chill Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Και γω με παρόμοιο με το δικό σου ξεκίνησα να παίζω (με pve gear aka 0 resilience) και δυστυχώς ήμουν dead meat. Αναγκαστικά έγινα disc να μαζέψω λίγο gear με resilience (είμαι ήδη στο 100+, ξέρω gtp αλλά μόλις την περασμένη βδομάδα ξεκίνησα) και γενικά είμαι ευχαριστημένος. 9k crit greater heal και 710/renew μπορεί να μην βλέπω πια με το gear που φοράω πια αλλά τουλάχιστον την παλεύω κάπως (αν και το SoR μου λείπει τρελά ). Πρέπει επειγόντως να μαζέψω dps gear πάντως. Ως disc μπορώ λέτε να κάνω κανένα heroic? Δεν έχω δοκιμάσει ποτέ τι παίζει ο disc σε pve heal. Ως holy μια χαρά τα πήγαινα, με αυτό το spec....δεν ξέρω. Ευτυχώς που ο κινέζος έχω 500+ potions κάθε λογής και το trinketακι από alchemy οπότε στα δύσκολα θα μπορώ να χτυπάω ένα. Άμα βρω χρόνο θα το επιχειρήσω να δω τι μετράω χωρίς την σιγουριά του holy tree και του silent resolve και ελπίζω να μην οδηγήσω το group μου σε wipe fest.
Radiatedsoul Δημοσ. 14 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2007 Χίλιες φορές αυτό http://www.wowhead.com/?item=28238 που σου βγάζει και τα movement impairing effects. ναι με δυο τρινκετ παιζω. το ενα ειναι αυτο που λες εσυ medallion of alliance, και το αλλο αυτο που σου εδειξα με 34 resill και 900 healing.(περνει heal bonus και critarei) το 41 disiple δεν ειναι το καλυτερο για heal bot arena. για πολλους λογους. -ο ενας λογος ειναι οτι το deflect shield critarei και αυτο σημαινει οτι ο warrior που εχεις πανω σου ειναι παντα enraged δλδ +25% dmg. -αλλος λογος ειναι οτι το pain suppression γινεται dispell. το φτιαξανε τωρα και καλα 65% resists στα dispells. κλαιν μαιν ειναι και παλι. αν γινει dispell δλδ τι κανεις? το σταυρο σου φανταζομαι. δε μπορεις να στιριζεσαι στην τυχη. και απο την αλλη 8sec ειναι πολυ λιγα. -δε κανεις πολυ heal σε συγκριση με το ποιο δημοφηλες talent build το οποιο σου επιτρεπει να παρεις το +10% healing απο holy tree. -χανεις το -20% μανα στο pom το οποιο το ριχνεις συνεχεια -χανεις spirit of redemtion οκ ξερω τωρα θα σκεφτεσαι "και πως θα σωθω χωρις pain suppresion, δεν θα ειμαι εντελως fragile?" η απαντηση ειναι οχι, υπαρχει καλυτερο talent για αρενα εκτος απο το pain suppression και λεγεται "blessed resilience" ακα crit immunity. εχεις πιθανοτητα 60% σε καθε critical πανω σου, spell η melee να γινεις immune στα crits για 6 secs. κοιτα αυτο το build που εχω στον priest μου http://armory.wow-europe.com/character-talents.xml?r=Genjuros&n=Agiospetros
Remiel Δημοσ. 14 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2007 Φιλε εχεις παιξει καθολου η με το χαρακτηρα που θα αγορασεις θα ξεκινησεις? Oxi den eixe ti na kanei kai leei "den pairno kanena account na perasei i ora"... I kritiki sto sigkekrimeno thema einai periti eite exeis char eite oxi.
