Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

@revil file einai zoriko to olo quest line gia to epic mount alla den noeitai warlock xoris auto :)

proxora ta quests mexri na ftaseis sto teleutaio gia na pas dire maul

kai meta psa3e sto gnosto site ton warlocks gia kapoion me ta ilika

gia to summoning ston server sou kai 9a voi9i9eis toso sto na vreis group

oso kai stin e3oikonomisi arketon xrimaton

Δημοσ.
Εκτος απο DM θελει κ αλλο dungeon??

Κατι εχω ακουσει για scholo αληθευει?

Ναι Scholo θα πάς για να κάνεις imbue το scroll στο alchemy lab. Σε ποιόν server είσαι;

Δημοσ.

Ναι αληθεύει, το έχω πάρει εγώ αυτή τη στιγμή με τον δικό μου. Προηγείται βέβαια του DiM. Πάλι καλά που έχω 2 φιλαράκια locks όπου ο ένας είναι σαν και μένα και ο άλλος είναι 70άρης και έχει τα υλικά που χρειάζονται για το summoning και θα μας βγει τσάμπα πράμα :-D .

Για αυτόν που είπε ότι του φάνηκαν δύσκολα τα quests, δεν είναι καθόλου δύσκολα, απλά θέλουν λίιιγο χρόνο. Εγώ τα σόλαρα όλα με ιδιαίτερη άνεση μέχρι το Scholomance μέσα σε ένα 2ωρο. Άσε που τα 3 από αυτά σου λένε "φέρε μου αυτά, αυτά κι' αυτά".

Tα chain quests αρχίζουν από εδώ:

http://thottbot.com/q7623

Δημοσ.

Λοιπον για το παιδι που ρωτησε για private server να στησει...φιλε μου ακου ο δικος μου πρως το παρων δουλευει. Θα σου δωσω ενα site, εκει περα εχουν τα παντα για το θεμα αυτο

>www.cynet-gaming.com

. Λοιπον το ποιο καλο απο ολα αυτα ειναι το cypack τα εχει ολα μεσα.Το cypack απλως το κατεβαζεις απο το forum που λεει Download cypack θα κατεβασεις το cypack που λεγεται semi beta παρολα αυτα ειναι full realese κατεβασεις ...το κανεις extract οπου θες κ το ανηγεις θα δεις οτι καποια αρχεια μεσα εχουν απο μπροστα το "(1)" ...εσυ θα πας κ θα ανοικσεις το 1 μετα το 2 κ μετα το 3 ανοιξε τα στον ιδιο χρονο δεν υπαρχει προβλημα, αυτα τα αφηνεις ανοικτα...πας μετα στο realmlist σου κ το αλλαζεις σε :

set realmlist 127.0.0.1

set patchlist 127.0.0.1

κ γενικως ειναι ο server σου up κ τρεχει. Υπαρχει ενα προβλημα μονο...ACCOUNT CREATION ...για να κανεις account θα πρεπει να κατεβασεις κατι απο το site που εδωσα πιο πανω ...ξεχασα να σου πω επισης οτι για να μπεις στο site θελει register κ να ενεργοποιησεις το account σου μεσω e-mail κ μετα να πας να γραξεις στο introduce, hey για να δεις τα αλλα φορουμ ...λοιπον θα πας αφου εχεις κατεβασει κ εχεις ανηξει το cypack που κατεβασες κ εχεις αλλαξει κ το <realmlist . Θα πας μετα στο Forum κ θα μπεις εκει που λεει need help with cypack ? ...εκει θα μπεις κ θα δεις ενα ποστ που το εκανα εγω κ λεγεται σκετο "Help" θα μπεις εκει θα το διαβασεις ολο το τοπικ κ θα δεις της noob ερωτησεις που εκανα μεχρι που μου απαντησαν κ καταλαβα κ για account creation κ για τα σχετικα που εγραψα . Κ γενικως αν εχεις να ρωτησεις κατι ρωτα εκει στο Need help with cypack? ....αντε καλυ επυτιχια. :)

Δημοσ.

