revil Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 ρε μαγκες το χειροτερο που μου εχει συμβει ειναι το εξης. γκουπ για ζουλ φαρακ. Κατα τι διαρκεια του τι ανακαλυπτω?? ΟΙ 2 ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!!! Πως το ανακαλυπτω?? Ο Ενας ειναι λοκ και σα γαματος που ειναι ενω μας την εχουν πεσει 2 (5 εμεις, υπενθυμιζω) κανει howl of terror.(aoe fear ειναι στην ουσια) Αυτο εχει ως αποτελεσμα να αρχισουν να τρεχουν τα mobs και γυρνανε με αλλα 2 παρεα. Τοτε ενας του λεει να μη ξανακανει fear μη τυχει και φερουν περισοτερα mobs. Και αρχιζει να τον βριζει στο /p ο λοκ και να του λεει τα απιστευτα με καλυτερο το εξης "Δεν ειναι φιαρ ρε μ..ι μ....α που εμαθες και γουοου και μου την λες παλιοπ...α" Ολα αυτα στα Ελληνικα η ΚΟΤΑ (Μεχρι και τα fear,wow). Ενταξει ρε μαγκες, οτι χειροτερο. (To spell bonus dmg μου το εχω φτασει 456 εκτος του shadow που ειναι 501. 61 lvl lock ειμαι, πρεπει να ανεβω κ αλλο?)
Xvipes Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 ρε μαγκες το χειροτερο που μου εχει συμβει ειναι το εξης.γκουπ για ζουλ φαρακ. Κατα τι διαρκεια του τι ανακαλυπτω?? ΟΙ 2 ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!!! Πως το ανακαλυπτω?? Ο Ενας ειναι λοκ και σα γαματος που ειναι ενω μας την εχουν πεσει 2 (5 εμεις, υπενθυμιζω) κανει howl of terror.(aoe fear ειναι στην ουσια) Αυτο εχει ως αποτελεσμα να αρχισουν να τρεχουν τα mobs και γυρνανε με αλλα 2 παρεα. Τοτε ενας του λεει να μη ξανακανει fear μη τυχει και φερουν περισοτερα mobs. Και αρχιζει να τον βριζει στο /p ο λοκ και να του λεει τα απιστευτα με καλυτερο το εξης "Δεν ειναι φιαρ ρε μ..ι μ....α που εμαθες και γουοου και μου την λες παλιοπ...α" Ολα αυτα στα Ελληνικα η ΚΟΤΑ (Μεχρι και τα fear,wow). Ενταξει ρε μαγκες, οτι χειροτερο. (To spell bonus dmg μου το εχω φτασει 456 εκτος του shadow που ειναι 501. 61 lvl lock ειμαι, πρεπει να ανεβω κ αλλο?) μια χαρα είναι για το lvl σου.όσο για τους Έλληνες παίχτες,ως γνωστό οι περισσότεροι είναι κωλόζωα.σπάνια να βρω Έλληνα παίχτη που να το νιώθει και να έχει manners...:neutral:
doucaniggia Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 ....και φυσικά το Ελληνικό κιμπαριλίκι είναι ακόμα ένας μύθος περιορισμένος στα όρια της φαντασίας. Από τις πιο κλασικές στιγμές στο wow όταν κάποιος σε πιάσει να μιλάς ελληνικά στο /s ή το όνομά σου σε προδώσει : - Που σαι πατρίδα?! - βρε καλώς τον - τελικά όποια πέτρα σηκώσεις Ελληνα βρίσκεις - χεχε. Πες το ψέματα -- παύση -- - Να σου πω πατρίδα - Ρίχτο - Σου περισσεύουν 30g? .... και μιας και το μπινελίκι που αυθόρμητα σου ήρθε τελικά το πνίγεις σε μια τυπική ευγένεια χάριν ομοεθνότητας, μετά από κανα 20 λεπτο σιγής χτυπαέι ο μέγιστος - Που σαι πατρίδα....Μπορείς να μου κάνεις ένα boost στο (εδώ βάλτε ότι θέλετε, DM , SM κλπ) - Ρε αϊ τρέχα γυμνός στην Orgimar να δεις πως πετάν τα ζέπελιν!! (πάντως έχω βρει παιδιά που είναι η άλλη άκρη. Καταπληκτικοί παίχτες πανέξυπνοι και με ανεβασμένο αλτρουισμό...(σπάνιο προσόν της ράτσας μας)
Tetix Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Εγώ πάλι δεν έχω τέτοια προβλήματα και βρίσκω πολύ εύκολα άτομα για instances, όπως και για πάρτυ γτ βαριέμαι solo.. Και αυτά αν και είμαι σε σέρβερ με medium πληθυσμό, δηλαδή δεν έχει και τρελό κόσμο + το ότι παίζω ακραίες ώρες... Στην τελική ίσως βοηθάει και αυτό με τις ώρες, δηλαδή μετά τις 12, ποιον μικρό θα βρεις όσο να'ναι πιο λογικά άτομα μπαίνουν Αλλά αυτό με τους Έλληνες και τα λεφτά όντως μου συνέβηκε 2-3 φορές, τι να πω... Όσο για το dmg που ρώτησε κάποιος είναι υπεραρκετό, εγώ στο 59 +20 έχω ακόμα και πρόβλημα δεν υπάρχει. Προτιμώ να πάω 70 πρώτα κ μετά βλέπουμε για +dmg Αυτά!
