Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 pantos ama rotiseis enan 10xrono pou 8elei na arxisei wow ti class 8a kanei i apantisi 8a einai i NE hunter i NE druid (diapistomeno) me mia diafora mono...to 10xrono 8a parathsei ton druid kata 99% enw 8a synexisei ton hunter...
GabrielConnor Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Το αστείο είναι που στο party chat κάνεις και λίγο το μαλάκα για να μην δημιουργείς εντάσεις και σε /w πέφτει το θάψιμο της αρκούδας Πάντως για να λέμε και την άλλη πλευρά έχω συναντήσει και NE Hunter 14-χρονο που έπαιζε μια χαρά το class του, ήξερε τον ρόλο του στο πάρτυ και το πιο σημαντικό άκουγε και μια γνώμη και προσαρμοζόταν. Άρα δεν είναι η ηλικία αποκλειστικός παράγοντας, αλλά είναι καταλλητικός. PS: Το kara attunement με κούρασε
ennatos Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 τι να πω κι εγώ ο NE hunter? Πόσα έχω ακούσει γιατί πράγματι είμαστε το πιο πολυπληθές class (άρα και στατιστικά έχουμε μαζέψει περισσότερη λολαμάρα) αλλά και το πιο "εντυπωσιακό" για αρχή, οπότε πολλοί χωρίς σκέψη άρχισαν hunter. Λόγω κακής φήμης (όχι δικής μου) έχω ακούσει: 1. Μην χρησιμοποιείς το pet σου γιατί κάνει aggro (το pet κινείται γύρω από τον hunter και υπάρχει μόνιμη παρεξήγηση....) 2. Mην κάνεις Missdirect γιατί μπορεί να κάνεις λάθος (ΟΚ δεν θα το χρησιμοποιήσω, αλλά μετά δεν θα κάνω και DPS γιατί θα σε κοψοχολιάσω. Επίσης οι Warriors να μην κάνουν taunt γιατί μπορεί να μου κόψουν κανά kiting....) 3. Μην κάνεις Feigh Death, γιατί... ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΠΕΘΑΝΑΜΕ ΕΣΥ ΕΞΥΠΝΟΣ ΕΙΣΑΙ; (το πιο κουφο επιχείρημα) 4. Mην κάνεις pull γιατί δεν ξέρεις. (ο warrior που μου το είπε, μετά με ρώταγε που πέφτουν αυτά που φόραγα...) 5. Γιατί τρέχεις μπροστά; (γιατί έχω tracking ηλίθιε και βλέπω στον χάρτη που είναι τα mobs. Eσύ γιατί όταν με βλεπεις να σταματάω, με προσπερνάς και πέφτεις επάνω τους; ) 6. Γιατί θές mana; (Η απάντηση που έδωσα είναι ότι γιατί μου πέφτει η ταχύτητα στo kiting....) 7. Γιατί δεν κάνεις heal το pet σου; (Ερώτηση priest. Απάντηση; Την πήρε όταν το Pet τράβηξε από πάνω του ένα mob. Mετά, σαν τα ματάκια του το πρόσεχε) 8. Γιατί θές ένα item με attack power; (Ερώτηση από rogue με σκεπτικό ότι έχω ήδη περισσότερο DPS από αυτόν οπότε να του αφήσω το item μπας και με φτάσει...) 9. Γιατί οι παγίδες σου σπάνε; (έλα ντε; είναι χαλασμένες; μήπως κάνεις κανά ΑΟΕ εκει γύρω; ) 10. Δεν χρειάζεσαι healing, μπορείς να κάνεις feign death. (Από priest πάλι. Αν κάνω FD χαζούλη μου, το mob επάνω σου θα έρθει.... εγώ δεν έχω αντίρρηση πάντως). 11. Μήπως μπορείς να κάνεις Pull αυτό το mob; Δεν μπορείς; Γιατί δεν μπορείς; (το mob κάνει μπάρμπεκιου μαζί με άλλα 5-6 παρέα και ο έξυπνος θέλει να το ...ξεκολλήσω από τα άλλα). 12. Γιατί δεν είσαι skinner; (Αόριστο αλλά καλό) 13. Γιατί έχεις γάτο και όχι αρκούδα, φίδι, μύδι για pet? (Κι αν είχα θα καταλάβαινες την διαφορά; ) 14. Γιατί οι hunters χρησιμοποιούν guns; (Εγώ προσωπικά το κληρονόμησα από τον παπού μου, που το είχε από την Μικρασιατική καταστροφή)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 ROFL EPOS
