GabrielConnor Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Αυτό που ήθελε να σου επισημάνει, ίσως λίγο άκομψα, ο Thresh είναι πώς το να έχεις τέρμα health δεν είναι το παν. Δεν είσαι tank. Το +dmg θα σε βοηθήσει να βρείς καλύτερα τον ρόλο σου μέσα σε ένα party. Π.Χ είναι προτιμότερο να θυσιάσεις το +sta ή ενός όπλου για να έχεις καλύτερο +dmg. Σε solo play βέβαια, ίσως να χρειάζεσαι και το +sta, αλλα γι αυτό κρατάμε καβάτζα και gear για όλες τις περιπτώσεις. Στο δεν αξίζει να παίρνεις από το ΑΗ και στο πεταμένα λεφτά θα συμφωνήσω. Τα quest rewards και τα drops από outlands είναι πραγματικά απίστευτα. Μην χαλάσεις παιρετέρω λεφτά, ότι equipment χρειαστείς το βρίσκεις μέσα από quests και drops. Κανείς δεν διεκδικεί δάφνες "δασκάλου" εδώ. Το forum είναι δημόσιο και όλες οι απόψεις δεκτές. Μπορείς να πείς ελεύθερα την δικιά σου, αλλά σε παρακαλώ σεβάσου και των υπολοίπων και μην τις απορρίπτεις επειδή δεν συμφωνούν με τις δικιές σου.
revil Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Συμφωνω απολυτα σε οσα λες φιλε μου. Πραγματικα συμφωνω. Και οπως θα εχεις παρατηρησει αν εχεις διαβασει προηγουμενα ποστς μου φυσικα και δεχομαι αλλες αποψεις. Αυτο που μου τη σπαει ειναι το υφος,ξερεις ειμαι ο γαμαουα και ετσι. Ας πουμε εσυ εκφραστηκες πολυ καλα και ΦΥΣΙΚΑ θα κοιταξω να κανω αυτα που ειπες. Ασε που σε καθε ποστ λεω οτι ειμαι ο πλεον αχρηστος παιχτης wow για να εχω και αποψη, και συνηθως ρωταω τους αλλους για διαφορα πραγματα.. Σου ξαναειπα, ο τροπος ειναι που με τσαντισε, και στην τελικη ισως να μην επρεπε κιολας
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 parakalw an den sou aresoun auta pou lew mhn ta diavazeis...den se upoxrewnei kaneis...e3allou xrhsimopoiw panta emoticons sto telos gia na dei3w oti den prepei na pare3hgeitai kapoios... ta antikeimena se tetoio lvl apo to AH einai petamena gold giati poly apla pairneis kalytera apo quest rewards...tsampa...ara poios o logos na dineis gold afou 8a ta alla3eis prin kan ftaseis lvl 70 apo alla green h blue items? epipleon ti na kaneis to stamina an den exeis bonus dmg apo items gia na rixneis pio grhgora to mob?
chill Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Ασε που σε καθε ποστ λεω οτι ειμαι ο πλεον αχρηστος παιχτης QFT xD!!!! Έλα ρε revil χαλάρωσε, σιγά τα ωά δηλαδή. Δεν νομίζω ότι σου λέει κανείς να στο λέει με κακία. Τόσο καιρό παρακολουθείς το forum ακόμα να το καταλάβεις? Καλό το stamina για lockατζή αλλά δεδομένου ότι θα mana burnάρεις για να ανταπεξέλθεις στα fights φτιάξε πιο balance gear με stamina,+dmg και intellect. Το +dmg σου είναι επιεικώς απαράδεκτο και ουσιαστικά αντιστοιχεί σε level 25-30 char. Μην παραμελείς items με τρελό +dmg και φτωχά stats. Επίσης spirit παντελώς άχρηστο για lock. Έχεις mana burn έχεις fel armor, έχεις drain life έχεις healthstone για όταν δεν πάρεις heal δεν χρειάζεσαι regen με απλά λόγια. Επίσης έχεις equiped 2 από τα πιο άχρηστα trinkets στο παιχνίδι τα οποία θέλουν άμεσα αλλαγή.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 to neck to eides? healing neck... pantws ok siga siga 8a ti items xreiazetai gia ka8e build
chill Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Χεχε είναι συχνό φαινόμενο οι dps casters να έχουν healing only items. Το συναντώ καθημερινά, έχω δει και healing epics από drops σε heroics να γίνονται need από dps casters....Ευτυχώς όσα ήθελα τα κέρδισα στο roll....
