Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καταρχήν να ξεκαθαρίσω 2 πράγματα.

Ζητώ συγνώμη στον DrFreeman που διέκρινε τόνο ειρωνείας στο Post Μου.Έγινε άθελα μου και δεν ήθελα σε καμία περίπτωση να σε θίξω.

Δεύτερον, βλέπω ότι έθιξα όσους παίζουν πολύ αυτό το καταπληκτικό παιχνίδι, με τον όρο " καμμένος" .

Ο όρος "Καμμένος" για μένα , σημαίνει ότι κάποιος παίζει πολύ ένα παιχνίδι,μειώνοντας αισθητά άλλες σημαντικές δραστηριότητες και για μένα δεν αποτελεί όρος μειωτικός σε κανέναν! Αυτή την εντύπωση έχω τουλάχιστον από προσωπική εμπειρία, όταν έπαιζα παιχνίδια τύπου Diablo, Fallout κλπ και μου λέγαν οι φίλοι μου χαριτωλογόντας πάντα, " Καλά πόσες ώρες παίζεις!κάηκες!" :P

Σχετικά με τον καφέ , κινηματογράφο κλπ, δε θα κάτσω περισσότερο να αναλύσω και να συγκρίνω την πραγματική ζωή με ένα παιχνίδι, μπορεί όποιος άλλος θέλει να το κάνει, πάντως όχι εγώ! :)

Αυτό που θέλω να τονίσω , είναι ότι θεωρώ απαράδεκτο το να τα σκάμε σε ένα παιχνίδι με τέτοιον τρόπο, σαν να πληρώνουμε ένα πάγιο μιας υπηρεσίας!

Ας μας ζητούσαν να πληρώσουμε μια φορά και κάθε 6 μήνες πχ από 20 ευρώ.

Δε μπορώ να καταλάβω αυτο το μηνιαίο χαράτσι.

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

1ον βλέπω οτι κάνεις συγκριση πραγματικής ζωης με wow. Το παιχνίδι υπάρχει στην πραγματική ζωή μας και μας χαρίζει ευχαρίστηση τις ώρες που παίζουμε. Δεν νομίζω κανεις να πιστεύει οτι το WoW είναι η πραγματική ζωη του. Γι'αυτο είναι λιγο ασκοπη η συγκριση.

2ον για το παγιο, πιστεύω οτι είναι δικαιλογημένο αλλά το τιμολόγιο ειναι ακόμα προσαρμοσμένο στην ζ'ητηση που περιμέναν να έχει και οχι αυτή που πραγματικα είχε. Ισως κατεβάσουν την ταρίφα, ωστε να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι. Με τα λεφτα που παίζεις τωρα ενα μηνα να παιζεισ 2 ή κατι τέτοιο.

Δημοσ.

@mindtrapper

Αν αναφέρεσαι σε μένα για τη σύγκριση wow και πραγματικής ζωής.

Δεν πρόκειται για σύγκριση. Οπως δε συγκρίνω την ανάγνωση ενός μυθιστορήματος με την παρακολούθηση μιας ταινίας στον κινηματογράφο. Ή μια βόλτα στην παραλία με την επίσκεψη σε ένα ροκάδικο που προαναφέρθηκε.

Απλώς εγώ τα θεωρώ όλα αυτά μέρος της ζωής, τρόπους για ψυχαγωγία, διασκέδαση και σε τελική ανάλυση ευ-ζείν. Και το wow στην ίδια κατηγορία πέφτει. Αν καθίσω και διαβάζω ένα καλό βιβλίο για ώρες και μου αρέσει ο κόσμος του, γιατί αυτό είναι κοινωνικά αποδεκτό, κι όχι το να μου αρέσει ο κόσμος του wow;

Συνεπώς εγώ δε θα έκανα το διαχωρισμό πραγματική ζωή - wow. Θα προτιμούσα να πώ, πως στην πραγματική ζωή υπάρχουν διάφορες δραστηριότητες. Μία απ αυτές είναι και το wow.

Να σημειώσω εδώ ότι προφανώς δεν αναφερόμαστε σε ψυχοπαθολογικές περιπτώσεις (που ούτως ή άλλως είναι πολύ λίγες) με μονομανία στις δραστηριότητες τους.

