becausE Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 sarisn apo oti 8imame to mass dispel exei cast time opote o priest den 8a prolaveis na paei sto safe place
revil Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Παιδια ερωτηση. Πηγα 57 και θελω 195000 για να παω 58. Εχω λυσσαξει να παω 58 για να παω να δω τι λενε τα αουτλαντς. Αυτο που θελω να σας ρωτησω ειναι σε ποια περιοχη μου προτεινετε να παω να κανω κουεστς ετσι ωστε να ταιριαζουν με το λεβελ μου.Σας ευχαριστω
__D3mIaN__ Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Παιδια ερωτηση.Πηγα 57 και θελω 195000 για να παω 58. Εχω λυσσαξει να παω 58 για να παω να δω τι λενε τα αουτλαντς. Αυτο που θελω να σας ρωτησω ειναι σε ποια περιοχη μου προτεινετε να παω να κανω κουεστς ετσι ωστε να ταιριαζουν με το λεβελ μου.Σας ευχαριστω Αυτη την ερωτηση ποτε δε την καταλαβα.... πρωτον το ιδιο το παιχνιδι σε στελνει στις περιοχες που προοριζονται για το level σου, αλλα και παλι αν ανοιξεις το map με την προυποθεση να εχεις το cartographer σου λεει τα lvl καθε περιοχης. anw στα 57 μπορεις να δοκιμασεις silithus, eastern kai weastern plaguelands, un goro, burning steppes.
G_Zisis Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 __D3mIaN__,όταν λες ότι σε στέλνει εννοείς τα qs που σου δίνει για να πας σε μια περιοχή και να μιλήσεις σε κάποιον?
Dark_son20 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 lol exoun vrei panefkolo expoilt kai to exoun ksekolosei to thema ola ta realm reset kathe ligo kai ligaki...poloi zitan permaban....tha klene poloi 70arides pou to vrikan oreo na resetaroun to realm
sarisn Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 sarisn apo oti 8imame to mass dispel exei cast time opote o priest den 8a prolaveis na paei sto safe place 1.5 sec casting time, 0.5 talented, όχι και τόσο μεγάλο πρόβλημα ακόμα και στο 1.5
__D3mIaN__ Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 __D3mIaN__,όταν λες ότι σε στέλνει εννοείς τα qs που σου δίνει για να πας σε μια περιοχή και να μιλήσεις σε κάποιον? Ναι φιλε μου, αν το εχεις παρατηρησει παντα οταν εχεις ολοκληρωσει ενα κυκλο απο quests σε μια περιοχη τα τελευταια quest που σου δινονται ειναι του στυλ "go and find Mr.xxx at witerspring and...." δλδ αν εχεις κανει τα quest και εχεις βρει ολους τους quest giver τοτε σιγουρα το παιχνιδι απο μονο του σε καθοδηγει σε νεες περιοχες.
benrgv Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 lol exoun vrei panefkolo expoilt kai to exoun ksekolosei to thema ola ta realm reset kathe ligo kai ligaki...poloi zitan permaban....tha klene poloi 70arides pou to vrikan oreo na resetaroun to realm Very simple way to knock the ENTIRE SERVER offline for 2-3 min 1. Be lvl 70 with an arena team 2. Invite somebody to the arena Team 3. LOG OUT 4. Make them accept the arena team invite AFTER you have logged out 5. GOOD ****ING GAME Careful with this one its some serious shit.... have fun
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Super Moderators Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 nice...mia xara...ta mlkismena twra dld 8a kanoun reset ton server ka8e 3 kai ligo
benrgv Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 nice...mia xara...ta mlkismena twra dld 8a kanoun reset ton server ka8e 3 kai ligo edw kai kairo uparxei auto 2 weeks sigoura :twisted::twisted:
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Super Moderators Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 (exw stamathsei to game edw kai 4 mhnes ) btw Illidan down apo to palio mou guild (prin apo 2 meres ) eri3e to trelo healing mace pou exei sxedon +500 healing done
Dark_son20 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 o genjuros edo kai 2 vdomades pantos troei kati koufa restart...se fasi pou koitaga kai itan o monos offline...paizei kai ta kamaria mas na to kseskizane
chill Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Thresh στην θέση σου, όταν θα είχαν μπει πλέον όλα σε farm status θα ξανάρχιζα απλά και μόνο για να πάω να δω τις μάχες και τα instances. Και ο Lighting's Blade offline κάθε τρεις και λίγο. Μάλλον τα παιδάκια παίζουν....Δεν θέλω καν να σκέφτομαι τι συμβαίνει στον server που υπάρχει τεράστιος αριθμός δεκαπεντάχρονων Ελλήνων. Βλέπω τον server να μετονομάζεται από Genjuros σε Restarturos xD.
Προτεινόμενες αναρτήσεις