chill Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Thanx για τα infos παίδες θα τα πω στον warrior αν και μας έχει πάει πολύ καλά. Με σκατά gear (μια ζωή protection ήταν) το παλικάρι κόβει άσχημα ως furας πάντως. Για τα racials η δικαιολογία ότι τα χρησιμοποιούσαν στο level up δεν ευσταθεί. Και εγώ usαρα τα άπειρα potions στο level up γιατί να μην μπορώ να τα χρησιμοποιήσω στην arena με την ίδια λογική? Επιπλέον είμαι alchemist/herb άρα παίζω arena χωρίς κανένα από τα proffs μου να με βοηθάει. Αντιθέτως π.χ. ένας tailor έχει κάνει crafted το setάκι της αρεσκείας του. @Remiel. Με το holy/disc raid spec μου δεν μέτραγα μια man, ήμουν η χαρά του αντιπάλου. Με το disc/holy, με pain supression, blessed recovery, spell warding και τη χρήση του racial με το instant heal την παλεύω. Αν αποκτήσω κάποιο gear ίσως δώσω μια ευκαιρία ξανά στο holy/disc. Need medalion of the alliance!!!! Αλλά 16k points που να τα βρώ? @Agiospetros φοβερό gear για pvp man, άψογος. @Sarisn, άλλο 20 ώρες μπροστά από μια οθόνη και άλλο 1-2 xD. Τώρα θα μου πεις βλέπω άτομα που pre tbc γελούσα με την ανικανότητα τους, να κάνουν TK,SSC κλπ και να φέρουν το ανάλογο gear, εγώ μέχρι mag πήγα ο καημένος και το gear μου είναι gtp. Μερικοί μάλιστα την έχουν δει "γαμάω" και έτσι και την λένε στους άλλους. Αναγκαστικά έχω στις τσάντες μου τα "ενθύμια" από naxx/aq40 για να κάνουν μόκο. Όσοι ήταν hardcores καταλαβαίνουν τι εννοώ φαντάζομαι για το θέμα του gear.
mstavra Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Η μόνη πρόκληση του wow είναι τα raids και τίποτε άλλο. Το pvp του είναι τραγικά απαράδεχτο και είναι αδικαιλόγιτο πως έχουν μείνει σχεδόν στάσιμοι όλα αυτά τα χρόνια . Δεν χρειάζεται να αρχίσουμε τις αναλύσεις για το αν το pvp του wow είναι καλό η κακό. Είναι κάτι εντελώς υποκειμενικό αλλά πιστεύω ότι όποιος έχει παίξει παλιότερα Dark Age of Camelot θα με καταλάβει. Αυτό βασικά που περιμένω να βγει με ανυπομονησία είναι το warhammer online το οποίο είναι της Mythic (dark age of camelot) και είμαι 100% σίγουρος ότι θα σπέρνει
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Super Moderators Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 too bad pou to kalo Warhammer (40000) argei (anakoinw8hke gia to 2013...) Warhammer fantasy sux imo...
Dark_son20 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Θα είναι σίγουρα στο patch 2.2 η υποστήριξη για voice chat? http://forums.wow-europe.com/thread.html?topicId=301970360&pageNo=1&sid=1#0 New Blue Notes to kako einai oti den vlepo anafora sto guild bank kai ksenerono :S oxi tpt ego pou eimai se micro-guild tha leei
GabrielConnor Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 http://forums.wow-europe.com/thread.html?topicId=301970360&pageNo=1&sid=1#0 New Blue Notes to kako einai oti den vlepo anafora sto guild bank kai ksenerono :S oxi tpt ego pou eimai se micro-guild tha leei Ελπίζω να μην είναι 1on1 και να μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε parties/raids.
Remiel Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Asxeto eixe kaneis tromero lag simera i imoun mono ego ? ISP:Forthnet
GT1807 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 @Sarisn : Ο arcane/fire δεν εχει καμια απολυτως λυση επιβιωσης σε Arena(εκτος απο 2vs2).Το γεγονος οτι εισαι team με warlock κανει την διαφορα.AP/pom/pyro ειναι μακραν χειροτερο απο 2 * ολα τα frost cooldowns.Σε 5vs5 κ σε 3vs3 δεν εχεις ελπιδα γιατι παντα θα nukaroun τα cloth πρωτα.Σε 2vs2 ναι ισως ενα pompyrobalo να ειναι χρησιμο.Αν το κανει resist o αλλος ομως τι θα κανεις?Δεν εχει τιποτα αλλο μετα.Ο teammate warlock σου ειναι full demonology.+1 παιχτης(pet) ειναι must στην 2vs2 αρενα.Δοκιμασε με το pvp equip που εχεις(που ειναι ανω του μετριου) να παιξεις frost σε 2vs2 αρενα να δεις ποσο ευκολοτερα θα ανεβεις rating. My 2 Gold. Τα σέβη μου Edit Υπαλληλος της Forthnet μετα απο αρκετα παραπoνα γυρισε κ μου ειπε πως ειναι Blizzard-Side problem.Ναι του ειπα ξυπνησε η Blizz μια μερα κ ειπε ποια ελληνικη εταιρια να !@#%σουμε κ διαλεξε την Forthnet.