christosth Δημοσ. 14 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2007 Vasika ego skeftika ke gia afto to talent tree alla den ime sigouros poso mana efficient that ine o priest
Freakster Δημοσ. 14 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2007 Καταρχας ευχαριστω οσα παιδια απαντησαν στο θεμα με το voice chat. Οντως εψαξα και εγω και βρηκα και το teamspeak και το ventrilo, αλλα βρηκα και την ειδηση οτι η bliz θα βαλει με patch voice chat στο παιχνιδι οποτε μια χαρα. Ξερετε για ποτε περιπου ειναι προγραμματισμενο το 2.2 patch, το οποιο θα φερει το voice chat? Επισης βλεπω με ενδιαφερον τα talent trees που δειχνετε! Αν θελει καποιος να μπει σε ενα κοπο να μου προτεινει και εμενα ενα του αμοιρου druid (chill φτιαχνω και priest σε pvp, μη συγχιζεσαι )
chill Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 Σαν πολλά δεν παίρνει το AH από τις auctions? Από την περασμένη Κυριακή μέχρι σήμερα Τετάρτη 5k gold κέρδος καθαρά σε main και alt. Πραγματικά μου έχει ανοίξει. SMV δεν είχα κάνει ούτε ένα quest, εκτός του ότι είναι με διαφορά η καλύτερη περιοχή του χάρτη από quests αποδεικνύεται χρυσωρυχείο για μένα. Κάθε μέρα σε 2-3 questάκια που θα κάνω θα πάρω και κάτι το εξαιρετικό. Σήμερα π.χ. μου έπεσε το potency enchant είπα να το πουλήσω αλλά το κράτησα για alt. 300g από enchants χμμμμ σε 30 λεπτάκια.... Οnasi έπρεπε να με είχα ονομάσει....
Johny4 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 Endiaferetai kaneis gia lvl 65 alliance warrior? Pwleitai logo panelliniwn
giorgos_g Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 Apo tin stigmi pou pira epic flight mount se olous tous (3) char mou den me endiaferi na pleon na vgazo gold, an pesi kana kalo item protimo na to doso se filaraki para na to pouliso gia na gino ilektonika plousios
chill Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 Καμία αντίρρηση φίλε μου αλλά αφενός εμένα ούτε ο βασικός μου alt δεν έχει epic flying mount (σύντομα θα αποκτήσει ελπίζω) και αφετέρου τα χρήματα πάντα είναι χρήσιμα. Σήμερα γιορτάζω π.χ. όλη η online παρέα είναι διασκορπισμένη σε όλη την χώρα οπότε αντί για μπύρες τους κέρασα flasks xD. Αλίμονο σε μας τους μαύρους που δουλεύουμε καλοκαιριάτικα .
sleepy_head Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 Endiaferetai kaneis gia lvl 65 alliance warrior? Pwleitai logo panelliniwn έχεις κανένα alt μαζί με τον warrior? είναι pvp?
sarisn Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Εγώ πάντως βγήκα δικαιωμένος φίλε chill, οι καμμένοι πάντα επιστρέφουν αργά ή γρήγορα!!! :p:p
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 γνωριζει κανεις εαν το retail wow expansion burning crusade περιλαμβανει και 1 μηνα συνδρομη (οπως το wow ) η θα πρεπει να προμηθευτω και προπληρωμενη καρτα?
christosth Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 γνωριζει κανεις εαν το retail wow expansion burning crusade περιλαμβανει και 1 μηνα συνδρομη (οπως το wow ) η θα πρεπει να προμηθευτω και προπληρωμενη καρτα? vasika prepi na agorasis ke to wow ke to tbc
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Super Moderators Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 opws eipe o christosth prepei na agoraseis kai to vasiko WoW...alla apo auta ta 2 mono to vasiko exei 1 mhna dwrean...oxi to expansion...
panagiotis Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Selling Epic Night Elf Female Shadow Priest, on EU PvP server. PCT is up. 375 Tailoring and Herbalism. 280% epic flying mount. She was my endgame pve shadow priestess, has all attunements but BT done. Has 1249 +shadow dmg in her pve gear. 10.5k HP 110resilience and 950+dmg in her pvp gear. 5/5 Heroic Keys. Has several epic tailoring patterns. Starting bid @ 300 eu. Buyout 375 eu. Gear -> http://img488.imageshack.us/img488/8252/qaccwv9.gif ΠΜ για κινητό ή more info
Προτεινόμενες αναρτήσεις