Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Γιατί το EU WoW σε τι γλώσσα είναι; Αγγλικά δεν μιλάμε πάλι;

Οι πιο βασικές διαφορές (ίσως και οι μόνες) είναι η τεράστια διαφορά της ώρας και επειδή οι severs αυτοί βρίσκοντε στην Αμερική, το ping θα είναι κάπως χειρότερο.

Γιατί δεν έχεις παρατηρήσει στα Windows ή και σε άλλα προγράμματα να σε ρωτάει αν θες Αγγλικά ή Αμερικάνικα για εγκατάσταση; Ό,τι διαφορά έχουν και εκείνα έχει και στο WoW, δηλαδή πρακτικά καμία..

π.χ. υπάρχει και στα γερμανικά αλλά μπορεί εσύ να παίζεις από Αμερική, οπότε θα είσαι σε αμερικάνικο σέρβερ φαντάζομαι, αλλά οι επιλογές, τα μενού κτλ θα είναι στα γερμανικά.. Άλλο τα μενού και άλλο που συνδέεσαι

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

as poume omos kai tou stravou to dikio exoune merikes mikres diafores ta amerikanika apo ta aglika(londinou) apo tote pou ekana ma8imata 8imame na mas elegan diafores opos queue = line sta amerikanika klp klp

Δημοσ.

πωλείτε account με 70 lock με epic ιπτάμενο 70 warrior με epic ιπτάμενο 68 δρυ'ι'δη και 60 κυνηγό . όποιος ενδιαφέρετε να επικοινωνήσει σε pm .

• Super Moderators
Δημοσ.

poios o logos na apagoreuoun tetoia post kai oxi antistoixa stis aggelies? afou to account trading apagoreuetai kai to insomnia 8elei na einai nomimo to kalytero pou mporei na kanei einai na apagorepsei kai stis aggelies antistoixa posts wste na mhn exei trexamata me thn blizzard...

Δημοσ.

Τελικώς τα internet games είναι να τα παίζεις μόνο με γνωστούς απο real life.

Έκανα την βλακεία και έφτιαξα chars σε άλλο realm απο αυτό του ξαδερφού μου και τελικώς μετά απο 1 1/2 χρόνο βρέθηκα με ένα 70 warrior να κάθεται, και έναν 70 druid να τον κάνω transfer στο realm του cousin.

Πρόσφατα βρήκα και συναδέλφους απο την δουλειά επίσης καμένους αλλά κι αυτοί είναι σε άλλο (3ο) realm. Ε μάλλον κι εκεί θα πάει ο warrior.

Όσες φορές έχω παίξει με γνωστούς το έχω καταευχαριστηθεί. Πχ τα normal instance πλεόν τα κάνουμε 4 people. Και μάλιστα δεν υπάρχει υποψία wipe. Μόνο σε κανα heroic (5-men) τρώμε 1-2 wipe αλλά βγάζουμε όλα τα boss.

Με pug group ούτε ένα SV δεν βγαίνει. Ο καθένας οτι θέλει κάνει. Βρε ούστ....

Δημοσ.

Εγώ με guildies πάντα είναι απόλαυση τα instances.

Αλλά έχω και καμιά 7-8 άτομα στην friend list που η εμπειρία μου έχει δείξει πώς επικοινωνούμε μια χαρά και ρίχνουμε και γέλιο.

Χτές πήγαμε Sethekk halls και το καθαρίσαμε με ένα wipe μόνο στον τελευταίο. Βασικό πράγμα το να βρίσκεσαι στο ίδιο μήκος κύματος και να ξέρεις τον άλλο μέσα από προηγούμενα instances.

Γενικά με τα τυχαία match-ups έχω κάνει από τα καλύτερα μέχρι και τα χειρότερα parties.

Όποτε έχω την επιλογή guildies και πάλι guildies:D

Δημοσ.

Εννοείται sorath ότι το να παίζεις με γνωστούς είναι άλλη εμπειρία....

Τώρα για τα heroics, αν φτιάχνεις σωστά groupάκια όλα eazy mode είναι!!!! Δεν νομίζω να υπάρχει κανένα challenge σε αυτά. Wipe ωστόσο, ναι είναι πιθανό να συμβεί ακόμα και με το best group.

Δημοσ.

παω εχτες zulfarag με ενα τυχαιο groupaki,στο οποιο ο μονος caster ημουν εγω ως μαγος.οποτε σε καποια στιγμη πεφτει ενα μπλε staff,με healing bonus,damage bonus,stamina και intellect.

