saxon Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Mou thymise o Remiel thn epoxh prin ta cross realm bgs. Mporei na perimename arketh wra alla kathe bg pou paizame to efxaristiomastan, gnwrizomastan oloi, alliance kai hordes kai polles fores milousame sto idio teamspeak an kai antipaloi. Me ta cross realm hrthe kai h katastrofh. O kathenas ekane tou kefaliou tou, den mporouses na synenoitheis me kanenan kai gia tipota..plithora apo ellhnes me nicks sexualikou periexomenou (hmoun se RP-PVP server kai xtypouse perissotero se mena, isws eseis na ta synithisate)kai h taktikh htan aplh: An den mporoume na nikisoume grhgora, kathiste kai xasete grhgora gia na pame sto epomeno. Nai men afto den einai pvp, alla epimenw oti ftaime emeis perissotero apo thn bliz. An paizame gia to fun kai oxi gia to mark ta pragmata tha htan diaforetika
whiteman7 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 emeis giati na ftaime? as afine i blizz to palio honor system meta ranks
kaiowas Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Εχω καιρο να γραψω γιατι εχω κοψει το WoW εδω και κανα 4μηνο+ (μονο κατι Gruul εκανα με char φιλου. Επειδη ομως ειχα λιωσει στο pvp πριν 1.5+ χρονο (πριν arena κτλπ) ειπα να πω την γνωμη μου. Το τεραστιο μειον του pvp ηταν το καψημο. Ηθελε 2 μηνες non-stop καψημο με καλο group για να πας rank 12+, παιζοντας την ημερα τουλαχιστον 4-5ωρες, καθε μερα. Αν εχανες 4 μερες απο μια βδομαδα και ησουν rank 10+ πηγαινες κατα διαολου. Δλδ για 2 μηνες δεν επρεπε να εχεις ζωη για να πας Grand Marshall-Warlord. Ολα αυτα για να καταλαβεις μετα απο 4 μηνες που εχεις λιωσει στο pvp οτι αυτοι που κανανε τοσο καιρο pve ειχαν καλυτερα items. Αν εχεις πεσει και σε σερβερ με κακη αναλογια horde-alliance (Silvermoon ειχαμε 30-70%) τοτε την εκατσες. Γιατι ειχες απεναντι σου group που 80% φορουσαν tier1+, και ειχες συμπαικτες με μπλεδουμπες. Ναι μετραει και το skill αλλα καπου οταν ο αλλος εχει διπλασιο μανα απο σενα λογο items κατανταει κουραστικο. Δεν υπηρχε καλη αναλογια items στο pvp με το pve. Εμπαινες σε ενα απλο guild και σε 2 βδομαδες ειχες 2-3 tier1 γιατι ολοι ειχαν σε farm status MC. Απο την αλλη ελιωνες 2 βδομαδες pvp και επερνες ενα μπλε trinket.... Κατι πηγε να γινει με το world pvp αλλα και παλι εβλεπες μεγαλες διαφορες στα items. Μπαινανε pvp guilds και χανανε στο λεπτο απο pve guilds που ειχαν BWL+AQ items. Γιατι για να ντησεις 10+ ατομα απο pvp θες μηνες και μηνες. Σε ενα καλο guild μαθαινες τουλαχιστον τα 3-4 πρωτα boss απο BWL (+MC) σε 1 μηνα ανετα και εχεις 20+ ατομα ντυμενα σε καλο επιπεδο. Σε γενικες γραμμες ηταν προχειρη η ιδεα του pvp και οχι δομημενη σωστα ωστε να ειναι δικαιο προς ολους. Ειχε αρκετη διασκεδαση δεν λεω (να σκοτωνεις ντυμενους warrior+pala η rogue+hunter με εναν ταπεινο priest ντυμενο με μπλεδουμπες) αλλα καπου καιγοσουν σαν παιχτης και δεν ηθελες να δεις pvp ουτε για πλακα. Απο bugs/latency παλι αλλο τπτ. Συνεχεια με 600ms+ παιζαμε. Πετυχαινες και ωρες ωρες κατι παιδακια που πηγαιναν και εκρυβαν την σημαια τους wsg στην ταρατσα, σε μερη bugged που δεν ανεβαινες με τπτ. Εκανες report και αφου σε ρωτουσαν 1 ωρα οι admins τι και πως, μετα απο 3 ωρες ξαναπετυχαινες το ιδιο group να στο κανει. Μια καλη ιδεα θα ηταν να βαλουν μια ξεχωριστη περιοχη με καλα rewards στην οποια ομως ολοι θα φορουσαν τα ιδια items, ωστε να φαινετε ποιος πραγματικα ξερει να χειριζετε τον χαρακτηρα του.
