Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Revil, εντάξει νομίζω ότι είσαι λίγο υπερβολικός με το +stamina χεχε :P . Για έναν lock ναι μεν παίζει ρόλο αλλά όχι τόσο μέχρι να φτάσεις 70. Κοίτα εμένα για παράδειγμα:

http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Dragonblight&n=Ventouziaris

Ο συνδυασμός HP και spell dmg είναι ιδανικότατος, γιατί πολύ απλά αυτή είναι η φύση ενός warlock, κυρίως να κάνει damage αλλά και να έχει φυσικά και ένα σεβαστό νούμερο ζωής. Με 55 spell dmg που έχεις εσύ πχ. θα κάνεις πολύ ώρα μέχρι να ρίξεις ένα mob, που σημαίνει ότι μέχρι να φτάσεις 70, ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι :P

Φιλικά τα λέω αυτά έτσι, μην αρπαχτείς χεχε :)

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
By decree of the devs, the biggest mount speed bonus items can grant will be 10%, which means the Riding Crop does not stack with any other items (keep that in mind before you spend a ton of gold on it). It's meant, says Drysc, as a space and time saver more than anything else-- don't carry around three items when you can carry around one.

Τίποτα άλλο δεν στακάρει με το crop....

Χα ! καλό

Οπότε η μόνη λύση είναι να έχεις έναν paladin δίπλα σου.

Όσο για τον τύπο που λέει για τον μάγο...Εγώ έχω 130 μέρες played εναν χαρακτήρα που απλά λυπάμαι να τον παρατήσω, έναν warrior που τον έχω prot και γουστάρω πολύ το tanking και ανεβάζω εναν mage (24 atm) και νομίζω οτι έχασα 2.5 χρόνια τζάμπα....&^(^#^*)@

Ξανά αν αρχίσω MMORPG θα διαλέξψ χαρακτήρα που το healing το κοιτάει με κυάλι. Μόνο potions θα έχει για self healing....

Δημοσ.

Ρε παιδιά το έχω απορία καιρό και είπα να το ρωτήσω...

Τι σημαίνει πώς έχω ένα Instance σε farm status; Εννοώ πέρα από το προφανές πώς το guild έκανε ότι ήταν να γίνει μέσα στο Instance (bosses etc.). Υπάρχει κάποιο άλλο game mechanic που γίνεται triggered όταν καθαρίσεις πλήρως ένα instance?

• Super Moderators
Δημοσ.
Farm status=το καθαρίζω με συνοπτικές διαδικασίες, χωρίς δυσκολία etc, τίποτα περισσότερο.

plus mesa sthn xronikh diarkeia enos raid..(oxi dld panw apo mia mera...)

Δημοσ.
Revil, εντάξει νομίζω ότι είσαι λίγο υπερβολικός με το +stamina χεχε :P . Για έναν lock ναι μεν παίζει ρόλο αλλά όχι τόσο μέχρι να φτάσεις 70. Κοίτα εμένα για παράδειγμα:

http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Dragonblight&n=Ventouziaris

Ο συνδυασμός HP και spell dmg είναι ιδανικότατος, γιατί πολύ απλά αυτή είναι η φύση ενός warlock, κυρίως να κάνει damage αλλά και να έχει φυσικά και ένα σεβαστό νούμερο ζωής. Με 55 spell dmg που έχεις εσύ πχ. θα κάνεις πολύ ώρα μέχρι να ρίξεις ένα mob, που σημαίνει ότι μέχρι να φτάσεις 70, ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι :P

Φιλικά τα λέω αυτά έτσι, μην αρπαχτείς χεχε :)

οοοοο τωρα εγω ειμαι ο τσαντιλας του ινσομνια δλδ?? :D

Ναι ρε σιγα μην αρπαχτω κιολας. Δικιο εχεις, θα δω τι θα κανω. Παντως ειναι μεγαλη ευχαριστηση(για να μη το πω αλλιως) να εισαι σε ενα γκρουπ με 64αρηδες κ 66αρηδες κ να εχεις την περισοτερη ζωη :D

Δλδ μου εκανε εντυπωση ο warrior 66αρης ειχε 7000

• Super Moderators
Δημοσ.
οοοοο τωρα εγω ειμαι ο τσαντιλας του ινσομνια δλδ?? :D

Ναι ρε σιγα μην αρπαχτω κιολας. Δικιο εχεις, θα δω τι θα κανω. Παντως ειναι μεγαλη ευχαριστηση(για να μη το πω αλλιως) να εισαι σε ενα γκρουπ με 64αρηδες κ 66αρηδες κ να εχεις την περισοτερη ζωη :D

Δλδ μου εκανε εντυπωση ο warrior 66αρης ειχε 7000

mono pou evgaze arketa perissotero dmg apo sena...(akoma kai an eixe ta idia level twn spells pou exeis esy twra...)

Δημοσ.

Πω χτες πήγα για πρώτη φορά TK, τελικά λυπάμαι αλλά ο priest ως healer είναι so last year. Εντάξει δεν έχω το τρελό gear αλλά οι pala παραείναι easy mode. Το ξέρω ότι τα healing meters δεν λένε πάντα την αλήθεια, αλλά από τον πρώτο pala είχα 500.000 heal λίγοτερο μέχρι και ο shaman ήταν λίγο παραπάνω από μένα wtf....εντάξει ούτε η shield μου μετράει ως heal και την χρησιμοποιώ κατά κόρον ούτε το pom μου πιάνεται ως heal μου αλλά και πάλι η διαφορά είναι τεράστια. Θυμάμαι naxx που ήμουν σταθερά το n01 και στα 9 bosses που κατεβάσαμε και βλέπω που κατάντησα τώρα....Με βλέπω για shadow τον οποίο ξαφνικά λατρεύω, heroics με sp και holy priest παραείναι eaaaaasy mode. Το μόνο κακό είναι ότι εξακολουθώ να γουστάρω τη θέση του healer :(. Gief buff to holy tree!!!!

Δημοσ.

re paidia,na rwtisw...katevasa xthes apo to forum edw to wow...wraia mexri edw...ekana sto site account gia 10 meres trial.Vazw to account sto paixnidi meta to install kai mou zitaei update...lew entaksei,kanei to prwto 493MB,ksanampainw sto paixnidi,vazw kwdikous ktl,pali update,492MB twra kai twra einai to trito update pou kanw 389MB.Katevazw twra to 2.1.0 enUS patch...exw polla akoma i einai to teleutaio auto?Mipws prepei na kanw kati allo?Thanks in advance

Δημοσ.

Ναι θέλουν κάμποση ώρα τα updates, δεν τα γλιτώνεις....Γιατί δεν έκανες account στο ευρωπαϊκό wow και πήγες στο αμερικάνικο?

Δημοσ.

epeidi mikro paidaki eimai kai egw kai efaga to teleutaio kommati makedoniko...xaxa...apla den iksera...telos kalo ola kala,epaiksa ligaki prin.uparxei diafora metaksi amerikanikou me eurwpaikou?thanks pantws

• Super Moderators
Δημοσ.

diafora wras pou otan mpeis se pve guild kai sou lene exoume raid thn tade wra esy 8a prepei na eisai 3ypnios 3hmerwmata gia na paizeis...

epishs to maintenance ginetai trith kai oxi tetarth :)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...