Sorath Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Κάποιοι είχαν πρόβλημα με το user interface τους. Η λύση είναι να σβήσουν το WTF folder τους που περιέχει μεταβλητές του profile τους. Το πρότινα σε μερικούς και όντως μετά ήταν όλοι ΟΚ. Το χθεσινό raid πάντως έγινε κανονικά χωρίς κανένας να αντιμετωπίζει πρόβλημα.
chill Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Και μεις χτες τα ίδια προβλήματα είχαμε....δράμα δεν παλευόταν η κατάσταση. Τρώγαμε wipes σε instances on farm λόγω lag και dcs....2,5 χρόνια μετά δεν έχω δει patch να μην προκαλεί προβλήματα αν είναι δυνατόν τα γαμώ test realms γιατί υπάρχουν? Να μην μιλήσω για το report afk των bgs....το κάθε 12άχρονο με το που ξεκινήσει το παιχνίδι και κάποιος δεν κουνηθεί αρχίζει report τον τάδε τον δείνα, ο οποίος δεν είναι afker και μετά συμπλοκή στο chat με μπινελίκια και τέτοια. Ότι να ναι....
Remiel Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 2.3 unofficial patch notes http://www.mmo-champion.com/index.php?topic=1365.0 Kai kati gia ton chill # Pain Suppression is castable on a friendly target, it reduces the target's threat by 5% and reduce the damage it takes by 40%. # Pain Suppression cooldown is reduced to 2 minutes
chill Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 New Flying Mount added. Requires 2,000g and Exalted with Cenarion Expedition Ως mount και pet lover άντε πάλι grind για το νέο mount xD +Healing bonus will give 33% of spell damage as well (1500 Healing bonus will give you 500 Spell damage) OMFG!!!! Επιτέλους ο lock μου θα πάψει να είναι ο νταβάς του priest μου. Για την ώρα όπου πάει ο priest για quests, rep κλπ δίπλα παρκάρει και ο lock για να καθαρίζει τους ανεπιθύμητους hordies !!!! Fear Ward will now be available to all Priests at level 20 F*CK ME!!!! Ναι ναι ναι ναι ναι ναι ναι ναι ναι ναι. ΔΑΚΡΥΑ ΧΑΡΑΣ xD!!!! Επιτέλους, δεν χρειάζεται να είσαι καζαμπούμπου για να είσαι imba!!!! QQ MORE UGLY BEASTS!!!! # Meditation is increased to 10%/20%/30% Mana regeneration. # Prayer of Healing, Circle of Healing and Holy Nova (healing effect) gain additional benefit from damage and healing bonuses. # Circle of Healing base amount of healing is reduced, but it gets more bonus from +healing effects. If you have more than +1338 healing you will see it heal for more. weeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!! THE EMPIRE OF HEALING STRIKES BACK (είναι μια αρχή τουλάχιστον....) Kai kati gia ton chill # Pain Suppression is castable on a friendly target' date=' it reduces the target's threat by 5% and reduce the damage it takes by 40%. # Pain Suppression cooldown is reduced to 2 minutes[/quote'] Καλά ρε man μας έδωσαν fear ward και συ με ενημέρωσες για το Pain suppression xD?
Remiel Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Ως mount και pet lover άντε πάλι grind για το νέο mount xD OMFG!!!! Επιτέλους ο lock μου θα πάψει να είναι ο νταβάς του priest μου. Για την ώρα όπου πάει ο priest για quests, rep κλπ δίπλα παρκάρει και ο lock για να καθαρίζει τους ανεπιθύμητους hordies !!!! F*CK ME!!!! Ναι ναι ναι ναι ναι ναι ναι ναι ναι ναι. ΔΑΚΡΥΑ ΧΑΡΑΣ xD!!!! Επιτέλους, δεν χρειάζεται να είσαι καζαμπούμπου για να είσαι imba!!!! QQ MORE UGLY BEASTS!!!! weeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!! THE EMPIRE OF HEALING STRIKES BACK (είναι μια αρχή τουλάχιστον....) Καλά ρε man μας έδωσαν fear ward και συ με ενημέρωσες για το Pain suppression xD? hahahahahahahahahahaahhahahaahhahaahhaahahha sorry xD