GabrielConnor Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 τι να πω κι εγώ ο NE hunter? Πόσα έχω ακούσει γιατί πράγματι είμαστε το πιο πολυπληθές class (άρα και στατιστικά έχουμε μαζέψει περισσότερη λολαμάρα) αλλά και το πιο "εντυπωσιακό" για αρχή, οπότε πολλοί χωρίς σκέψη άρχισαν hunter. Λόγω κακής φήμης (όχι δικής μου) έχω ακούσει: 1. Μην χρησιμοποιείς το pet σου γιατί κάνει aggro (το pet κινείται γύρω από τον hunter και υπάρχει μόνιμη παρεξήγηση....) 2. Mην κάνεις Missdirect γιατί μπορεί να κάνεις λάθος (ΟΚ δεν θα το χρησιμοποιήσω, αλλά μετά δεν θα κάνω και DPS γιατί θα σε κοψοχολιάσω. Επίσης οι Warriors να μην κάνουν taunt γιατί μπορεί να μου κόψουν κανά kiting....) 3. Μην κάνεις Feigh Death, γιατί... ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΠΕΘΑΝΑΜΕ ΕΣΥ ΕΞΥΠΝΟΣ ΕΙΣΑΙ; (το πιο κουφο επιχείρημα) 4. Mην κάνεις pull γιατί δεν ξέρεις. (ο warrior που μου το είπε, μετά με ρώταγε που πέφτουν αυτά που φόραγα...) 5. Γιατί τρέχεις μπροστά; (γιατί έχω tracking ηλίθιε και βλέπω στον χάρτη που είναι τα mobs. Eσύ γιατί όταν με βλεπεις να σταματάω, με προσπερνάς και πέφτεις επάνω τους; ) 6. Γιατί θές mana; (Η απάντηση που έδωσα είναι ότι γιατί μου πέφτει η ταχύτητα στo kiting....) 7. Γιατί δεν κάνεις heal το pet σου; (Ερώτηση priest. Απάντηση; Την πήρε όταν το Pet τράβηξε από πάνω του ένα mob. Mετά, σαν τα ματάκια του το πρόσεχε) 8. Γιατί θές ένα item με attack power; (Ερώτηση από rogue με σκεπτικό ότι έχω ήδη περισσότερο DPS από αυτόν οπότε να του αφήσω το item μπας και με φτάσει...) 9. Γιατί οι παγίδες σου σπάνε; (έλα ντε; είναι χαλασμένες; μήπως κάνεις κανά ΑΟΕ εκει γύρω; ) 10. Δεν χρειάζεσαι healing, μπορείς να κάνεις feign death. (Από priest πάλι. Αν κάνω FD χαζούλη μου, το mob επάνω σου θα έρθει.... εγώ δεν έχω αντίρρηση πάντως). 11. Μήπως μπορείς να κάνεις Pull αυτό το mob; Δεν μπορείς; Γιατί δεν μπορείς; (το mob κάνει μπάρμπεκιου μαζί με άλλα 5-6 παρέα και ο έξυπνος θέλει να το ...ξεκολλήσω από τα άλλα). 12. Γιατί δεν είσαι skinner; (Αόριστο αλλά καλό) 13. Γιατί έχεις γάτο και όχι αρκούδα, φίδι, μύδι για pet? (Κι αν είχα θα καταλάβαινες την διαφορά; ) 14. Γιατί οι hunters χρησιμοποιούν guns; (Εγώ προσωπικά το κληρονόμησα από τον παπού μου, που το είχε από την Μικρασιατική καταστροφή) Γάμησες απλά Ε ναί εσένα σε θέλω στο πάρτυ μου
becausE Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 esy paidaki mou etixes me tous xeiroterous groupers tou wow i akires apantisei se teties periptoseis einai oti prepei dose mia apantisi pou 8a tous afisei mamakes alla na min tous doseis kai tin entiposi oti eisai kai xazos
