revil Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Αλλά πραγματικά το παίξιμο του priest με αγχώνει και με κουράζει γιατί πρέπει να είμαι αφοσιωμένος και ξέρω ότι μια μαλακία να κάνω θα την πληρώσουν και οι υπόλοιποι 4/9/24 συμπαίχτες μου. Ξερω ακριβως τι εννοεις. Εδω εγω με το πριστ μου που ειναι 20 λβλ εχω πολυ αγχος οταν πηγαινω στο rfc. Φαντασου δλδ εσυ που πας και σε σοβαρα instance/raid. Πέραν τούτου σπανίως να σου αποδώσουν τα εύσημα για μια επιτυχία, πάντα το tank αποθεώνουν ή το dps, το healing γραμμένο στα παπάρια τους. Σε αυτο διαφωνω. Τα περισοτερα ευσημα τα περνουν οι dps λογω του οτι ειναι εντυπωσιακοι, και μετα οι healers γιατι ειναι οι πιο σημαντικοι στο group. Αν ο dsp ειναι μλκας, δεν εγινε τπτ σοβαρο, αν ο healer ειναι μλκας την εκατσε ολο το group. Εχει τυχει σκηνικο στο sm να εχουμε μλκ πριστ και να τρωμε το ενα wipe μετα το αλλο. Σε ενα wipe αυτος την εκανε με ελαφρα πηδηματακια, και τοτε το καναμε οι 4 μας + εναν rogue που βρηκαμε και βγηκε κυριλε. Με λιγα λογια με τη μεχρι τωρα μηδαμινη εμπειρια μου καλυτερα group χωρις healer παρα group με μλκ healer
sleepy_head Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 αρκετά προβλήματα με το patch...για να δούμε στο eu πως θα είναι
revil Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Κατεβασα το patch. Ας μου εξηγησει καποιος χριστιανος γιατι δε μου βγαζει τους σερβερς πριν αρχισω να τσαντιζομαι
sarisn Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Γιατί πολύ απλά το maintainance τελειώνει στις 12 ώρα Ελλάδας (αν όλα πάνε καλά βέβαια, αλλιώς έχει τύχει να κρατήσει μέχρι και 2 μέρες λόγω πολλών και διάφορων προβλημάτων με κάποια patches).
revil Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 αααα να σαι καλα ρε φιλαρακι σε ευχαριστω
Skia11 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Παιδιά έχει κανείς κάποιο working link με το 2.2 patch για να το κατεβάσω? Στο σπίτι είμαι με dial up (καταραμένη Vivodi 3 μήνες μου 'φαγες), και στη δουλειά λόγω websense είναι δύσκολο να βρώ site καθώς τα περισσότερα μου τα μπλοκάρει.
GabrielConnor Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Γιατί πολύ απλά το maintainance τελειώνει στις 12 ώρα Ελλάδας (αν όλα πάνε καλά βέβαια, αλλιώς έχει τύχει να κρατήσει μέχρι και 2 μέρες λόγω πολλών και διάφορων προβλημάτων με κάποια patches). Ας ελπίσουμε να πάνε όλα καλά και στις 12 και κάτι να είμαστε online:D I Need my fix:mrgreen:
chill Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 http://wow.warcraft.gr/forum.php?mb=wowtalk&id=053025879.1976.m2794 Στο 1ο post υπάρχουν links για download από το rapidshare για όποιον άλλον ενδιαφέρεται. Edit: Για όσους είναι afkers στα bg και συγκεκριμένα στο av υπάρχει λύση. Πηγαίνουμε στα σπιτάκια των dwarfs στην μέση του χάρτη, μπαίνουμε μέσα και φαινόμαστε στην μέση του χάρτη οπότε gg. Τώρα για τον φόβο των Ιουδαίων και σε περίπτωση που κάποιος checkάρει το dmg/heal μας αν είστε priest cast pwf renew, βγάλτε το pwf ξαναcastάρεται pwf, renew again, επαναλάβετε 2-3 φορές και είστε καλυμμένοι....i hope τουλάχιστον !!!!
KilliK Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Και ναι κυριες και κυριοι η blizzard καταφερε να καταστρεψει το παιχνιδι με το νεο patch.πληθος τεχνικων προβληματων και πολλοι αγαναχτισμενοι gamers να εχουν πλημμυρισει τα επισημα forums.η bliz δειχνει να αναγνωριζει οτι υπαρχει σοβαρο προβλημα με το τελευταιο patch οποτε να περιμενετε νεο patch στο μελλον.