revil Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 QFT xD!!!! Ειπαμε εσυ εισαι εμπαθης, τελος :D:D Έλα ρε revil χαλάρωσε, σιγά τα ωά δηλαδή. Δεν νομίζω ότι σου λέει κανείς να στο λέει με κακία. Τόσο καιρό παρακολουθείς το forum ακόμα να το καταλάβεις? Δε μιλαω για κακια ρε συ chill μιλαω για επαρση. Ας πουμε και συ μου την ειπες, ειδες να θιχτω καθολου? Καλό το stamina για lockατζή αλλά δεδομένου ότι θα mana burnάρεις για να ανταπεξέλθεις στα fights φτιάξε πιο balance gear με stamina,+dmg και intellect. Το +dmg σου είναι επιεικώς απαράδεκτο και ουσιαστικά αντιστοιχεί σε level 25-30 char. Μην παραμελείς items με τρελό +dmg και φτωχά stats. Επίσης spirit παντελώς άχρηστο για lock. Έχεις mana burn έχεις fel armor, έχεις drain life έχεις healthstone για όταν δεν πάρεις heal δεν χρειάζεσαι regen με απλά λόγια. Επίσης έχεις equiped 2 από τα πιο άχρηστα trinkets στο παιχνίδι τα οποία θέλουν άμεσα αλλαγή. Πειραζει που απαυτα που λες καταλαβαινω ελαχιστα?? Ρε μπας και πρεπει να ξαναγυρισω στο προ και στο φμ?? Οχι χωρις πλακα τωρα, τοσο γτπ ειναι το bonus dmg μου?? Δλδ εσυ προτεινεις ας πουμε να ριξω το hp μου και να ανεβασω αυτο, ετσι?? Θα δω τι θα κανω
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 na vazeis antikeimena pou exoun intellect stamina kai damage done by spells... vlepw oti exeis kati pou dinoun mono stamina h Nature Resistance...axrhsta imo...
gdb-cc Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 signomi gia tin ektos 9ematos erotisi alla einai kaneis melos kapoiou xalarou (oxi hardcore raiding) alliance guild ston silvermoon ? molis metakomisa ekei ton warlock mou k akoma na vro kati paromoio .. euxaristo ek ton proteron
greekbaby Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 Name του player ? silvermoon ειμαι...
Tetix Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 Να σας δείξω τη δικιά μου να γελάσουμε; Έχω όμως να παίξω από το Μάη όπως φαίνεται και στο Armory... μαμημένη εξεταστική!! Ξέρω ότι το build μου είναι πολύ καλό, τα items όχι τόσο +0 dmg γι'αυτό και σας το δείχνω (το ring το κίτρινο τα σπάει ) Ηave fun: http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Spinebreaker&n=Jadegr
GabrielConnor Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 Άσχετο αλλά....Ding 70 χτές + flying mount:D Ερώτηση...Ψώνισα ένα riding crop. Υπάρχει κάτι άλλο που να κάνει stack με το +10% speed του riding crop, γιατί το 60% speed του flying δεν παλεύεται!
pseira Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 carrot on a stick +mithril spurs +riding enchant se gloves
Dark_son20 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 simera to vradi o magos 49 kai exalted me orgrimmar (no AV no Runecloth no repeatable Quest) no more lame skeletal horse http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Genjuros&n=Scirlin oso megalono ton mago...kai parolo pou eimoun MT me dikia mou epilogi...kai to goustara....arxizo na lipame gia olo to xrono pou afierosa ston warrior
Elric_The_Melnibonian Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 carrot on a stick+mithril spurs +riding enchant se gloves By decree of the devs, the biggest mount speed bonus items can grant will be 10%, which means the Riding Crop does not stack with any other items (keep that in mind before you spend a ton of gold on it). It's meant, says Drysc, as a space and time saver more than anything else-- don't carry around three items when you can carry around one. Τίποτα άλλο δεν στακάρει με το crop....
Προτεινόμενες αναρτήσεις