Teralin δεν εισαι ο μονος που δν εχει δει mc, bwl,ασχετως αν οι ποιο πολλοι εδω μεσα τα εχουν βγαλει κιολας,παρολα αυτα δν σημαινει οτι θα σταματησω το wow επηδη δν πηγα black temple...ετσι? Δεν παιζεις wow μονο κ μονο για αυτο.Κ ουτος σι αλλος 2 μηνες εχεις αρχησει ?! τη θες δηλαδη να πας mc ? για ποιο λογω? ναι το ξερω θα κερδισεις epics αλλα θα τα αλλαξεις σε λιγες πολλοι λιγες μερες μεσα, με ιτεμ απο TBC, ολοι οι φιλοι μου οι full epic σε λιγες μερουλες ουτλαντ, εβγαλαν το 5 μηνες μαζωματος gear ...κ ουτος σι αλλος αμα γουσταρες να κανεις τετοια dungeon γιατι δν αρχινουσες απο οταν βγηκε το wow ? οπως εμεις ????σκεψου το πριν κανεις καμια λαλακια κ πεταξεις το account . Κ για οσους δν εχουν καταλαβει ακομα το WoW δεν ειναι για να το τερματισεις....λες κ πρεπει να πας mc η bwl για να το τερματησεις ...ασχετως που εισαι 48 λεβελ κ δν σου αρεσει ο παικτις σου δηλαδη αλλο level up παλη.:twisted:

Δημοσ.

Εγώ μετανιώνω πολύ που δεν ξεκίνησα WoW προ TBC γιατί τώρα μάλλον δεν θα μπορέσω ποτέ να δώ 40-man τύπου Molten Core....

Δεν βρίσκεις εύκολα guild που να τα κάνει αυτά ακόμα, και λογικό είναι. Αφού σκας μύτη TBC και σε 2 μέρες ντύνεσε καλύτερα...Αλλά και πάλι, θα ήθελα να πάω molten να δώ τι κάνει και αυτός ο Ragnaros:D

Δημοσ.
Εγώ μετανιώνω πολύ που δεν ξεκίνησα WoW προ TBC γιατί τώρα μάλλον δεν θα μπορέσω ποτέ να δώ 40-man τύπου Molten Core....

Δεν βρίσκεις εύκολα guild που να τα κάνει αυτά ακόμα, και λογικό είναι. Αφού σκας μύτη TBC και σε 2 μέρες ντύνεσε καλύτερα...Αλλά και πάλι, θα ήθελα να πάω molten να δώ τι κάνει και αυτός ο Ragnaros:D

Τώρα και με 40 κουβάδες νερό να πάει το raid, τον ρίχνετε για πλάκα... Παλιά ήταν ένα dps race ;)

Αν και συμφωνώ πως αξίζει να το δεις, έστω και μια φορά.

Δημοσ.
Ναι Scholo θα πάς για να κάνεις imbue το scroll στο alchemy lab. Σε ποιόν server είσαι;

Στον bloodhoof

Anyway σας ευχαριστω ρε παιδες

Δημοσ.

Πρώτη φορά που είδα Ragnaros emerge = priceless

"TOO SOON U HAVE AWAKEN ME TOO SOON..."

Όλοι στο raid ήταν η πρώτη τους φορά και το μόνο που άκουγες στο vent ήταν: WTF...HOLY SHIT...OMG WE ARE DOOMED

:)

Δημοσ.

Kainourios sto game, exw ena human mage kai diabasa sto manual oti ka8e char (prokeimenou na eksoikonomisei fraga mallon) borei na anapti3ei 2 trade skills...kalo 8a itan na epilex8ei(simfwna me to manual) ena gathering kai ena production trade skill...

8a i8ela na mou peite simfwna me to class mou ti 8a itan kalutero na epileksw dld poio gathering kai poio productive trading skill prokeimenou na min antimetopizw oikonomika probs giati opws eida gia na pareis akoma k ta skills 8es fragakia.

tnx

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...