sarisn Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Κατι αλλο.Βλεπω πολλοι απο εσας εχετε high crit casters για pve.Γιατι βαζετε το shard Meta gem k οχι το http://www.thottbot.com/i32409.Για 30% crit chance με 1000 shadow/fire/frost τεσπα οτι εχετε damage ειναι περιπου worth 60 spell damage.Κ δεν θελει κ κανα ιδιαιτερο requirement οπως το 5% next spellcast in half time. Τα σέβη μου Αυτό δεν το κατάλαβα, πρώτα μιλάς για casters και μετά κάνεις λινκ ένα meta gem για melee? @Sarisn : Ο arcane/fire δεν εχει καμια απολυτως λυση επιβιωσης σε Arena(εκτος απο 2vs2).Το γεγονος οτι εισαι team με warlock κανει την διαφορα.AP/pom/pyro ειναι μακραν χειροτερο απο 2 * ολα τα frost cooldowns.Σε 5vs5 κ σε 3vs3 δεν εχεις ελπιδα γιατι παντα θα nukaroun τα cloth πρωτα.Σε 2vs2 ναι ισως ενα pompyrobalo να ειναι χρησιμο.Αν το κανει resist o αλλος ομως τι θα κανεις?Δεν εχει τιποτα αλλο μετα.Ο teammate warlock σου ειναι full demonology.+1 παιχτης(pet) ειναι must στην 2vs2 αρενα.Δοκιμασε με το pvp equip που εχεις(που ειναι ανω του μετριου) να παιξεις frost σε 2vs2 αρενα να δεις ποσο ευκολοτερα θα ανεβεις rating. Όπως είπα αυτή τη περίοδο παίζω μόνο 2 vs 2 και έτσι για το χαβαλέ παίζω που και που και καμιά τριάδα. Γνωρίζω πολύ καλά ότι στην 5άδα δεν υπάρχει μέλλον σαν arc/fire.
KilliK Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 μπορειτε να γινετε πιο συγκεκριμενοι;τι ακριβως προβλημα εχει το pvp; περα απο την γενικολογια οτι δεν ειναι καλο...
mstavra Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Θα μπορούσα να γράψω έκθεση ιδεών γι αυτό το θέμα αλλά επειδή βαριέμαι θα πω δύο λέξεις που πιστεύω ότι το αντιπροσωπεύουν απόλυτα. Δεν έχει εξέλιξη. Αυτό μόνο εχω να πω Τέλος
KilliK Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 τι εννοεις οτι δεν εχει εξελιξη. αλλα μου φαινεται τελικα ειναι ευκολο μονο να γενικολογουμε....
mstavra Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Δεν θέλω να ανοίξουμε flame για το αν το pvp του wow είναι καλό ή κακό. Είναι ανούσιο και όπως είπα και σε προηγούμενο post είναι εντελώς υποκειμενικό. Θα σου αναφέρω ένα στοιχείο όμως έτσι γιατί μου την είπες παραπάνω Αυτό που ουσιαστικά λείπει από το wow είναι το world pvp. Τα bgs καταντάνε βαρετά και κουραστικά. Το arena το πήγε ένα βήμα παραπέρα, αλλά και πάλι είναι λίγο κατα την γνώμη μου. Δημιούργησε 2-3 zones αποκλειστικά για pvp, βάλε μέσα κάστρα τα οποία θα μπορεί το κάθε guild να τα καταλαμβάνει δίνοντάς τους διάφορα πλεονεκτήματα. θα μπορούσαν γενικά να σκεφτούν χίλια δυο πράγματα για να το κάνουν ελκυστικό. Το καλύτερο pvp που έζησα στο wow ήταν όταν είμασταν στην αρχή ακόμα που όλοι είχαν blue gear και κάναμε runs σε ep και wp. Έβλεπες πολύ ωραίες μάχες με 5vs5 , 10vs10 . Μακελιό