οποτε κανω φυσικα need και οι υπολοιποι greed,ολοι εκτος απο τον hunter της ομαδας μας ο οποιος κανει Need και το κερδιζει!!!!

τα παιρνω στο κρανιο και ζηταω τον λογο και μου απανταει ξερα οτι ηθελε Intellect!! η πλακα ειναι οτι στο group ηταν και η μανα του και φυσικα αρχισε να υποστηριζει τον κανακαρη της.μου λεγε πωε αφου χρειαζοταν int και καλα εκανε και το πηρε,και αν ειχα προβλημα να το ελυνα In private μαζι του.

δηλαδη τραγελαφικες καταστασεις.τεσπα εγω τους εριξα μερικα καντηλια και τους παρατησα στην μεση του dungeon.

anyway επειδη κατι τετοια σκηνικα μου εχουν ξανασυμβει και ειμαι σιγουρος και σε πολλους απο εσας,με κανει να αναρωτιεμαι γιατι η blizzard δεν φτιαχνει ενα συστημα αρχειοθετησης ωστε τα διαφορα Items να πηγαινουν στα αντιστοιχα classes.

πχ ενω ας πουμε ενας warrior να εχει το δικαιωμα να κανει greed σε ενα staff,να μην εχει αυτοματως την δυνατοτητα να κανει need.αντιστροφως ενας caster να μην μπορει να κανει need σε ενα axe αλλα να μπορει να κανει greed.

πιστευω ενα τετοιο συστημα ειναι εφικτο και θα ελυνε πολλα προβληματα και αδικιες.διοτι εγω εχασα 2ωρες τζαμπα επειδη εμπλεξα με ενα καραγκιοζη,ο οποιος αυτος στην τελικη το πηρε to item που χρειαζοταν και του ηταν αχρηστο.απορω γιατι δεν το πραγματοποιει.

Δημοσ.

Είμαστε χτές το βράδυ εγώ με έναν φίλο warrior Shadow lab. Στο πάρτυ ένας μάγος και μια priestess και ένας ο Χριστός και η παναγία ΝΕ Hunter. Πολλά νεύρα με τον ΝΕ Hunter να προσπαθεί να πείσει τον Warrior πως μπορεί να κάνει εξ ίσου καλά tank(!!!) να κάνει τα πάντα aggro, να γκρινιάζει που ο healer κάνει heal το tank και όχι το pet του, να κάνει loot στην μέση της μάχης και εξ' αιτίας του να έχουμε κάνει wipe κανα 2 φορές. Πέρνει πόδι λίγο πρίν από τον Vorpil. Σκάει μύτη ένας Dranei Hunter και ως δια μαγείας το πάρτυ μεταμορφώνεται!!!!

Μπορεί πάλι να κολλήσαμε στον Vorpil (με wipe στο 5%) αλλά τουλάχιστον διασκεδάσαμε! Τι επιδημεία είναι αυτή με τους NE Hunters? Είναι όλοι 14 χρονών; Αφού σκέφτομαι να φτιάξω έναν alt NE και λέω άσε θα με κράζει ο κόσμος...

Δημοσ.

Imo πάντα μην παίρνεις hunter στο group σου αν δεν τον γνωρίζεις. Ένα class που μπορεί να κάνει παπάδες αλλά μόνο ένα 10% από αυτούς που το παίζουν τα καταφέρνει. Nelf hunter= "η μαμά μου δεν μου παίρνει ζωάκι :(. Ω τι καλά υπάρχει το wow! Θα κάνω hunter για να έχω pet" ή "Θέλω να μοιάσω στον LegolASS".

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι οτι από κόπανους είναι γεμάτη και η azeroth και η outland όπως και η ...γη. απλά σαν γήινος τους κόβεις μάτι και κόβεις λάσπη. Σαν Αζεροθιανός δεν μπορείς να αναπτύξεις τέτοιου επιπέδου αντίληψη.(θες τουλάχιστον 10 λεπτά για να ψιλιαστείς τον στόκο).

Πάντως ένας κάφρος είναι πάντα μια καλή αφορμή για να κάνεις πολύ καλούς φίλους.

Εκεί βλέπεις ευκολότερα ποιοι είναι ομαδικοί, σωστοί, δίκαιοι και με χιούμορ.

Το μισό friend List μου γέμισε μετά από τέτοιες φάσεις. (όπως και το ignore βέβαια :) )

Πάντως Killik σε συνάρτηση με τα παραπάνω πιστεύω ότι έπρεπε να κάτσεις στο group γιατί κρεμάς του υπόλοιπους 3

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...