κάνει πράγματα που ούτε ο ίδιος δεν τα πιστευα.

Θα είχε ενδιαφέρον ένας αγώνας ταχύτητας lvling (ανέφικτο δε). πχ 1-15 για να δεις στην πράξη αυτό που λεω.

Δημοσ.

File mou sarisn kai pali euxaristw gia tis xrhsimes plirofories sou!Apla auto pou tha ithela na mou peis einai an o warlock h hunter exei to pet san summon ( spell ) h an prepei na to agorasei apo kapou,paradeigma darnassus klp klp

Δημοσ.

Δηλαδή αυτό που λες είναι ότι ο warrior και ο druid δεν χρειάζονται ποτέ food ή mana right? OK... επέτρεψέ μου να διαφωνώ σε αυτό.

O lock έχε υπόψη σου μπορεί να σκοτώνει ασταμάτητα για ώρες χωρίς να φάει/πιει απολύτως τίποτα, πράγμα που σημαίνει ότι το lvling time μειώνεται αισθητά.

Το τεστ που λες:

1) όντως είναι ανέφικτο και

2) και να ήταν εφικτό, ο lock παίρνει το voidwalker στο lvl 10 :)

Δημοσ.

Τεσπα, δεν νομίζω οτι αν ο καθένας παραθέσει τα επιχειρήματά του θα καταλήξουμε κάπου παρά σε μια ασταμάτητη αντιπαράθεση.

Το θέμα είναι το παληκάρι να διαλέξει το class που του αρέσει ο τρόπος που παίζεται. Θέλει να είναι tank? Healer? Dps? Γιατί δεν έχει τόσο σημασία αν θα κάνει +-1μέρα για να παέι 70 όσο το τι θα κάνει στο 70.

Για αυτό κι εγώ προτίνω να δοκιμάσει αν όχι όλους, αρκετούς chars, μέχρι κάποιο lvl για να κατασταλάξει κάπου.

Δημοσ.
File mou sarisn kai pali euxaristw gia tis xrhsimes plirofories sou!Apla auto pou tha ithela na mou peis einai an o warlock h hunter exei to pet san summon ( spell ) h an prepei na to agorasei apo kapou,paradeigma darnassus klp klp

Ο lock το έχει σαν spell, ο hunter το παίρνει μια φορά πάλι μέσω ενός ability που έχει (δεν θυμάμαι το όνομα όμως, δεν έχω παίξει hunter) και το μόνο που πρέπει να κάνει είναι να το κάνει ressurect (Revive Pet νομίζω λέγεται αυτό) σε περίπτωση που πεθάνει.

Δημοσ.
Τεσπα, δεν νομίζω οτι αν ο καθένας αν παραθέσει τα επιχειρήματά του θα καταλήξουμε κάπου.

Το θέμα είναι το παληκάρι να διαλέξει το class που του αρέσει ο τρόπος που παίζεται. Θέλει να είναι tank? Healer? Dps? Γιατί δεν έχει τόσο σημασία αν θα κάνει +-1μέρα για να παέι 70 όσο το τι θα κάνει στο 70.

Για αυτό κι εγώ προτίνω να δοκιμάσει αν όχι όλους, αρκετούς chars, μέχρι κάποιο lvl για να κατασταλάξει κάπου.

Σωστός, ανάλογα τι σου αρέσει πιο πολύ, αυτό και ανέβασε :)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...