Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

giati re Toufa? oi sword/fist/mace den vgazoun perissotero dmg se raid? eidika an to target den menei akinhto einai pikra to dagger rogue se raid...

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

O Χριστός και η Παναγία....

Και μετά κοροιδεύαμε αυτούς που δώσανε Thunderfury σε paladin. Η hunter.

lol

Απλά

Edited: Νόμιζα εννοούσες το Legendary . Άκυρο :Ρ

Δημοσ.

Never Ending

Tarren Mill

Εκεί δεν ήσουν ; Όλα τα βρίσκω ! Pret ftw

Παρεπιμπτόντως...Ψάχνω για guild που να νιώθει. Είμαι στον Genjuros, με Pala Holy me 1650 περίπου healing spells (Alliance).

:D Aν κάνει κάποιο guild recruits ας πει γιατί οι δικοί μου τα ψιλοπαρατήσανε και αν κάνουμε raid είναι πολύ αργά και δεν κάνουμε κάτι σημαντικό. Μέχρι Morogrim έχουμε φτάσει...

• Super Moderators
Δημοσ.

yeap :)

pantws an o Shaman einai dps megalyterh xrhsimothta 8a exei to dagger se raid apo to na to epairne enas rogue pou den einai dagger spec kai den eixe thn pro8esh na alla3ei...

• Super Moderators
Δημοσ.

logika kai oi warriors...

alla kai pali an den eisai dagger spec kai den 8es na alla3eis poios o logos na pareis dagger :S

ase pou ta dkp twn rogues einai kapws patos se sxesh me twn upoloipwn :P

Δημοσ.

Άν δε το ήθελαν οι rogues σας τότε πάω πάσο. Άν όμως το ήθελαν και δόθηκε στον shaman με το σκεπτικό ότι οι rogues σας είνα sword/mace/fist spec τότε είναι problem imo.

Δημοσ.

Και έστω οτι οι rogues δεν ήθελαν το dagger (αν και απο τη στιγμή που το sword spec έφαγε nerf, πολλοί ήταν αυτοί που έκαναν spec daggers), ο shaman τί ακριβώς θα το κάνει. Μαγκιά του που το πήρε αλλά αν το χρησιμοποιήσει σε PvE encounters είναι ελαφρώς αστοιχείωτος απο τη στιγμή που ένα τόσο γρήγορο off-hand θα του μείωσει δραματικά το WF procrate του MH.

Ελπίζω να ήταν απλά μια στιγμή "κρίμα να το κάνουμε shard" :P

Δημοσ.

Ennoeis to "winfury" tou rogue :P.Φίλε έχω rogue kai το θεωρώ ότι ήταν καλή κίνηση για πάντα ξέφευγαν οι swordades στο dps kai to aggro χωρίς improved faint.To dps build αυτή την στιγμή για rogue είναι ένα.

Μaces (*Dragonstrike ) merciless off-hand ,dual mongoose enchants ,Dragonspire trophy from GRUUUUUL (έχει πλάκα το όνομα έτσι ? :P) και Abacus of the violent odds.HASTE HASTE HASTE.Γι αυτό μάλλον θα φάει νερφ το haste.Eιδικά αν είσαι κ trolll rogue όπως ο κολλητός μου με όλα τα procs +berserking Βαράς με 0,49 speed !!!!(Balanced)

Δημοσ.
apo oti 3erw pantws mono enas rogue einai dagger auth thn stigmh sto guild...

to shard of azzinoth den einai off-hand... :)

http://www.wowhead.com/?item=32471

Είναι one-hand που σημαίνει οτι μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως offhand, εκτός και αν μου λές οτι ο shaman θα χρησιμοποιήσει το 1.9 speed weap στο ΜΗ, κάτι που είναι απλά κακό! :(

Όσο για το sword spec, ό,τι είπε η σκιά σύν του οτι τα procs δέν είναι πλέον guaranteed non-glancing.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...