Tetix Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Άλλο 59 άλλο 60 με μερικά quest στο Outland, τώρα μόλις χτες έκανα τα πρώτα 5-6 και είναι +120 το dmg. Και αυτό θα μπορούσε να έχει γίνει από το 58, μεγάλες οι διαφορές μην τα ισοπεδώνουμε. Και γιατί να έχω +200 να κάνω pvp με ποιον με 60άρηδες..; Μπα warlock έχω θα πάω 70 πρώτα και ας έρθουν μετα (σε 1v1 δε χάνω ετσι κ αλλιώς εκτός από g@y rogue ) Όσο για το +1600 στο healing είναι σχεδόν max NAI όπως είναι το 1300 σε casters και θέλει πολύ δουλειά, αλλά μετά από ένα σημείο δεν θυμάμαι ποιο το +1200 περίπου το +dmg δεν έχει νόημα αλλά το hit rating ανεβάζει πιο πολύ το dps. Και + healing<> +dmg, staff μόνο με +healing δίνουν και 400 healing, για βρες μου staff με +400 dmg... Για pvp άλλη ιστορία πάλι νομίζω οι πιο πολλοί φοράνε άλλο equip κερδισμένο από rewards...
kaisid Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Παιδια οποιος ενδιαφερεται για account με 68lvl rogue ας μου στειλει msg.Εχω βαλει και αγγελια σχετικη Ευχαριστω
evkar Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 [Όσο για το +1600 στο healing είναι σχεδόν max NAI όπως είναι το 1300 σε casters και θέλει πολύ δουλειά, αλλά μετά από ένα σημείο δεν θυμάμαι ποιο το +1200 περίπου το +dmg δεν έχει νόημα αλλά το hit rating ανεβάζει πιο πολύ το dps. Και + healing<> +dmg, staff μόνο με +healing δίνουν και 400 healing, για βρες μου staff με +400 dmg... ] 1600 bonus στο healing δεν είναι το max , το maximum πάει και πάνω από 2κ . Εμάς στο guild ο δικός μου priest , που είναι της πλάκας , έχει +1620 bonus healing , κοντά 10κ HP , 13k mana kai 215 μανα reg in casting. Ο officer μας (και άλλοι δύο top priests) έχει πάνω από 2κ healing. όπως νομίζω ότι και το +1300 dmg μπορεί εύκολα να βελτιωθεί , αλλά για αυτό ξέρουν καλύτερα οι dpsers
GaGaS_Thess Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Και ναι κυριες και κυριοι η blizzard καταφερε να καταστρεψει το παιχνιδι με το νεο patch.πληθος τεχνικων προβληματων και πολλοι αγαναχτισμενοι gamers να εχουν πλημμυρισει τα επισημα forums.η bliz δειχνει να αναγνωριζει οτι υπαρχει σοβαρο προβλημα με το τελευταιο patch οποτε να περιμενετε νεο patch στο μελλον. προβληματα στο patch ? που τα ειδανε ???? ΤΚ χθες βραδυ δεν εβλεπα το raid οποτε δεν μπορουσα να κανω heal εβλεπα μονο εμενα στο raid παραθυρο αλλα κανονικα ολους τους αλλους μεσα στο instance . Buggarismeno στο κεντρο της οθονης οταν στην αρχη εβλεπα τα raid παραθυρα το health και mana των παιχτων χωρις τα ονοματα τους το ενα παραθυρο πανω στο αλλο και χωρις φυσικα να μπορω να τα μετακινησω ....A'LAR buggarismenos εκανε meteor ανα 10 δευτερολεπτα με αποτελεσμα να γεμιζει το δωματιο απο φωτιες και πουλια και να πεφτουν τα wipe βροχη . Εκει κάπου αφου ηδη ειχε παει 11:30 και εγω επαιζα με CTRL + V να μπορεσω να κανω heal 25 ατομα αγανακτησα και εφυγα . απο οτι εμαθα buggarismenos ηταν τελικα και ο pSOLARIAN....ελεος....2 μηνες το εφτιαχναν το patch .... Υ.Γ Δεν δουλευει και το πολυ διαφημισμενο Voice Chat .... Αντε γεια ρε !
sarisn Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Και ναι κυριες και κυριοι η blizzard καταφερε να καταστρεψει το παιχνιδι με το νεο patch.πληθος τεχνικων προβληματων και πολλοι αγαναχτισμενοι gamers να εχουν πλημμυρισει τα επισημα forums.η bliz δειχνει να αναγνωριζει οτι υπαρχει σοβαρο προβλημα με το τελευταιο patch οποτε να περιμενετε νεο patch στο μελλον. Τα $%@#^%# όλα πάλι με τα κ..ο patch τους το κέρατό μου!!! Με το που μπαίνω στο παιχνίδι ο ήχος ακούγεται λες και βρίσκομαι 1 χιλιόμετρο κάτω από το έδαφος.... έλεος δηλαδή.... και μετά από το πολύ 5 λεπτά τσαφ και μία μπλε οθόνη και reboot για να γουστάρουμε.... /sigh @ Blizz για μια ακόμη φορά....
Προτεινόμενες αναρτήσεις