Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Chill πάρε ένα παράδειγμα για το stealth/vanish: με βλέπει ο hunter/lock απο μακριά (και όταν λέω μακριά εννοώ μακριά ,εγώ στο Horde tun entrance-ο hunter/lock σχεδόν στο middle του map)αμολάει το pet του-εγώ όντας out of combat κάνω stealth...το pet συνεχίζει να με ακολουθεί και αφου με φτάνει με βγάζει απο stealth->hunter's mark/DoT gg, αυτό η Blizz το έχει παραδεχτεί σαν bug εδώ και ΠΟΛΥ καιρό αλλά fix τπτ.

Ακόμα και άν κάνω vanish σε αρκετά μεγάλο ποσοστό τέτοιων attacks το pet συνεχίζει και σε βγάζει απο stealth.

Για τα 300-400 resiliense αν trollαρεις το armory θα δείς ΠΑΡΑ πολλούς players με 4/5-5/5 glad/merciless σε χαμηλά rating teams...το γιατί νομίζω το καταλαβαίνεις.

Σύγκριση rogue/priest sry αλλά δε παίζει καθώς το class σας μπορεί εύκολα σε grp pvp (αλλά και solo αν ξέρει τι κάνει) να outlive έναν rogue και εξάλλου θα έκανα εύκολα trade το vanish για fear/blackout.

Dont forget τα stun resists παίζουν τεράστιο ρόλο στο να φάς έναν ρογκά.

Btw Thresh συγγνώμη άν φάνηκα ερειστικός πρίν δεν ήταν στις προθέσεις μου, είναι πάντα χαρά μου να μιλάω για το αγαπημένο μου game με παιδιά ('Ελληνες) που το αγαπάνε το ίδιο :)

Υ.Γ

Remiel 27-28% crit εννοείς με combat spec (μιάς και μιλάμε για base) πιστεύω, άν όχι είναι αδύνατο σχεδόν να έχεις 28% crit με άλλα specs χωρίς να σακατέψεις stamina/resilience.

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.
και καλό θα ήταν ατομά τα οποία δεν μπορούν να πούν κατι με σιγούρια καλο θα ήταν να μη λένε τίποτα και ας αφήσουν τα QQ post στην άκρη.

afou goustarame na sas peirazoume :P

Btw Thresh συγγνώμη άν φάνηκα ερειστικός πρίν δεν ήταν στις προθέσεις μου, είναι πάντα χαρά μου να μιλάω για το αγαπημένο μου game με παιδιά ('Ελληνες) που το αγαπάνε το ίδιο :)

don't worry man :)

Δημοσ.

Είναι πολλοί οι παράμετροι στο pvp. Solo, group, raid, arena σε κάθε ένα από αυτά καθένας μπορεί να αντιπαραθέσει τα επιχειρήματα του αλλά άκρη δεν θα βρούμε. Είναι κλασσικό εξάλλου στα του παιχνιδιου όλοι να νιώθουμε ριγμένοι σε σύγκριση με τους άλλους. Και αυτό δεν γίνεται να αλλάξει.

Δημοσ.

Υ.Γ

Remiel 27-28% crit εννοείς με combat spec (μιάς και μιλάμε για base) πιστεύω, άν όχι είναι αδύνατο σχεδόν να έχεις 28% crit με άλλα specs χωρίς να σακατέψεις stamina/resilience.

343 Resillience 10k hp check το link μου στο armory.Το gear που έχω τώρα είναι του pve γιατί ειχά raid χθές αλλά με του pvp φτάνω γύρω στα 27% -28% crit combat mutilate spec.

Το ξέρω Τhresh και εμείς τσιμπάμε σαν μαρίδες xD.

Δημοσ.
QFT

Ρε παιδιά που μπορώ να δω πότε δημιουργήθηκε ο char μου? Νομίζω ότι σήμερα κλείνει 2 χρόνια ζωής αλλά θέλω να το εξακριβώσω. Θυμάμαι ότι κάπου βρίσκονται τα στοιχεία στο net αλλά δεν θυμάμαι που....

http://video.google.co.uk/videoplay?docid=5940040298321943293

Εδώ είναι όλο το history των guilds μου σε videάκια, άθλια ποιότητα αλλά δεν φταίω εγώ, καθότι δεν είναι δικές μου δημιουργίες αλλά ενός φίλου. 2 παρά κάτι χρόνια ιστορίας της greek community του Lighting's Blade.