GabrielConnor Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Καλημέρα παίδες, το guild μου είναι σχεδόν έτοιμο να ξεκινήσει runs στο Karazhan. Το θέμα είναι πώς το equipment μου δεν είναι και ότι καλύτερο για ένα τέτοιο run. Δεδομένου πώς το guild μου κάνει καθημερινά runs σε πολλά instances Outlands για να ντύσει τα μέλη του θα ήθελα αν μπορείτε να μου προτείνετε μερικά καλά items για τον χαρακτήρα μου που θα τον φέρουν σε ικανοποιητικό επίπεδο για raiding στο Kara, έτσι ώστε να δηλώσω και εγώ συμμετοχή στα αντίστοιχα runs. Να σημειώσω πώς μπορώ να αγοράσω και τίποτα από Auction House αν χρειάζεται. Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις σας
chill Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Το νέο fearward σημαίνει 4 πράγματα. 1)Ηθική δικαίωση για human και nelf priests. Όποιος έχει χάσει το raiding spot του όντας 7/8 tier2 priest για να αντικατασταθεί από έναν blue/greenie dworf στην μάχη του nefarian δεν ξέρει τι σημαίνει το fear ward ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ανεξαιρέτως. 2)Νo more dudu and pala tanks σε fearwise battles. 3)Imba PVP forsaken priest. Wotf,Fw και trinket? Πλέον οι priests τους από forsaken γίνονται καθαρά undead=Fear Immunity 4)Ίσως περισσότεροι priests στα 25man σε alliance μεριά δεδομένου ότι τα περισσότερα tanks, 2,5 χρόνια δεν έμαθαν το standance, θα το μάθουν τώρα? Και με δεδομένη την αλλαγή του πως θα δουλεύει το FW στο 2.3 ούτε ένας ούτε 2 priests είναι αρκετοί. Διαβάζω στα priests forum της blizz ....but i rolled a dwarf couse of fear ward.... QQ QQ QQ QQ QQ QQ QQ QQ QQ QQ QQ a0x0ax00ax0a0x0ax00a0x0a0x0ax0a0x0a0x0a0x0ax0a0x0ax0a0x0a0x0ax0a0, δεν μπορείτε να καταλάβετε πόσο γουστάρω το whine των dworfs. Η εκδίκηση των crapshard, του elunes grace και του feedback ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!!!!
GaGaS_Thess Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Καλημέρα παίδες, το guild μου είναι σχεδόν έτοιμο να ξεκινήσει runs στο Karazhan. Το θέμα είναι πώς το equipment μου δεν είναι και ότι καλύτερο για ένα τέτοιο run. Δεδομένου πώς το guild μου κάνει καθημερινά runs σε πολλά instances Outlands για να ντύσει τα μέλη του θα ήθελα αν μπορείτε να μου προτείνετε μερικά καλά items για τον χαρακτήρα μου που θα τον φέρουν σε ικανοποιητικό επίπεδο για raiding στο Kara, έτσι ώστε να δηλώσω και εγώ συμμετοχή στα αντίστοιχα runs. Να σημειώσω πώς μπορώ να αγοράσω και τίποτα από Auction House αν χρειάζεται. Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις σας εχμ...καλο θα ηταν να μας ελεγες και τι class παιζεις παντως απο Heroic θα σικωσεις items για να ξεκινησεις σαν <<ΚΑΛΗ>> λυση..
GabrielConnor Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 εχμ...καλο θα ηταν να μας ελεγες και τι class παιζεις παντως απο Heroic θα σικωσεις items για να ξεκινησεις σαν <<ΚΑΛΗ>> λυση.. Ουπς, σορρυ απλά έκανα copy&paste από άλλο forum όπου είναι εμφανή αυτά τα στοιχεία. Warlock παίζω, armory profile http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Hellfire&n=Gheranor
foufoutios Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Μην αγορασεις τιποτα απο AH.. Με μερικα runs σε απλα instances θα μπορεσεις να ντυθεις καταλληλα για karazahn.. Δοκιμασε να σηκωσεις ενα καλο main hand και ενα off hand με αρκετο +dmg, ειναι καλο για αρχη. Ενα παραδειγμα απο shadow labyrinth http://thottbot.com/z3789
Tetix Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 http://www.wow-loot.com/warlock.htm http://www.wowmb.net/forums/showthread.php?t=15357 Αυτά χρειάζεσαι να διαβάσεις :wink:
GabrielConnor Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Σας ευχαριστώ παιδιά. Μάζεψα και πολλές χρήσιμες συμβουλές και από τα παιδιά στο World Of Warcraft .gr οπότε ξεκινάω δουλειά
KilliK Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 δεν ξερω το 2.3 patch εχει παρα πολλα καλα για ναναι αληθινα. ελπιζω να ισχυσουν αυτα μολις βγει,διαφορετικα βλεπω να κυνηγαμε την blizzard για το δουλεμα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Killik oi plhrofories einai apo blue post sta official forums ths Blizzard...ara einai real...
Προτεινόμενες αναρτήσεις