ennatos Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Βασικά μετά από 2 και κάτι ψιλά χρόνια που παίζω έχω δεί τα πάντα από χαζομάρα σε αυτό το παιχνίδι. Αλλά τα pugs πάντα έχουν την πλάκα τους, μπορεί να σου τύχει το καλύτερο και να περάσεις καλά και να μιλήσεις με 5-10 διαφορετικούς ανθρώπους από όλο τον κόσμο, να μάθεις και κάτι παραπάνω. Κι από την άλλη, να βρεθείς αντιμέτωπος με την παγκόσμια μαλακία επίσης. Κάποτε είχα τις ντροπές μου, ακόμη και χάλια να ήταν το group δεν έφευγα για να μην χαλάσω την ομάδα. Τώρα ρίχνω μια προειδοποίηση, εξηγώ αυτά που ξέρω κι αν συνεχιστεί το χάλι, χαιρετώ.
becausE Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 emena mou tin spaei otan vrisko group gia instance meta apo aiones psa3imo einai vlakes alla ego meno kai ipofero gt 8elo ena mamidi item pou mporei kai na min pesei
Remiel Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 The GUILD Series apla apisteuti. http://www.youtube.com/watch?v=grCTXGW3sxQ&mode=related&search= http://www.youtube.com/watch?v=Qb7GNu3NN-E&mode=related&search= http://www.youtube.com/watch?v=SrCoUqWns6g&mode=related&search=
sleepy_head Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 pantos ama rotiseis enan 10xrono pou 8elei na arxisei wow ti class 8a kanei i apantisi 8a einai i NE hunter i NE druid (diapistomeno) έχω συναντήσει κάτι rogues..χειρότεροι από hunters. Ειδικά στο us άστα να πάνε. Σε κάθε group υπήρχε και ένας βλάκας (σοβαρά).
evkar Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 πάντως στο wow ,όπως έλεγαν και οι παλιοί , όποια πέτρα και να σηκώσεις hunter θα βρεις από κάτω. Ίσως η πιο άχρηστη class στο παιχνίδι . Άντε τώρα στο TBC κάπως βελτιώθηκε η κατάσταση , γιατί παλιά ηταν άστα να πάνε. Πάντως , όπως και πολλοί άλλοι έχουν ξαναπεί , και να καταργηθεί δεν θα μας λείψει και πολύ
Xvipes Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 πάντως στο wow ,όπως έλεγαν και οι παλιοί , όποια πέτρα και να σηκώσεις hunter θα βρεις από κάτω. Ίσως η πιο άχρηστη class στο παιχνίδι . Άντε τώρα στο TBC κάπως βελτιώθηκε η κατάσταση , γιατί παλιά ηταν άστα να πάνε. Πάντως , όπως και πολλοί άλλοι έχουν ξαναπεί , και να καταργηθεί δεν θα μας λείψει και πολύ ποιο άχρηστος πιστεύω ότι είναι ο rogue παρά ο hunter
andrip Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 οι rogues χαλιούνται απο τους hunters γιατί ουσιαστικά κάνουν ελάχιστα λιγότερο dps αλλα δε θέλουν heal ποτέ σε raid ΠΑΝΤΑ όλες οι κλάσσεις θα χρειάζονται, στα 5άρια πάς και με 4 warrior κι ένα Priest (λέμε) μου άρεσε η ατάκα μήν κάνεις misdirect γιατί μπορεί να κάνεις λάθος δε την είχα ξανακούσει ομολογώ. ΡΕ ΣΤΟΚΕ BUFF ΕΙΝΑΙ ΑΜΑ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΒΓΑΛΤΟ!! χαχα
Προτεινόμενες αναρτήσεις