Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στα έστειλα τα links Gabriel, αν και νομίζω ότι σου έκανα μεγάλο κακό τώρα :D!!!!

Ξέρω πάρα πολλές γυναίκες που παίζουν wow και αρκετά εμφανίσιμες, μάλιστα φίλος είναι σε σχέση με κοπελιά που γνώρισε ingame και από τελείως καμένος (δουλειά και wow τα μόνα πράγματα που έκανε στην ζωή του) πλέον δεν τον βρίσκεις ούτε στο msn xD. Μας βλέπω σύντομα χωρίς υπερβολές για νέο θέμα στην κεντρική σελίδα του wow-europe για γάμο που προέκυψε από γνωριμία ingame, ala ελληνικά.

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Δηλαδή εσύ έχεις σκοπό να παραμείνεις με το ίδιο gear για σχεδόν έναν ακόμα χρόνο? Γιατί πριν από τον Μάιο-Ιούνιο δεν θα βγει το WotLK.

Νομίζω έχω ακούσει κάτι για χριστούγεννα, αλλιώς είναι πολύ νωρίς να παρουσιάζεται.

Δημοσ.
Στα έστειλα τα links Gabriel, αν και νομίζω ότι σου έκανα μεγάλο κακό τώρα :D!!!!

Ξέρω πάρα πολλές γυναίκες που παίζουν wow και αρκετά εμφανίσιμες, μάλιστα φίλος είναι σε σχέση με κοπελιά που γνώρισε ingame και από τελείως καμένος (δουλειά και wow τα μόνα πράγματα που έκανε στην ζωή του) πλέον δεν τον βρίσκεις ούτε στο msn xD. Μας βλέπω σύντομα χωρίς υπερβολές για νέο θέμα στην κεντρική σελίδα του wow-europe για γάμο που προέκυψε από γνωριμία ingame, ala ελληνικά.

Καλά δεν είναι τίποτα τρελλό τα κοριτσάκια:D

Και εγώ γνωρίζω πολλές εμφανίσιμες κοπέλες στο WoW, αλλά έγινε the other way around. Τις γνώρισα IRL και μετά τις μύησα:D

Άντε και στα δικά μας οι λεύτεροι!

Μετά τον γάμο θα ακολουθήσει δεξίωση στο Ironforge (lol)

• Super Moderators
Δημοσ.
Νομίζω έχω ακούσει κάτι για χριστούγεννα, αλλιώς είναι πολύ νωρίς να παρουσιάζεται.

mou fainetai oti den eisai palios "pelaths" ths Blizzard...

ola ta games pou vgazei ta anakoinwnei panw katw 1 xrono prin...

• Super Moderators
Δημοσ.

pantws sovara twra den yparxei periptwsh na vgei fetos to expansion...na fantasteis oti to Starcraft 2 pou anakoinw8hke pio nwris apo to WotLK den exei akoma epishmh hmeromhnia kai asfalws eipan na mhn to perimenoume fetos...

Δημοσ.

το expansion δεν νομιζω να βγει φετος...πιθανα να βγει πριν το Πασχα του 08.

Οσο για τις ανακοινωσεις ας θυμηθουμε και το Burning Crusade είχε ανακοινωθει πιο νωρίς περσι ότι ήταν να βγει και τελικά βγήκε Γεναρή....Όσο για το World Of Warcarft αν θυμάμαι καλά σαν τίτλος είχε ανακοινωθει απο το 2001 και τελικά βγηκε 2005 (Ευρωπη)....γενικα η blizzard ειναι σαν το Jack Daniels!!

Δημοσ.

Το πρώτο WoW που είχαν ανακοινώσει ήταν ένα καθαρά adventure game (lol θυμάμαι τα screenshots στο pc gamer όταν ήμουν στην Αγγλία)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...