Μόνο αυτό ξέρω : http://www.warcraftrealms.com/charsheet/16400452

Δεν ξέρω αν βοηθάει, δε λέει ακριβώς τη μέρα της δημιουργίας ξεκινάει από το lvl 13.

Δημοσ.
Bump, υπάρχει std κάτι τέτοιο, έχω ξεχάσει που το βλέπω, όποιος γνωρίζει post το link.

Aπό Account Management

Account Created:

18 November 06 09:20 CET

Aμα είναι ο main char σου τότε ίσως έτσι μπορείς να το δεις...

Για συγκεκριμένους chars δεν γνωρίζω πως γίνεται.

p.s πάρτε και ένα personal recor που έκανα εχθές το βράδυ στο AV (με pve spec)

ggfa3.jpg

Δημοσ.
Μόνο αυτό ξέρω : http://www.warcraftrealms.com/charsheet/16400452

Δεν ξέρω αν βοηθάει, δε λέει ακριβώς τη μέρα της δημιουργίας ξεκινάει από το lvl 13.

Ωραίος man thanx, αυτό έψαχνα.

Xvipes lol. Μην μου πεις ότι κάνατε summon τους npcs μαζεύατε ram skins και λοιπά xD? Με το που πάρω τους 300+ points και βλέπω ότι αργεί /afk out, back σε 15 mins....

Rezz σε arena 5vs5 την ώρα που οι άλλοι σφάζονται πως σας φαίνεται?

Με το mind vision τι παίζει? Πώς γίνεται κάποιος να γίνει immune στο συγκεκριμένο spell?

Δημοσ.
-Dimitris- den eisai oldschool episis tora pleon dld sas niazoun mono ta items kai oxi na perasete efxarista 2-3 oritses me pvp?

κοίτα,όταν είσαι μόλις 70 level και έχεις πολλά πράσινα items πάνω σου δε νομίζω να διασκεδάζεις και πολύ όταν επί 2 ώρες σε σκοτώνουν οι άλλοι και ζήτημα είναι εάν θα σκοτώσεις και εσύ κάποιον :mrgreen:

τώρα εάν είσαι full pvp gear και δε σε νοιάζουν πολύ τα items η honor points φυσικά και το διασκεδάζεις:)

Δημοσ.
κοίτα,όταν είσαι μόλις 70 level και έχεις πολλά πράσινα items πάνω σου δε νομίζω να διασκεδάζεις και πολύ όταν επί 2 ώρες σε σκοτώνουν οι άλλοι και ζήτημα είναι εάν θα σκοτώσεις και εσύ κάποιον :mrgreen:

τώρα εάν είσαι full pvp gear και δε σε νοιάζουν πολύ τα items η honor points φυσικά και το διασκεδάζεις:)

Χαχαχα.... δεν έχεις άδικο. Σωστός! :-D

Δημοσ.

Καλοσώρισες στο μαγικό κόσμο του resilience...

Δημοσ.

καλώς σας βρήκα :mrgreen:

εντάξει εγώ τουλάχιστον δεν έχω πράσινα πάνω μου εκτος από 1 trinket,ότι έχω είναι μπλε η epic,αλλα μιλάω για όταν πρωτοεφτασα 70 lvl ποσο βαρετά ήταν μέχρι να πάρω τα 3 πρώτα pvp items

Δημοσ.

Ακριβως οπως το ειπε.. Ειναι αναλογα το τι θα διαλεξεις να κανεις. Pvp η pve? Τα items ειναι σημαντικα, αλλα δευτερευοντα! Το σημαντικο ειναι να εχεις skill και να ξερεις το class σου.. Απο κει και περα ολα τα αλλα βρισκονται...

Δημοσ.

μα ο σκοπός μου δεν ήταν το honor αλλά να περάσω την ώρα μου μέχρι να σχολάσω από την δουλειά.

απλά μου έκανε εντύπωση που ούτε καν προσπάθησα να πάρω kills και έχω και pve items :D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...