Sorath Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Μπααα... εδώ ο ξάδερφός μου με αρκετά epics (ούτε καν Τ4) έχει στον Pala του +1750 healing...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Sorath milame gia dmg oxi gia healing gia healing exw dei atomo me sxedon +3000
chill Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 kai pou na deis kati 70rhdes pou exoun 1400-1500 1109+Shadow dmg στον lock χωρίς raidάρει ποτέ καθώς είναι char για να καθαρίζει σε όποιον horde κάνει μαγκιές στην πάπισσα. Αν συνυπολογίσω σε αυτό τα trinkets τα +++ από το crafted gear ξεφεύγουμε....xD. Στα bgs μιλάμε σπέρνωωωωωω όπως και στο elementals plateu xD. Άμα έχω αϋπνίες δεν φαρμάρει κανένας . Και ακόμα δεν έχω αγοράσει κανένα item από heroics....Γενικά είναι πολύ εύκολο να μαζέψεις gear.... Revil μάζευε φραγκάκια ανέβασε rep με τα πάντα και στο 70 ετοιμάσου να φέρεις τον όλεθρο στα bgs!!!!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 nai mono pou autoi oi 70arhdes ektos apo to trelo dmg exoun kai ta upoloipa stats trela (crit hit stamina intellect BT kai MH gear vlepeis )
revil Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Παντως τωρα (63 λβλ πλεον) με το +500 dmg εχω δει αρκετη διαφορα τολμω να πω. Δλδ χτυπαω κατι 2000 με soulfire και κατι 1500 με shadowbolt που πριν δε τα εβλεπα ουτε στον υπνο μου. καλη φαση. Καλα για φραγκακια θα εχω τρελο προβλημα το κοβω εγω. Δεν εχω ουτε το μαουντ του 60 ακομα, και τα λεφτα που εχω ειναι 40g. Ασε, πικρα
chill Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 nai mono pou autoi oi 70arhdes ektos apo to trelo dmg exoun kai ta upoloipa stats trela (crit hit stamina intellect BT kai MH gear vlepeis ) 9600hp 7700mana 128hit 18%crit δεν παραπονιέμαι.... Και ναι είδα σήμερα που πήγα kara με τον lock με το καλύτερο guild του server alliance side ποιος ήταν top στα damage....2ος ήμουν πίσω από ένα κολλητάρι lock και μετά οι λοιποί tier 5 and above dudes....συν του ότι είμαι demo, και η εμπειρία μου από raiding lock είναι μηδαμινή καθώς μόνο zg/aq20 είχα κάνει με αυτόν στα alt runs του παλιού μου guild.... Εδώ και 1,5 χρόνο γράφω διθυραμβικά σχόλια για τον lock και εξακολουθώ να έχω ως main priest και μάλιστα holy....wtf? Και όχι και τίποτε άλλο αλλά ούτε καν το σκέφτομαι να αλλάξω main xD!!!!
revil Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 chill εσυ ποσο bonus spell dmg εχεις με το λοκ?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 eipe 1109 shadow dmg
sarisn Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Παντως τωρα (63 λβλ πλεον) με το +500 dmg εχω δει αρκετη διαφορα τολμω να πω.Δλδ χτυπαω κατι 2000 με soulfire και κατι 1500 με shadowbolt που πριν δε τα εβλεπα ουτε στον υπνο μου. καλη φαση. Χθες προσπαθώντας να ξεφορτωθώ μερικά από τα 45 shards που είχα λόγω Dire Maul West για το Dreadsteed, μιας και είχαν τιγκάρει οι τσάντες μου, είπα να χρησιμοποιήσω κάνα Soul Fire στους πέτρινους lvl 63 elites στην Hellfire Peninsula βοηθώντας και ένα φιλαράκι. Το πρώτο κιόλας που κάσταρα έκανε 3100 crit! Έμεινα μαμάκας εκείνη την ώρα lol, ούτε καν trinket δεν χρησιμοποίησα!! 530 spell damage, demo specced... Nerf locks!!! :p:p
revil Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 eipe 1109 shadow dmg πφφφφ αυτα ειναι. και συνεχιζεις να γουσταρεις με τον πριστ ε?:D:D
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 ston warlock exei auto to dmg
revil Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 ναι ρε αλλο λεω Ξερεις, εχει τοσο γαματο λοκ και παιζει με το πριστ?
chill Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 ναι ρε αλλο λεω Ξερεις, εχει τοσο γαματο λοκ και παιζει με το πριστ? Πιο πολύ είναι συνήθεια man. Αλλά πραγματικά το παίξιμο του priest με αγχώνει και με κουράζει γιατί πρέπει να είμαι αφοσιωμένος και ξέρω ότι μια μαλακία να κάνω θα την πληρώσουν και οι υπόλοιποι 4/9/24 συμπαίχτες μου. Αντιθέτως με τον lock είναι πιο relaxing, απολαμβάνεις το game, το party/raid σου δεν είναι μόνο να βλέπεις hp και μπάρες. Όταν είχα παίξει naxx με τον mage φίλου στα wings που είχαμε σε farm διαπίστωσα ότι ως healer πραγματικά χάνω το μισό παιχνίδι....Πέραν τούτου σπανίως να σου αποδώσουν τα εύσημα για μια επιτυχία, πάντα το tank αποθεώνουν ή το dps, το healing γραμμένο στα παπάρια τους. Γενικά θεωρώ ότι για να παίζεις healer πρέπει να είσαι λίγο μαζόχας αλλά από την άλλη πιστεύω ότι καθένας μπορεί να ανταπεξέλθει στον ρόλο ενός dps, λιγότεροι μπορούν να κάνουν την διαφορά ως healers. Και επειδή i liek τα δύσκολα εμμένω στον priest. Θεωρώ πως αν αλλάξω main θα είναι σαν ήττα, σαν να ακολούθησα τον εύκολο δρόμο. Είμαι και addicted με το healing βέβαια xD εδώ για το AOC που ψιλοκοιτάω τι παίζει τσουπ αμέσως στους healers πήγα να κόψω κίνηση. Αντί να κάνω κανέναν barberian που να κόβει πάλι με medicine man θα βρεθώ....Μπαχ!!!!
Xvipes Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 εγώ στο frost mage μου έχω 1κ spell dmg στα frost και τώρα που θα το πάω πάλι arcane/frost θα έχω γύρω στο 1200 frost dmg... γενικά είμαι spell dmg maniac και δεν κοιτάω ούτε το crit chance μου ούτε το stamina-intellect. αα και έχω 110 spell hit rate p.s ο warlock έχει γενικά το περισσότερο spell dmg λόγο του fel armor
Προτεινόμενες αναρτήσεις