chill Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Ναι τρελό lag σήμερα παιδιά και γω με forthnet.... Πολλές ήττες arena εξαιτίας μου αφού είτε δεν κουνιόμουν είτε έτρωγα disco οπότε το αφήσαμε, αν είναι δυνατόν δηλαδή. Ελπίζω αύριο να είναι καλύτερα τα πράγματα!!!!
telarin Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Asxeto eixe kaneis tromero lag simera i imoun mono ego ? ISP:Forthnet 1500 ms average latency, τουλάχιστον 40 discοne, πριν 1 ωρα έστρωσε, και ήμουν σε instance γμτ, πάλι καλά που δεν με έκαναν kick
telarin Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 @Sarisn : Ο arcane/fire δεν εχει καμια απολυτως λυση επιβιωσης σε Arena(εκτος απο 2vs2).Το γεγονος οτι εισαι team με warlock κανει την διαφορα.AP/pom/pyro ειναι μακραν χειροτερο απο 2 * ολα τα frost cooldowns.Σε 5vs5 κ σε 3vs3 δεν εχεις ελπιδα γιατι παντα θα nukaroun τα cloth πρωτα.Σε 2vs2 ναι ισως ενα pompyrobalo να ειναι χρησιμο.Αν το κανει resist o αλλος ομως τι θα κανεις?Δεν εχει τιποτα αλλο μετα.Ο teammate warlock σου ειναι full demonology.+1 παιχτης(pet) ειναι must στην 2vs2 αρενα.Δοκιμασε με το pvp equip που εχεις(που ειναι ανω του μετριου) να παιξεις frost σε 2vs2 αρενα να δεις ποσο ευκολοτερα θα ανεβεις rating. My 2 Gold. Τα σέβη μου Edit Υπαλληλος της Forthnet μετα απο αρκετα παραπoνα γυρισε κ μου ειπε πως ειναι Blizzard-Side problem.Ναι του ειπα ξυπνησε η Blizz μια μερα κ ειπε ποια ελληνικη εταιρια να !@#%σουμε κ διαλεξε την Forthnet. μλκ πέταξε όλοι οι ξένοι του party μου δεν παραπονέθηκαν ούτε 1 φορά
KilliK Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 @chill - oxi bre den prospatho na apodeixo oti o mage>lock.Pouthena den to eipa auto. Milisa mono gia tis anakribies pou grafontousan apo atoma me 0 experience sto class.Den theoreite experience lvl 40 char se uldaman,etsi den einai? Episis pouthena den anefera oti mages>locks sto pvp,apla eipa oti oi frost mages den einai gtp,eidika gia paides pou paizoun to class sta daxtyla tous xeroun kala oti frost mage sto pvp einai ligo fobos... μα ποιες ανακριβειες; εδω βλεπεις και αλλα ατομα συμφωνουν με αυτα που λεω,αλλα εσυ το βιολι σου.... eixa na mpw 3 meres sto forum kai egine xamos egw killik sta exw xanapei. otan mou apantises se ena post mou ws ekshs kai monolektika "mia xara pvp exei to wow" ekei lew ok to paidi twra xekinise to wow, toulaxiston na mh ta petaei etsi, ligo egkrateia. diabase forum alla prwta paixe kai pes mas dikes sou empeiries, oxi to sumperesma autwn pou diabases. 7k crit pyro? o priest mou (onoma agiospetros, psaxe armory an 8es) exei 410 resilience. ektos pou de mprokeite pote na me critarei to pyro, akoma kai na me critarei exw -20%dmg apo resilience kai -10% spell dmg apo talents sunolo -30%. dld to polu na mou kaneis 4k AN eisai toumpano. kai exw 13k health. isa pou to niwsa kai perase xofaltsa to ultimate spell sou. an mh milisw ti dmg 8a faw an exw panw mou to shield mou -1900dmg kai mending +1300 health otan faw dmg. mipws 8a ginei olo to pyro absorb? Mage pvp arena? monodromos 41 sto frost. kai se liges periptwseis 5v5 me sugekrimena classes 8a pas pom pyro, alla polu sugekrimena classes kai paizei kai tuxh ti 8a sunantiseis. καλα αν ειναι τοσο χαλι το pvp οπως εννοεις,τοτε γιατι τοσος κοσμος ασχολειται μαζι του;
whiteman7 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 kala killik...mila monos sou topvp tou wow einai makran to xeirotero. to kalytero mexri tora to exei GW kai to polianamenomeno Warhammer. E re posoi perimenoume to Warhammer kai meta bye bye Blizz
GT1807 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Κατι αλλο.Βλεπω πολλοι απο εσας εχετε high crit casters για pve.Γιατι βαζετε το shard Meta gem k οχι το http://www.thottbot.com/i32409.Για 30% crit chance με 1000 shadow/fire/frost τεσπα οτι εχετε damage ειναι περιπου worth 60 spell damage.Κ δεν θελει κ κανα ιδιαιτερο requirement οπως το 5% next spellcast in half time. Τα σέβη μου
mstavra Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 kala killik...mila monos sou topvp tou wow einai makran to xeirotero. to kalytero mexri tora to exei GW kai to polianamenomeno Warhammer. E re posoi perimenoume to Warhammer kai meta bye bye Blizz Αν κάποιος έχει ασχοληθεί μόνο με το wow και δεν έχει δει τίποτε άλλο , δεν μπορεί να δει την διαφορά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις