Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Άκυρη ερώτηση εντελώς :D!!!

νομιζω πως εισαι εμπαθης :D

Ρε μαγκες εντααααξει τοσες κ τοσες μλκιες εχω διαβασει, να μην πω και γω τη δικια μου?? Ζηλευω

Δημοσ.
παιδια ερωτηση.

Ο λοκ μου ειναι 61 λβλ. Ποσο πρεπει να εχει hp και mana για να ειναι κυριλε?

Ας πουμε εγω τωρα εχω 7000 hp και 5100 mana ειμαι οκ?

lol αυτη η ερωτηση φαινεται πολυ noob ακομα και σε μενα :D

Εγώ πάλι απορώ πως γίνεται lvl 61 να έχεις 7k hp!! :shock: Ο δικός μου είναι 62 στα 63 και έχει 4700 (χωρίς το imp εννοούμε έτσι?). 7k έχουν συνήθως αυτοί που μόλις πάτησαν το πόδι τους 70, κάποιες φορές και λιγότερο. Τι σκ@τ@ enchants του έχεις βάλει?? lol :-D

Δημοσ.

7500 στο 61. :D

Τι, τοσο πολυ ειναι? :S:S

Ειμαι demonology οποτε δε βγαζω ιμπ βγαζω felguard.

Δεν ειναι απο enchants (Δε του εχω κανει ακομα, γιατι σταματησε να παιζει ο κολλητος μου αυτο το καιρο που εχει ψηλα το enchanting,μαμημενη εξεταστικη :D) ειναι καθαρα απο αντικειμενα.

ps - Ισως φταιει το οτι εχω πολυ λιγο μανα. ( 4600-4700 )

Δημοσ.

gnome warrior μονο 400? τη λε ρε φιλε ! εγω τον δικο μου τον πουλησα 700! αναλογως ομως ...τους εχεις ροζ μαλλι ? αυτο κανει την διαφορα να το ξερεις κερδιζεις 100 ευρω extra με ροζε μαλλι!

Δημοσ.
7500 στο 61. :D

Τι, τοσο πολυ ειναι? :S:S

Ειμαι demonology οποτε δε βγαζω ιμπ βγαζω felguard.

Δεν ειναι απο enchants (Δε του εχω κανει ακομα, γιατι σταματησε να παιζει ο κολλητος μου αυτο το καιρο που εχει ψηλα το enchanting,μαμημενη εξεταστικη :D) ειναι καθαρα απο αντικειμενα.

ps - Ισως φταιει το οτι εχω πολυ λιγο μανα. ( 4600-4700 )

Ρε συ δεν φαντάζομαι να τον έχεις καιρό και να πήγαινες BWL, AQ40, Naxx κλπ., αν ναι τότε εντάξει γίνεται. Αλλά χωρίς να έχεις πάει σε high-end instance μου φαίνεται απίθανο!! Για δώσε λινκ στο Armory ή το όνομα του χαρακτήρα και server :mrgreen:

Δημοσ.

Αν παίζει κανείς αρένα ας με βοηθήσεις παρακαλώ..

Μέχρι τώρα ήμουν καθαρό PVE και λέω να αρχίσω αρένα γιατί με το Kara δουλειά δεν γίνεται (και εννοώ οτί θα χάσω ότι πελάτες μου μείνανε με τόσες ώρες...).

Οπότε λέω να μπω αρένα και ότι epic θέλει ν'αρθει ας έρθει...

Η ερωτήσεις έιναι απλές:

είμαι καθαρό PVP noooood οπότε μάλλον θα μας ριμάξουν στη φάπα.

ακόμα και έτσι, πόντους παίρνω?

πρέπει να κερδίζεις για να ελπίζεις?

και μια προαιρετική

Druid/Warrior ομάδα έχει κανείς? Διάβασα ότι είναι από τα καλά Combos, αν υπάρχει κανένα τιπ, καλοδεχούμενο

Ευχαριστώ άπαντες.. :)

Δημοσ.

Παίρνεις πόντους όσο gtp και να είναι το team σου, μην κολλάς. Και ναι pvp warrior με οποιονδήποτε healer δίπλα του είναι gg για 2vs2.

Δημοσ.
Ρε συ δεν φαντάζομαι να τον έχεις καιρό και να πήγαινες BWL, AQ40, Naxx κλπ., αν ναι τότε εντάξει γίνεται. Αλλά χωρίς να έχεις πάει σε high-end instance μου φαίνεται απίθανο!! Για δώσε λινκ στο Armory ή το όνομα του χαρακτήρα και server :mrgreen:

αυτα που λες δεν εχω ιδεα τι ειναι.

revil ο χαρακτηρας μου, undead warlock και ειναι στον bloodhoof

Δημοσ.
Παίρνεις πόντους όσο gtp και να είναι το team σου, μην κολλάς. Και ναι pvp warrior με οποιονδήποτε healer δίπλα του είναι gg για 2vs2.

Αυτός είσαι!

ότι ακριβώς ήθελα να ακούσω!

τελικά επανεκτιμώ το PVP. και η φάπα πληρώνεται. και σωστά! δλδ οι άλλοι βγάζουν το νεύρο τους πάνω σου, να μην παρεις και συ το κατιτίς σου!

Μπαίνω αρένα

Τα σέβη μου!

Δημοσ.
αυτα που λες δεν εχω ιδεα τι ειναι.

revil ο χαρακτηρας μου, undead warlock και ειναι στον bloodhoof

http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Bloodhoof&n=Revil

Εδω ειναι το armory σου.

sarisn: Απλά ντύθηκε απο τα outlands. Σε πολλές περιπτώσεις τα green των outlands ειναι καλύτερα απο τα epic στο 60. Εκτός αυτού οι warlocks πιάνουν τρελλά hp αν επενδύσουν σε stamina.

Δημοσ.

πεταμενα λεφτα (ορισμος) - Οταν καποιος παιρνει κατι που δε του αρεσει και μετα το μετανιωνει.

Εκτος αυτου βεβαια σε ευχαριστω ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ γνωσεις που μεταδιδεις σε εμας του κοινους θνητους-noobs οσων αφορα το damage done απο τα αντικειμενα. Θα προσπαθησω να βελτιωθω μεγαλε δασκαλε..

ΥΓ - Μεγαλη κατινια πραγματικα, να κοροιδευεις καποιον με φρασεις του στυλ "ελεος" για κατι που στην τελικη αυτος το γουσταρει. Αλλα τι να κανουμε λιγοι ειναι οι ΜΕΓΙΣΤΟΙ παιχτες και εχουν αυτο το δικαιωμα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...