Πιστεύω κι αν πέφτω έξω διορθώστε με, πως όλα τα παιδιά σε αυτό το thread, που ασχολήθηκαν-ασχολούνται με το wow, έχουν παράλληλα κι όλες τις παραπάνω κοινωνικές δραστηριότητες που προαναφέρθηκαν. Φυσικά ο καθένας στο βαθμό που μπορεί και θέλει.

Ελπίζω να ήμουν σαφέστερος αυτή τη φορά στις διατυπώσεις μου!

cheers!

Δημοσ.

Εγω πάντως Προτιμώ να βγώ για κάφε η οτιδηποτέ αλλο απο 15 φορές τον μήνα 12, και να παίζω και Wow παρά να κάνω συνέχεια το ιδιο.

Τωρά για το χαρατσί που αναφερέσε ειναι αυτο που λεμέ "σημεία τον καιρόν"

οπως πέρναγες πρίν καιρο χωρίς να πληρώνεις κινητό και να μην εχείς, και τώρα να μην μπόρεις χωρίς αυτό, οπως οταν δεν ειχες υπολογιστη και τωρα θες να σκασείς για αναβαθμιση κάθε τοσό,οπως δεν ειχες αυτοκινητο και τωρα θες και BMW με 50.000 euro και χρεωνεσε στην τραπεζα και δινεις 400 euro τον μηνά,κ.λ.π τοσο καιρο μας τα παιρνουν ολοι απο παντου τωρα με το Wow το καταλάβατε, ο καθένας χαλάει τα λεφτά τού οπως θέλει,

Πείτε μου ενα παιχνιδί online οπως το Wow να ειναι τσάμπα και εγω το παρατάω και παω εκει,και μην που πειτε Guild Wars γιατι το τελείωσα και δεν ειναι οπως το Wow,οχι οτι δεν ειναι ωραιο αλλα,φτανεί μεχρι 20lvl και δεν ειναι ολος ο κοσμος online αλλα καποια σημεια συναντησης μονο.

και αμα θελέτε να δείτε εναν πραγματικά καμμένο δείτε εδώ

http://www.worldofwarcraft.gr/forum/showthread.php?t=1399

Δημοσ.
Εγω πάντως Προτιμώ να βγώ για κάφε η οτιδηποτέ αλλο απο 15 φορές τον μήνα 12' date=' και να παίζω και Wow παρά να κάνω συνέχεια το ιδιο.

Τωρά για το χαρατσί που αναφερέσε ειναι αυτο που λεμέ "σημεία τον καιρόν"

οπως πέρναγες πρίν καιρο χωρίς να πληρώνεις κινητό και να μην εχείς, και τώρα να μην μπόρεις χωρίς αυτό, οπως οταν δεν ειχες υπολογιστη και τωρα θες να σκασείς για αναβαθμιση κάθε τοσό,οπως δεν ειχες αυτοκινητο και τωρα θες και BMW με 50.000 euro και χρεωνεσε στην τραπεζα και δινεις 400 euro τον μηνά,κ.λ.π τοσο καιρο μας τα παιρνουν ολοι απο παντου τωρα με το Wow το καταλάβατε, ο καθένας χαλάει τα λεφτά τού οπως θέλει,

Πείτε μου ενα παιχνιδί online οπως το Wow να ειναι τσάμπα και εγω το παρατάω και παω εκει,και μην που πειτε Guild Wars γιατι το τελείωσα και δεν ειναι οπως το Wow,οχι οτι δεν ειναι ωραιο αλλα,φτανεί μεχρι 20lvl και δεν ειναι ολος ο κοσμος online αλλα καποια σημεια συναντησης μονο.

και αμα θελέτε να δείτε εναν πραγματικά καμμένο δείτε εδώ

http://www.worldofwarcraft.gr/forum/showthread.php?t=1399[/quote']

Συμφωνούμε απόλυτα.

Δημοσ.

Εγώ δεν ξέρω καν γιατί πρέπει ο καθένας να δικαιολογήσει τις επιλογές του στο συγκεκριμένο forum, και επειδή όλο αυτό ξεκίνησε από μια ερώτηση ενός φίλου για το αν αξίζει ή όχι, πιστεύω ότι εάν τα έχεις και σ αρέσουν τέτοιου είδους ασχολείες δώστα με κλειστά τα μάτια. Τώρα ποιός τα διαθέτει, ποιος όχι ,και ποιος θέλει να πάει για καφέ, μάλλον τελείως άσχετα με το παιχνίδι θέματα είναι.