Radiatedsoul Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 θα πω εγω την αποψη μου σχετικα με wow και pvp 11/2/05 ανοιξαν οι κανονικοι servers 3 μηνες πριν παιζαμε την beta. Οταν ξεκινισε το wow το μονο που μπορουσες να κανεις και να θεωριθει pvp ηταν να βρεις καποιον horde στο δρομο και να τον σκωτωσεις, αν βεβαια ησουν σε pvp server, γιατι υπηρχαν και ατομα που παιζανε σε non-pvp server οπου ουτε αυτο μπορουσαν να κανουν (φαντασου). μετα απο 5 patches στο 1.5 αν θυμαμαι καλα ανακοινωνει η blizzard ολο καμαρι "A new era has begun in wow. Great battleground will be added to the game" και εφερε το alterac valley. ΜΟΝΟ το alterac μη φανταστεις οτι υπηρχε wsg arathi. το alterac τοτε ηταν κατι ελεεινο. Ηταν γεματο με ναρκες (και καλα χριαζονται rogues να τις απενεργοποιησουν, ασχετα που μετα απο 2 λεπτα κανανε respawn) γεματο με elite mobs, στη μεση του alterac ηπηρχε ο korak ο οποιος ηθελε raid να τον σκωτωσεις. σε καθε tower υπηρχαν elite mobs ,για να παρεις ενα tower επρεπε να πας 10 ατομα να φας το elite και μετα βλεπουμε. με λιγα λογια θα σου πω οτι μια φορα επαιξα 14 ωρες alterac valley πηγα για υπνο χωρις να εχει τελειωσει, καταλαβαινεις το ελεος? lootares τους hordes επερνες κατι ιτεμς τα εδινες και επερνες honnor. κατι τετοια σκηνικα τρομου. μετα απο 2-3 patches εβαλε και τα wsg ab μαζι με rewards για τα ranks(δεν υπηρχαν μεχρι τοτε) το σκηνικο αυτο σηνεχιστικε για 2 χρονια. πολλοι λιωσανε στη κρεκλα για να παρουν rewards απο rank και τα epic που σου εδινε το rank 14. μετα ηρθε το expansion και εφερε την arena. και αυτο εχουμε μεχρι τωρα λοιπον πως σου φενεται το pvp του wow? 4 battlegrounds για ατελειωτο honnor farming και η arena μεσα σε 3 χρονια εξελιξης. υ.γ δε θελω να μιλισω για το patch που προτοβαλανε τους πυργους στο western plaguelands που το ειχανε κανει και μεγαλο θεμα. και μεγαλυτερη μλκια απο αυτο δεν εχει υπαρξει ποτε. και καλα εμεις θα πλακωνομασταν γυρω απο τους πυργους για να τους παρουμε, και αν τους περναμε ολους θα ειχαμε το εξης τρομερο " +5% dmg στους undead μεσα στο weastern plaguelands" χεσε ψιλα και αγναντευε δλδ και πολλα αλλα killik που αν κατσω θα τα θυμιθω
GaGaS_Thess Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 καλα παιδια και εγω μαζι με ενα φιλαρακι απο ForthNet χθες το απογευμα αγανακτησαμε . 12 d/c και 1400+ latence απο τις 7 μεχρι τις 10 που τελικα εκλεισα για να μην σπασω το pc
Chrisxxx Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Εγω που μπηκα (Forthnet) για να δω κατι ΑΗς ενω κατεβαζα με limiter επιασα 7500!!! 1η φορα τοσο πολυ. Αφου εκλεισα το dc εφτιαξε το lag στα 1000-2000.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Super Moderators Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Αυτό δεν το κατάλαβα, πρώτα μιλάς για casters και μετά κάνεις λινκ ένα meta gem για melee? Όπως είπα αυτή τη περίοδο παίζω μόνο 2 vs 2 και έτσι για το χαβαλέ παίζω που και που και καμιά τριάδα. Γνωρίζω πολύ καλά ότι στην 5άδα δεν υπάρχει μέλλον σαν arc/fire. auto to gem pou ekane link apo to 2.1.2 patch einai gia ola ta damage done oxi mono melee...ara pianei kai gia casters...