chill Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Διάβασα ότι στο 2.3 το arena 1 θα μπορεί κάποιος να το πάρει με honor points. Είναι 100% σίγουρο αυτό? Please απαντήστε σύντομα αν είναι να μην ξοδέψω τα points μου για τα lvl 70 Grand Marshal!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Super Moderators Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 nomizw nai Chill...
chill Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 Παιδιά και άλλη μια ερώτηση, το twisting nether trinket είναι δυνατόν να procάρει στην arena? Και αν ναι θεωρείτε ότι είναι καλό για την arena? Αξίζει να θυσιάσω ένα άλλο trinket γι' αυτό? Και αν υπάρχει κανένας οδηγός για τα flying mount (nether ray και τον δράκο) κάντε τους ένα link γιατί όλοι βαριούνται να μου εξηγήσουν . Γενικά θέλω να βρω κάπου συγκεντρωμένα όλα τα διαθέσιμα quests για κάθε faction από τα δυο.
GT1807 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 Το trinket procarei στην αρενα.Ποιο pvp trinket na θυσιασεις ομως για αυτο?Κ να proccarei(περιπου 10%) θα σηκωθεις με 2Κ mana/health. Τα σέβη μου
chill Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 Τώρα usάρω κλασσικά το insignia of the alliance και το Lower city Prayerbook(70+heal/22less mana τα healing spells για 15 secs) οπότε στην θέση του 2ου θα το βάλω. Και με 2k να σηκωθώ mana/health δεν θα με χάλαγε καθόλου, το παν είναι ότι οι αντίπαλοι θα ξαφνιαστούν οπότε κάτι τέτοιο μπορεί να μας βοηθήσει.
Cyngus X-1 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 Ρε παιδια να σας κανω μια ερωτηση η succubus εχει bug?Κανει οτι της κατεβει με 0 lag και δεν υπακουει το παρατηρω απο 20 lvl σας εχει τυχει ποτε κανει αλλα αντι αλλον
kafeneio Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 Βάλε "passive" στην "συμπεριφορά" της.Αν την έχεις "aggresive" ή "defensive" σίγουρα θα κάνει πράγματα που δεν έχεις δώσει εσύ "εντολή"
Cyngus X-1 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 Το θεμα ειναι οτι την εχω παντα passive ειναι σαν να λαγκαρει ολο μενει πισω και καμια φορα στεκεται μπροστα απο τα mobs και δεν κανει τιποτα και ας εχω δωσει attack
christos_75 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 @ chill http://www.wowwiki.com/Sha'tari_Skyguard για Nether Ray Flying mount...
revil Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Χτες εκανα respec απο destruction σε demonology. Ρε μαγκες τι να σας πω?? Εκτος του οτι η ζωη μου απο 2600 πηγε 3000 και το μανα μου απο 3600-3700 πηγε 4500 πλεον φαρμαρω και πολυ πιο ευκολα. Δλδ ενω σκοτωνα mob σε 30" τωρα το σκοτωνω στο μισο χρονο με το felguard. (ειμαι 52 lvl)
sleepy_head Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Πουλάει κανείς Eu PVP account? Μέχρι 150 euro.
Προτεινόμενες αναρτήσεις