Skia11 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 ti perimenes re Skia11? na xwneis eviscerate 6000-7000dmg? eleos dld Όχι αλλά έλεος δλδ όχι και να κάνεις crit πάνω απο 2k και να κάνεις τον σταυρό σου... Υποθέτω ότι κάτι PoM-pyros 5-6k που τρώω είναι ok..λέμε τώρα edit: Απο όλα τα παραπάνω εσύ αυτό κατάλαβες? οτι θέλω 6-7k eviscerates?
Elric_The_Melnibonian Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 με ποιά λογική συγκρίνεις το eviscerate με τον συνδιασμό Pom-pyro (και υποθέτω και ap)
Skia11 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Με την λογική ότι το scaling των rogues στο dmg ειδικά στα finishing moves έχει μείνει σε pre-TBC εποχή.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Super Moderators Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 me non resilience gear 3erw oti peftoun kai 4-5k crit eviscerates...den einai kai ligo... an to paroume ligo 8ewrhtika (e3w apo WoW mechanics) den sou fainetai pio logiko mia magikh epi8esh na vgazei perissotero dmg apo mia melee? vlepe DnD...enas wizard/sorcerer sfagiazei to sumpan se sxesh me ena melee character (nai ok akyro paradeigma )
Skia11 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Thresh ασε την λογική γιατί αυτή πάει περίπατο σε ένα mmo όπως το WoW. Εξάλλου τα προβλήματα των rogues δεν είναι τόσο απλά για να είναι μόνο dmg related. Αν ξαναδιαβάσεις το post μου θα δεις ότι το πρόβλημα είναι κυρίως με το ότι πλέον με τον συνδυασμό των προβλημάτων και των nerfs που έχουμε φάει στη μετα-TBC εποχή έχουμε χάσει το σημαντικότερο μας ατού...δλδ το control που πρέπει να έχει το class μας σε pvp fights. edit: 4-5k eviscerates βλέπεις μόνο σε συγκεκριμένα pve boss fights
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Super Moderators Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 nai ok eipa oti den einai sta WoW mechanics h oti prepei na einai etsi, apla mou fainetai pio logiko olo provlhmata re gmt...dld otan kapote pre-tbc oi rogues htan UBER (me olh thn shmasia ths le3hs) prin dld arxisoun ta nerfs den akouga tous rogues na paraponiountai kai na lene "ante re ri3te kai kana nerf gia na ginei pio balance to game epeidh sfazoume to sumpan..." oi rogues pantws se PVE fights einai mia xara...den einai mono PVP to WoW etsi...to anti8eto mallon...(nai allazw 8ema )
Skia11 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 ez-mode δεν ήταν ποτέ οι rogues, ένας πολύ καλός rogue pre-TBC ήταν UBER σε αυτό συμφωνώ, τώρα ο ίδιος rogue πρέπει να είναι στο SUPER-UBER zone (και gear btw) για να απλά πλησιάσει τον παλιό καλό καιρό, όπως και συμφωνώ ότι το 2-shotting δεν είναι skill και έπρεπε να εκλείψει απο το pvp του WoW. Όσο για το PvE τα πράγματα είναι όντως κάπως καλύτερα αλλά γιατί να προτιμήσει έναν rogue απο έναν warrior πλέον ένας raid leader ή έναν feral drood?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Super Moderators Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 den htan ez-mode oi rogues? tote mou fainetai oti den exeis pai3ei apo thn arxh pou kykloforhse tou WoW...na deis pou mexri kai h koutsh maria eixe rogue epeidh to class ekane pappades... giati o rogue exei kai allh xrhsimothta sto raid (px to kick pou den exei o druid) ektos apo to damage dealing... xwris na 8elw na eimai eristikos giati mou fainetai oti eisai pio poly tou pvp kai oxi tou pve (hardcore raiding ennow)
Skia11 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Απο την αρχή έχω παίξει dont worry, το να λές για το game στις αρχές του μετά απο 1000 patches που αλλάξανε τα classes και το gameplay radically (pvp included) δεν είναι επιχείρημα ότι οι rogues ήταν ez-mode (πόσο εύκολα ξεχνάμε το pvp domination των warlocks και των mages ). Πέρα απο τα ez-mode το class των rogues ήταν και θα είναι απο τα ευκολότερα classes γαι να lvlαρεις και απο τα πιο fun to play, που ήταν και οι κύριοι λόγοι που πολλοι ρόλλαραν rogue. Απο raiding μέχρι SSC και Mag μετά σταμάτησα λόγω μετακόμισης (no net) , λόγω προβλημάτων και διάλυσης του guild.
Elric_The_Melnibonian Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 απλά αναρωτιόμουν γιατί skill από trainer θα έπρεπε να έχει ίδιο η και παραπλήσιο dmg με κάτι που απαιτεί 21 talent σε ένα tree και 11 σε άλλο χωρίς να υπολογίζω το AP. Και το Imp. Evis είναι tier1 talent νομίζω. Πάντως οι rogues me BT gear δεν συγκρίνονται στο dmg. Πως θα πάρεις BT gear είναι ένα ερώτημα. Γιατί ο μάγος είναι το dps class με το λιγότερο stamina, χείριστο itemization, talents με negative sides, το mana δεν ανέβηκε αντίστοιχα με το health στο tbc είναι κάποια άλλα ερωτήματα.
