Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για ενα περιεργο λογο φιλε δεν ειχα ποτε προβλημα με λεφτα.

αυτη τη στιγμη εχω 250g και μεχρι στιγμης στο παιχνιδι εχω αγορασει ΟΤΙ μαλακια κυκλοφορει.

Αυτο που μου εχει δωσει καλα λεφτα ειναι το mining που ενταξει ρισπεκ. Ειναι κ ευκολο. Πας μαζευεις κανεις smelting κ πουλας. Αυτο.

Απο κει και περα 2 λβλ τωρα που παιζω στα αουτλαντς μονο κ μονο τα drops δινουν τρελα λεφτα. μου εχουν πεσει αρκετα αντικειμενα που να αξιζουν απο 1g κ πανω.

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Πρώτη φορά που είδα Ragnaros emerge = priceless

"TOO SOON U HAVE AWAKEN ME TOO SOON..."

Όλοι στο raid ήταν η πρώτη τους φορά και το μόνο που άκουγες στο vent ήταν: WTF...HOLY SHIT...OMG WE ARE DOOMED

:)

Ε αυτό ακριβώς το feeling λέω! Εδώ έβλεπα video στο yt και με έπιασε δέος. Φαντάσου να είσαι και εκεί με το guild σου!

Για ενα περιεργο λογο φιλε δεν ειχα ποτε προβλημα με λεφτα.

αυτη τη στιγμη εχω 250g και μεχρι στιγμης στο παιχνιδι εχω αγορασει ΟΤΙ μαλακια κυκλοφορει.

Αυτο που μου εχει δωσει καλα λεφτα ειναι το mining που ενταξει ρισπεκ. Ειναι κ ευκολο. Πας μαζευεις κανεις smelting κ πουλας. Αυτο.

Απο κει και περα 2 λβλ τωρα που παιζω στα αουτλαντς μονο κ μονο τα drops δινουν τρελα λεφτα. μου εχουν πεσει αρκετα αντικειμενα που να αξιζουν απο 1g κ πανω.

Εγώ χτές έσπασα το φράγμα των 900G, στο lvl65... Απορώ γιατί υπάρχει κόσμος που ψωνίζει gold...Τώρα βέβαια δεν ξέρω τι θα παίξει με το Epic Flying, αλλά το απλό το έχω στο τσεπάκι μου:D

PS: Τα μόνα λεφτά που γλύτωσα είναι τα 250G από το τελευταίο μέρος του Dreadsteed quest γιατί τα είχε ήδη guildie. Και έχω χαλάσει και ένα κάρο λεφτά σε μ@λακίες:D

Δημοσ.

lol. αν εννοεις cheats δεν υπαρχουν.

Το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να στησεις εναν private server και απο κει οντας gm πλεον, να κανεις οτι σου κατεβει στο κεφαλι.

Θες τη γνωμη μου?? Μη διανοηθεις να το κανεις!!!

Ειχα φτιαξει εναν private εκανα σε 20" το χαρακτηρα μου τον υπερμαμια των 5 ηπειρων(χαρακτηριστικο ειναι οτι ειχα γεμισει με ταλεντ ποιντς κ το afflictionκ το demonology κ το destruction) και μετα καθομουν σα λαλακας και ελεγα "ωραια κ τι ακριβως καταφερα τωρα??"

Και στη τελικη πιστευω οτι δεν εχει σημασια σαυτο το παιχνιδι ο προορισμος αλλα το ταξιδι. Δλδ αυτα που εχω περασει εγω με το λοκ μου δε τα αλλαζα με κανενα cheat.

φιλικα :D

Δημοσ.
πιστευω οτι δεν εχει σημασια σαυτο το παιχνιδι ο προορισμος αλλα το ταξιδι.

Για ένα πουκάμισο επικό, για μιαν Ελένη!!!!

Ο κύκλος των καμένων warcraftholics ποιητών xD!!!!

Δημοσ.

Έχει κανείς καμιά πρόταση για καλό ποιοτικά, δοκιμασμένο headset για Ventrilo/TS;

Θα προτιμούσα να είναι στο ένα μόνο αυτί, για να ακούω και game music, και να είναι και με USB σύνδεση. Κόστος μέχρι 100 Ευρώ, αν και δεν πιστεύω πως θα φτάσουμε σε τέτοιο νούμερο:D

Δημοσ.

http://www.skroutz.gr/products/show/1648434

Εγω αυτο εχω.

Aν θες στο ενα αυτι, http://e-acorn.com/view_product.php?productid=8277&idcat=5&idsubcat=221&idsubsubcat=-1&key=6aa240cb613ad9cbb14eb52a1ca4c9d2&secref=efdc8c6cd28cd0adc7b52e75638eb36f

Αλλα Bασιλη, κριμα αδερφε, πεντε little sister περιμενουν βοηθεια και εσυ τις εχεις γραμμενες :P

Δημοσ.

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ LAG ΣΤΟ WOW.LAGARO ΤΡΕΛΑ!ΤΟ LATENCY ΚΥΜΑΙΝΕΤΑΙ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 700-2000!!!ΕΧΩ CONN-X ΣΤΑ 1024 ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΓΥΡΩ ΣΤA 18-300 ΜΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ HARDWARE...ΟΙ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑΤΟΣ ΓΕΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΕΣ.ΤΩΡΑ ΕΧΩ ENA SPEEDTOUCH 530.ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΜΕ TO MODEM TOY CONN-X ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ...ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ???

Δημοσ.

episis mporei na exeis provlima me tin sindesi ama i sindesi mpike prosfata 8a strosei logika (3 sindeseis adsl exo kanei kai stis 3 to idio violi stin teleftaia 1024 katevaza me 7 kbps gia mia cdomada)

• Super Moderators
Δημοσ.

oeo shmera epese Shard of Azzinoth (106dps kai kati psila apo ton Illidan) kai to phre Shaman...(due to lack of dagger rogues :P )

auta einai :D

• Super Moderators
Δημοσ.

giati man? poios o logos na parei enas non dagger rogue to sygkekrimeno dagger apo enan shaman? apo thn stigmh pou exei antistoixa kala fists/maces/swords kai den 8elei na kanei respec...

ps: exw stamathsei apla koitaw ta forums tou paliou mou guild :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...