Sorath Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Ναι τρελό lag σήμερα παιδιά και γω με forthnet.... Πολλές ήττες arena εξαιτίας μου αφού είτε δεν κουνιόμουν είτε έτρωγα disco οπότε το αφήσαμε, αν είναι δυνατόν δηλαδή. Ελπίζω αύριο να είναι καλύτερα τα πράγματα!!!! Τα ίδια χάλια κι εγώ χθές μέχρι αργά το βράδυ (01:00). Ξαφνικά απο 150ms πήγαινε 3000 και έφαγα αρκετά DC ενώ ήμουν σε BG's....
saxon Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Egw nomizw oti to thema pvp apo plevras blizzard den einai kai toso asxhmo. Apla emeis oi paixtes to exoume pareksigisei. Otan mphka se ena pvp guild kai tous eipa gia raid sthn Stormwind kai sthn Ironforge h apanthsh htan: "Trelos eisai? kai ti tha kerdisoume an pame sthn stormwind kai skotonoume alliance" Antitheta an mpainame se ena arathi me group kai eimastan 15 hordes vs 2 alliance to apolamvanan epeidh epernan grhgoro honor kai to theorousan "pvp" Me liga logia den ftaiei h bliz an emeis kahkame kai koitazoume mono ti items tha paroume kai poso honor kai kata ta alla ksexname oti ta paixnidia einai gia na diaskedazeis kai oxi gia na kaneis aggareia me tous mhnes gia na pareis purple pshifiaka pragmatakia. To world pvp sto wow einai nekro epeidh to theloun oi players etsi, oxi epeidh to thelei h bliz. Ti tha kerdiseis an katseis kai kaneis 3 wres world pvp? tha diaskedaseis, den ftanei afto? Kai kati telefteo...ekeino pou mou eleipse pio poly apo to wow einai ta palia alterac valley, otan koimomoun to vrady ths paraskevhs meta apo 5 wres AV kai empena to savato to meshmeri kai akoma paizotan to idio
mstavra Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Όχι κάνεις λάθος. Δεν μπορείς να ασχοληθείς με το world pvp στα zones που υπάρχουν. Για να έχει επιτυχία αυτό τουλάχιστον θες να έχεις από λίγα εώς ελάχιστα mobs σε ένα zone. Εγώ σου λέω το εξής απλό. Ας έδινε η blizard ένα zone αποκλειστικά για pvp και θα δεις τι θα γινόταν.
Remiel Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Prosopika nomizo oti to wow kata kirio logo eite mou aresei eite oxi einai pve kirios game.Egine gnosto logo tou oti ekanes quest kai eparines xp kai otan pigenes 60 pigenes raid me alla atoma kai skotonate ta bosses.Den egine gnosto gia ta 14 ora AV pou lete , distixos den eixa tin eukairia na ta ziso,oute me to pvp xoris ta cross realm alla pvp me paiktes mono apo to idio realm me to diko sou.Opos kai na exei eite mas aresei eite oxi to pvp einai PANTA deutereuon sto wow an kai nomizo oti tora kirios me tin Arena kai tis xorigies pou mporei na parei kapoios siga siga tha anagkasoun tin Blizz na skeftei oti kai apo to pvp tha bgalei xrimata kai eidika me tin afiksei tou Age of Conan kata kirio logo giati gia to Warhammer nomizo oti tha einai kati paromoio me to wow elpizo na kano lathos.Time will tell... Kai mia fimi pou akousa oti arena season 3 peripou se 6-9 evdomades
whiteman7 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 sto warhammer tha anebaineis lvl meso pvp
Προτεινόμενες αναρτήσεις