Skia11 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 απλά αναρωτιόμουν γιατί skill από trainer θα έπρεπε να έχει ίδιο η και παραπλήσιο dmg με κάτι που απαιτεί 21 talent σε ένα tree και 11 σε άλλο χωρίς να υπολογίζω το AP. Και το Imp. Evis είναι tier1 talent νομίζω. Πάντως οι rogues me BT gear δεν συγκρίνονται στο dmg. Πως θα πάρεις BT gear είναι ένα ερώτημα. Γιατί ο μάγος είναι το dps class με το λιγότερο stamina, χείριστο itemization, talents με negative sides, το mana δεν ανέβηκε αντίστοιχα με το health στο tbc είναι κάποια άλλα ερωτήματα. Ποιός σου είπε ότι για max evisc dmg είναι tier 1 μόνο? Για ξαναδές τα talents πιο προσεκτικά και μετά δες στα φόρα των rogues τι scaling έχει το eviscerate με το AP και δες και τα maths του γιατί ένα full talented evisc απο έναν ρογκά με 1800 ap κάνει το ίδιο (και χειρότερο αν βάλεις το resilience στους υπολογισμούς) dmg με όταν ήταν lvl 60 με 1000ap. BT gear=glass canon στο pvp χωρίς resilience και pvp stats Υ.Γ. Έτσι για το LOL της υπόθεσης, δες πόσο armour παίζει στα Mage arena sets και πόσο στους rogues για να καταλάβεις...
Elric_The_Melnibonian Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 to armor στο mage set θα αντικατασταθεί απο int σε επόμενο patch. glass canon δεν θα έλεγα ένα rogue που ξέρει να παίζει αλλά σίγουρα αν θες pvp θα πας για gladiator λόγω resilience. To ίδιο όμως θα πρέπει να κάνει και ο μάγος και πολυ δύσκολα θα σου κάνει 5k pom pyro crit εκεί. Για το scaling του damage του rogue ξέρεις σίγουρα καλύτερα απο εμένα. Αλλά μην νομίζεις οτι το dmg του μάγου ανέβηκε τόσο δραματικά στο TBC.Το αντίθετο. Άσε που τα 2,5-3sec spells ήταν τόσο op που πραγματικά χρειάζονταν 10% tax. Στο TBC pvp έχεις αφήσει πολλές φορές μάγο να castaρει για 3sec? Ειδικά ως rogue. Πρoς θεού δεν μπαίνω σε διαδικασία whine. Μια χαρά είναι ο mage μου και δεν τον αλλάζω με τίποτα και ας με περνάνε σε damage oi emo, oi huntards, kai oi rogues (οι μόνοι που κατανοώ γιατι θα έπρεπε να είναι #1). Και ας με βλέπoυν όλοι σαν free kill που πάω να κάνω pvp me 3min spec i full fire. its just a game.
Skia11 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 to armor στο mage set θα αντικατασταθεί απο int σε επόμενο patch.glass canon δεν θα έλεγα ένα rogue που ξέρει να παίζει αλλά σίγουρα αν θες pvp θα πας για gladiator λόγω resilience. To ίδιο όμως θα πρέπει να κάνει και ο μάγος και πολυ δύσκολα θα σου κάνει 5k pom pyro crit εκεί. Για το scaling του damage του rogue ξέρεις σίγουρα καλύτερα απο εμένα. Αλλά μην νομίζεις οτι το dmg του μάγου ανέβηκε τόσο δραματικά στο TBC.Το αντίθετο. Άσε που τα 2,5-3sec spells ήταν τόσο op που πραγματικά χρειάζονταν 10% tax. Στο TBC pvp έχεις αφήσει πολλές φορές μάγο να castaρει για 3sec? Ειδικά ως rogue. Πρoς θεού δεν μπαίνω σε διαδικασία whine. Μια χαρά είναι ο mage μου και δεν τον αλλάζω με τίποτα και ας με περνάνε σε damage oi emo, oi huntards, kai oi rogues (οι μόνοι που κατανοώ γιατι θα έπρεπε να είναι #1). Και ας με βλέπoυν όλοι σαν free kill που πάω να κάνω pvp me 3min spec i full fire. its just a game. +1 Ούτε και εγώ μπαίνω σε whine διαδικασία, μια χαρά pvpαρω και τώρα. Το mobility μας να βελτιώνανε μόνο και θα ήμουν υπερευχαριστημένος
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Super Moderators Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 e kai stous druids na evazan barkskin usable se ola ta forms kai pots se ola ta forms kai 8a htan mia xarouuulaaaaa a 3exasa kai procs twn weapons kai enchants se ola ta forms
paularas Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 OPA. oxi me evis alla me envernom skas mono panw apo 4k. Gia na figei 5k evis paizei apla na min ginete sxedon oute me zerg buf se cloth pu kathete. 4k envernom ginete alla me find weakness ( talent tou rogue apo assa , imp ks , 5cp kai 5 stacks deadly poison ) ( tromera sixno fainomeno oso kai na sas fainete periergo oi polles proipotheseis ). alla panta eksw apo arena...
Προτεινόμενες αναρτήσεις