Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
apla 8eloun na dimiourgisoun hype na perimenoume to paixnidi pos kai pos kai na to paroume katef8ian me to pou 8a vgei

Kαθως και να προσπαθησουν να κρατησουν κοσμο που ισως εψαχνε κατι αλλο και σκεφτοταν το LOTRO ή το Warhammer Online ..

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Hi guys!! Gnwrizei kaneis mipws kati gia wow server making??

mporouses apla na rotiseis an 3erei kaneis na stinei server akouse ekei Gnwrizei kaneis mipws kati gia wow server making?? to agliko sas marane

Δημοσ.

Με την λογική σου βρε becausE εσύ γιατί δεν ονομάστικες "Επειδής" ή "Epeidhs"?

Το αγγλικό σε μάρανε xD!!!! a0x0ax00xa0x0ax0a0x0ax0a0x0ax0a0x0ax0ax0a

Δημοσ.

ρε παιδια να πω και γω τη μλκια μου??

Εφτασα 60 κ μολις ειδα τα κουεστς για να παρω το αλογο με επιασε η ψυχη μου.

Σκεφτομαι να το παρω με τα bg.

Αυτο που ηθελα να σας ρωτησω ειναι, πως γινεται να μαθω το riding skill αν ειναι να το παρω απτα bg?

Δλδ οκ παιρνω τα 30 medals που χρειαζονται, μετα τι κανω?

Δημοσ.

ειδα πρόσφατα τα νέα για το επόμενο expansion μαζι με τα καλούδια για τις παλιοσειρές (νέο class, profession, dungeons κλπ.) και ένιωσα κάπως. Να πω εδώ πως ξεκινησα WoW πριν 2 μήνες από κάτι φιλαράκια(?) που φρόντισαν να με προσηλυτήσουν ξέροντας την μούρλα που είχα παλιά με τα rpg (εποχής dungeon master) παρότι είχα ξεκόψει από τα games. To θέμα είναι ότι παίζοντας το WoW νιώθω σαν να έχω να ανέβω το εβερεστ, και τώρα με το αναμενομενο 2ο expansion, έχοντας ενα char 48άρη που δεν με εκφραζει πλεον (lock) αρα αχρηστο (τον κραταω μόνο για τα profs) και τους τωρινούς low (μα πολύ low) lvl chars μου, είναι σαν να φεύγει το έδαφος κάτω από τα πόδια μου. Εκει που είχα ηρεμήσει με την πληροφορία (ή φήμη) οτι η blizzard θα συνεχίσει την υποστήριξη τουλαχιστον μέχρι το τέλος του 2008, άρα κάτι θα προλάβαινα να κάνω, έρχεται το expansion να φέρει τα πάνω κάτω. Και σαν noob ρωτώ : αξίζει να συνεχίσω να ασχολούμαι γνωρίζοντας ότι θα δω καποτε ισως το 10% του παιχνιδιου, ή πλέον η blizzard στην προσπάθεια της να βγάλει περισσότερα, αλλά και να κρατήσει το ενδιαφέρον των παλιών, ουσιαστικά μας βγάζει στην απέξω τους νέους (άσε τα dungeons που δεν πρόκειται να δούμε ποτέ λόγω TBC πχ naxxramas, mc, bwl κλπ και πιθανότατα και άλλα λόγω του 2ου). Βασικά ψάχνω για λόγο να το συνεχίσω, γιατί αυτό φωνάζει η παλιά rpg καρδιά μου, αλλά η λογική (που έχει συνήθως τον πρώτο και τελευταίο λόγο στην ηλικία μου) προστάζει να κοιτάξω για δεύτερη δουλειά (που χρειάζομαι) και RL. Sorry για το μέγεθος αλλά με έπιασε το συναισθηματικό μου και ξέφυγα.

Δημοσ.
Πας στον trainer που έμαθες το 75 riding skill για να μάθεις το 150 και είσαι έτοιμος.

το θεμα ειναι οτι εχω Λοκ και το 75 το εμαθα στον λοκ τρεινερ ο οποιος τωρα μου εδωσε το κουεστ και τπτ παραπανω :S

Δημοσ.

Telarin αυτά τα παιχνίδια είτε τα παίζεις γιατι σε γεμίζουν με την ένταση και την κοινωνικότητα τους, είτε όχι. Αν ήδη απογοητεύτηκες με τον πρώτο χαρακτήρα σου (που οφείλω να σου πω, πως είναι από τους πιο δύσκολους στο παιχνίδι και τους πιο ενδιαφέροντες), μάλλον δεν πρέπει να συνεχίσεις. Μην σκέφτεσαι για expansions και σαχλαμάρες, το WoW ως παιχνίδι είναι συναρπαστικό για πολύ κόσμο, αν δεν σε εκφράζει όμως, μην σπαταλάς τον καιρό σου, ειδικά αν όπως λες έχεις και άλλες υποχρεώσεις.

Δημοσ.

Εντωμεταξυ μονο εγω ειμαι που πραγματικα εχω αγαπησει το λοκ μου?? :D

Δλδ ειναι γεγονος πλεον δε μπορω να παιξω με χαρακτηρα που δεν ειναι καστερ :D

Βλεπω το μανα και φτιαχνομαι.

Αν και τωρα εχω ξενερωσει γιατι για να παω απο 59-60 ηθελα γυρω στις 200000 και για να παω απο 60-61 θελω 495000.

Τι να πω, μεγαλη αυξηση :D

Δημοσ.
το θεμα ειναι οτι εχω Λοκ και το 75 το εμαθα στον λοκ τρεινερ ο οποιος τωρα μου εδωσε το κουεστ και τπτ παραπανω :S

Τι race είσαι? Νομίζω human είσαι άρα πας eastvalle loging camp στο Elwyn forest. Αλλά πάλι αν δεν κάνω λάθος το skill μπορείς να το μάθεις από οποιονδήποτε riding skill trainer απλά δεν μπορείς να πάρεις το αντίστοιχο faction mount.

Δημοσ.

ok ok το βρηκα chill σε ευχαριστω.

undead ειμαι, πηγα στον τρεινερ στο μπριλ και ολα κομπλε.

Βεβαια ζηταει 540g, αρα πρεπει να πεσει πολυ mining :D

Αληθεια φιλε chill σε ποιο σερβερ εισαι?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...