Δημοσ.

Πολυ συζητημένο θέμα..

Πάρε το παιχνίδι, ασχολήσου τις μέρες που περιέχονται στην τιμή του και αν μετά δεν σ'αρέσει ή πιστεύεις ότι δεν αξίζει μας πουλάς εμάς το account σου!

Ναι τα πάγια έξοδα δεν είναι ωραία, αλλά δεν πρέπει να το θεωρείς πάγιο γιατί αν δεν έχεις όρεξη για ένα μήνα να παίξεις η πχ έχεις εξεταστική, απλά δεν ανανεώνεις μέχρι να βρεις χρόνο.

Εγω έχω και δουλειά, και κοπέλα, και φίλους και τα συνδιάζω όλα μια χαρά, ποτέ κανένας τους δεν μου παραπονέθηκε ότι απο τότε που άρχισα να παίζω ασχολούμαι λιγότερο.

Και ναι, έχω κάτσει και 5 και 6 ώρες ΠΟΛΛΕΣ φορές, αλλά είναι ώρες που οταν δεν είχα το wow καθόμουν σπίτι να γράφω σε φόρουμ, να βλέπω ταινίες ή να ακούω μουσική απλά σερφάροντας στο ίντερνετ. Έχω κάτσει και παρασκευη βράδυ απτις 11 έως το ξημέρωμα στις 8.30, όπως και άλλοι εδώ φαντάζομαι, αλλά η δικιά μου ήταν άρρωστη και κοιμήθηκε νωρίς, οπότε δεν την παραμέλησα για να παίξω..

Και όταν η ΑΕΚ έπαιζε αγώνες δεν έπαιζα wow, αλλά έβλεπα TV ή πηγαινα στο γήπεδο.

Αυτό που σου λένε τα παιδια ειναι οτι μπορείς να τα συνδιάσεις όλα, γιατί 13 ? το μηνα ουσιαστικά είναι 2 μπύρες, 4 πακέτα τσιγάρα και....ουφφφ...εχω βαρεθει να κάνω συγκρισεις... :)

Δημοσ.

to thread einai akyro...

file ALR ta pragmata einai poli apla kai esy ta kaneis gia mia akoma fora dyskola..dexti i apopsi sou gia to an dexese na xaramizeis apo 1 ws 10x wres gia ena paixnidi eisvaros kapion allon pragmatwn pou tha borouses na ekanes en antithesi me alles asxolies. an kai pali den mas endiaferei kai poli to ti pisteyeis esy giayto. to thread dimiourgithike gia to wow kai gyrw apo ayto kai oxi ti thewreis esy kapsimo ktl ktl..sta @@ mas..

apo ekei kai pera ena aplo pragma...sou fainontai polla ta lefta gia to game?? pali sta @@ mas poli apla agori mou min ta skas kai min mas ta spas kai emas...

PS ksekola epitelous to myalo sou kai min eisai mia zwi antidrastiko stixeio gia na kaneis ti diafora kai to kommati sou..

gus

Δημοσ.

Min to polikourazete to thema re pedia, se kapious aresi kai to fxaristiounte kai se kapious alous to vlepoun ipervoli, dektes oles oi apopsis, den exoume ta idia gousta kai endiaferonta, ego protimo na pezo to vradi WoW para na katso na vlepo tis p@p@ries pou mas pasari i TV, kai min arxisete ta "kai giati den vgenis gia kafe kai kathese mesa" eimai pantremenos kai me pedi 17 minon, gia tin ora einai ligo diskolo to "ekso gia kafe" kathomenos sto spiti pernao tin ora mou efxarista me to WoW (kai as griniazi ligo i gineka lol)

P.S 58arisa ton Paladinako mou :) :) ;)

Δημοσ.

telika katafera k epexa gia 1-2 ores wow.. xmm, poli kala grafika alla, mapa to karpuzi(tulaxiston etsi nomizo ego..) gia ton logo oti apla OLH THN ora kaneis apla QUEST kai tpt allo! eleos.. 1000 fores l2 :) anyway, afth einai h gnomh mu.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...