revil Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 wow μονο?? Καλα ρε ρεμαλια(chill :D ) και μενα γιατι με δουλευατε που ειχα 150?? ps - οσο για τα λεφτα αυτο που μου εχει συμβει απειρες φορες ειναι να ειμαι εγω στη bank κ να φτιαχνω κατι πραματα και να μου λεει ο αλλος "δωσε μου κατι, οτιδηποτε" (7 lvl αυτος) Μου το ειπε μια, μου το ειπε δυο, μου το ειπε τρεις, ε δεν αντεξα. Του λεω, οκ ρε παλληκαρι παμε εξω. Παμε εξω σκοτωνω ενα demon (5lvl ) και του λεω "οριστε παρτα" :D
GabrielConnor Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Μα καλά ασχολείστε ακόμα; Στο πρώτο /w ή άνοιγμα trade window στην ψύχρα (Ο Χριστός και η παναγία!!!!) ή invite σε πάρτυ έτσι γιατι του την βάρεσε του άλλου, /ignore [username]. Τόσο απλά!
aliakas Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 mia erotisi paidia giati to eixa paratisi gia to kalokairi to wow kai tora einai kairos na to 3anapiaso pali to patch 2.2.0 exei mpei ? emena afto katevazei tora kai mou leei 105 mb an exei mpei se pio patch eimaste tora ? gia na katalavo poso dromo exo akoma rotao
GabrielConnor Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Όχι δεν έχει μπει. Αυτό περιμένουμε. Προς το παρόν μόνο κάποια parts του patch έχουν μπει.
aliakas Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 ali8ia meta apo tosa xronia kana guild mono me insomniacs exoume ? leme tora ! pantos kalo 8a itan kapios na ekane mia tetia kinisi kai na diafimizotan apo to site opos exoun kanei ta paidia sto gamers.gr
chill Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 wow μονο?? Καλα ρε ρεμαλια(chill :D ) και μενα γιατι με δουλευατε που ειχα 150?? Δεν σε δουλεύουμε την αλήθεια σου λέγαμε. Τώρα αν το άλλο το παλικάρι έχει +20dmg στο lvl 60 και σου φαίνεται λογικό πάσο. Οk θα λεβελάρει στο χαλαρό και πάλι, και γυμνός να ήταν πρόβλημα δεν θα είχε αλλά στο pvp καληνύχτα !!!!
becausE Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 aliakas to apotelesma 8a einai tragiko exoun ginei apires prospa8ies apo pola forums sites klp kai kamia den petixe
revil Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Δεν σε δουλεύουμε την αλήθεια σου λέγαμε. Τώρα αν το άλλο το παλικάρι έχει +20dmg στο lvl 60 και σου φαίνεται λογικό πάσο. Οk θα λεβελάρει στο χαλαρό και πάλι, και γυμνός να ήταν πρόβλημα δεν θα είχε αλλά στο pvp καληνύχτα !!!! οοοο μωρε ουτε μια πλακα δε μπορω να κανω :D ps - Το ξερω οτι μου λεγατε την αληθεια και το πηρα πολυ σοβαρα. απο 150, 500 δεν ειναι κ τοσο ευκολο, οπως και να το κανεις
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 kai pou na deis kati 70rhdes pou exoun 1400-1500
Προτεινόμενες αναρτήσεις