Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ LAG ΣΤΟ WOW.LAGARO ΤΡΕΛΑ!ΤΟ LATENCY ΚΥΜΑΙΝΕΤΑΙ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 700-2000!!!ΕΧΩ CONN-X ΣΤΑ 1024 ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΓΥΡΩ ΣΤA 18-300 ΜΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ HARDWARE...ΟΙ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑΤΟΣ ΓΕΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΕΣ.ΤΩΡΑ ΕΧΩ ENA SPEEDTOUCH 530.ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΜΕ TO MODEM TOY CONN-X ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ...ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ???

Δες και στο φορουμ, πολλοι έχουν αυτό το πρόβλημα..εμένα δεν είναι τόσο πολύ οπότε αναρωτιέμαι εάν είναι από την Blizzard ή την Forthnet.

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σχετικά με το lag για ψαξτε το αν το κάνει και σε άλλα παιχνίδια. Μπειτε πχ σε καναν ευρωπαικό server για cs, battlefield, cod κτλ και δείτε πόσο έχετε σε αυτά. Πχ με tellas 768 αυτήν την στιγμή πιάνω 90 ping σε αγγλικούς και γερμανικούς servers και στο wow μπαίνω με 150-250

Δημοσ.

Βοηθάει καμιά φορά να κάνεις reset την IP σου παίρνοντας καινούργια.

Αρκετές φορές είχα δει βελτίωση στα pings με αυτο τον τρόπο.

Δημοσ.

ego exo tellas 768 k exo 150 ms.oute provlimata se raid tipota..kai kati pou ithela na rotiso:)endiaferomai gia warrior.opoios thelei warlock ton antallazo( to acc exei mesa enan 60 k 63.)gia plirofories kante mou pm.(einai kalo acc):-D:mrgreen:

Δημοσ.

lag ειναι απαράδεκτο αυτές τις μέρες με forthnet τουλαχιστον , στη Θεσσαλονίκη. Δε ξέρω τι κάνουν αλλά έχει αρχίσει κ μου τη δίνει στα νεύρα....

Δημοσ.

egw afou egatestisa to wow dimiourgisa account molis bika mou leei oti 8elei na kanw 1 update perimena 1 wra kai akoma itan sto 0% i taxytita nou einai peripou 700 KB .Afou eida oti den ginetai tipota piga kai agorasa to burning cruisade alla pali tipota.Kai sta pc twn filwn mou bwrw kai paizw opws kai se internet cafe. 3erei kaneis me poion prepei na apikoinwnisw i ti na kanw?to kaka einai oti exw energopoioisei tin pre paid mallon tzampa.:confused:

Δημοσ.

Πήγαινε στους φίλους σου ή στο netcafe και αντέγραψε όλο το directory του wow και όλους τους φακέλους από τον υπολογιστή τους σε dvd. Μετά κάνε τους paste στο pc σου και τρέχε το παιχνίδι από εκεί.

Λογικά θα πιάσει κι εγώ έτσι πέρασα το παιχνίδι σε ένα φίλο που βαριόταν να κατεβάσει update.

Δημοσ.

1. Οταν κάνει update κλείσε το firewall.

2. Αν δεν πιάσει το 1 τότε βρες και κατέβασε το patch που χρειάζεσαι απο το net

Δημοσ.

παιδια ερωτηση.

Ο λοκ μου ειναι 61 λβλ. Ποσο πρεπει να εχει hp και mana για να ειναι κυριλε?

Ας πουμε εγω τωρα εχω 7000 hp και 5100 mana ειμαι οκ?

lol αυτη η ερωτηση φαινεται πολυ noob ακομα και σε μενα :D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...