Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

eixa na mpw 3 meres sto forum kai egine xamos

egw killik sta exw xanapei. otan mou apantises se ena post mou ws ekshs kai monolektika "mia xara pvp exei to wow"

ekei lew ok to paidi twra xekinise to wow, toulaxiston na mh ta petaei etsi, ligo egkrateia. diabase forum alla prwta paixe kai pes mas dikes sou empeiries, oxi to sumperesma autwn pou diabases.

7k crit pyro? o priest mou (onoma agiospetros, psaxe armory an 8es) exei 410 resilience. ektos pou de mprokeite pote na me critarei to pyro, akoma kai na me critarei exw -20%dmg apo resilience kai -10% spell dmg apo talents sunolo -30%. dld to polu na mou kaneis 4k AN eisai toumpano. kai exw 13k health. isa pou to niwsa kai perase xofaltsa to ultimate spell sou. an mh milisw ti dmg 8a faw an exw panw mou to shield mou -1900dmg kai mending +1300 health otan faw dmg. mipws 8a ginei olo to pyro absorb?

Mage pvp arena? monodromos 41 sto frost. kai se liges periptwseis 5v5 me sugekrimena classes 8a pas pom pyro, alla polu sugekrimena classes kai paizei kai tuxh ti 8a sunantiseis.

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
eixa na mpw 3 meres sto forum kai egine xamos

egw killik sta exw xanapei. otan mou apantises se ena post mou ws ekshs kai monolektika "mia xara pvp exei to wow"

ekei lew ok to paidi twra xekinise to wow, toulaxiston na mh ta petaei etsi, ligo egkrateia. diabase forum alla prwta paixe kai pes mas dikes sou empeiries, oxi to sumperesma autwn pou diabases.

7k crit pyro? o priest mou (onoma agiospetros, psaxe armory an 8es) exei 410 resilience. ektos pou de mprokeite pote na me critarei to pyro, akoma kai na me critarei exw -20%dmg apo resilience kai -10% spell dmg apo talents sunolo -30%. dld to polu na mou kaneis 4k AN eisai toumpano. kai exw 13k health. isa pou to niwsa kai perase xofaltsa to ultimate spell sou. an mh milisw ti dmg 8a faw an exw panw mou to shield mou -1900dmg kai mending +1300 health otan faw dmg. mipws 8a ginei olo to pyro absorb?

Mage pvp arena? monodromos 41 sto frost. kai se liges periptwseis 5v5 me sugekrimena classes 8a pas pom pyro, alla polu sugekrimena classes kai paizei kai tuxh ti 8a sunantiseis.

shadowpriest vs mage sorry αλλά και μόνο με το spellsteal σε έχει :P πάει η bubble buffs.fear dots αντε γειά με ένα ice block και μετά κάθεσαι τον κοιτάς :D

Δημοσ.
shadowpriest vs mage sorry αλλά και μόνο με το spellsteal σε έχει :P πάει η bubble buffs.fear dots αντε γειά με ένα ice block και μετά κάθεσαι τον κοιτάς :D

healer eimai. kamia sxesh me shadow.

paei oom kai ton skwtwnw me to wand mou. an milas gia duel ofc

Δημοσ.

aa sorry τότε.όντος απο κάθε φύσης healer πολύ σπάνια να τους φάω σε duel...άμα καταφέρω και στα 8sec silence τους φάω τότε gg αλλιώς βγαίνω oom και άντε γεια :P

Δημοσ.

o shadow priest ειναι πολυ ενδιαφερον class... και σαν warrior arms δε μπορω να πω οτι χαιρομαι να τους συνανταω μπροστα μου. Ενας fury warrior μπορει να εξαφανισει τη shield γρηγορα ενω ο arms δε μπορει αν δεν ανεβασει rage. Παντως οσο αφορα τους mage για pvp ρε παιδια πραγματικα δε βλεπω ποιος ο λογος να ακολουθησεις οποιδηποτε spec εκτος frost. Αφου ο frost περα του οτι μπορει να σε καιταρει, εχει και ενα... pet! 2ο frost nova ειναι πολυ βασικο, αφηστε που ο frost mage εχει το καλυτερο survability απο καθε αλλο mage. Ειδικα σε αρενα δεν υφισταται ο fire, απλα θα τον τσακισουν σε μερικα δευτερολεπτα, ενω ο frostas με τα chill, shield, pet, ice block, μπορει να αντεξει.

Δημοσ.
o shadow priest ειναι πολυ ενδιαφερον class... και σαν warrior arms δε μπορω να πω οτι χαιρομαι να τους συνανταω μπροστα μου. Ενας fury warrior μπορει να εξαφανισει τη shield γρηγορα ενω ο arms δε μπορει αν δεν ανεβασει rage. Παντως οσο αφορα τους mage για pvp ρε παιδια πραγματικα δε βλεπω ποιος ο λογος να ακολουθησεις οποιδηποτε spec εκτος frost. Αφου ο frost περα του οτι μπορει να σε καιταρει, εχει και ενα... pet! 2ο frost nova ειναι πολυ βασικο, αφηστε που ο frost mage εχει το καλυτερο survability απο καθε αλλο mage. Ειδικα σε αρενα δεν υφισταται ο fire, απλα θα τον τσακισουν σε μερικα δευτερολεπτα, ενω ο frostas με τα chill, shield, pet, ice block, μπορει να αντεξει.

άλλα 2 κομμάτια μένουν(chest και boots)για να ξεφορτωθώ τα frost dmg από πάνω μου και το γυρίζω σε fire.όταν γίνει θα σου πω εντυπώσεις :D

πάντος πιστεύω ότι ο fire έχει "potential" :wink: αρκεί να τον μάθεις και αυτόν...

Δημοσ.

Ο Fury παίζει να είναι και το πιο overpower class στο pvp αυτή τη στιγμή στο παιχνίδι, απίστευτο dmg.

Στα της arena. Δεν νομίζετε ότι θα ήταν πιο balance να μην μπορούσαν να usάρουν οι παίχτες τα racials τους? Θέλω να πω σκεφτείτε ένα team με έναν dranei/dwarf priest και ένα team με nelf priest (που είναι ο πιο άχρηστος με διαφορά priest). Χαοτική διαφορά.

Επιπλέον θεωρώ κουτό να μην βλέπεις τι class έχεις να αντιμετωπίσεις. Σε καμία arena δεν γίνεται ντου με την μια. Οι μεν τσεκάρουν τους δε και όποιος αποφασίσει πιο γρήγορα το tactic που θα ακολουθήσει κάνει ντου....Με το ventrilo τώρα είμαστε χαλαρά ως προς αυτό αλλά ποιος σηκώνει vt για να κάνει arena?

Δημοσ.

Gia tin arena iparxei to Arena Live Frames pou sou bgazeis poioi einai oi antipaloi sou ta class tous kai to pososto hp tou kathenos kathos episis mporeis na ton kaneis target apo to frame pou exeis kai na ton exeis focus oste na parakoloutheis an castarei kati.An figei o lock apo tin team sou den xanei pontous i omada sou.Oson afora ta racial efoson ta exeis xrisimopoihsei na ftaseis 0-70 den vlepo ton logo na min mporeis na ta xrisimopoihseis stin arena.Episis chil ltha sou proteina na pas holy/disc kai o warrior na paei arms kai tote tha deis pos tha anevei to rating.Arms warrior arena den iparxei pleon.

Δημοσ.

O fury οτι κοβει, ναι κοβει! Αλλα ο arms warrior κανει κατι που ο fury δε μπορει.. μπορει να κανει 2-3 shot cloths πχ.

Επισης βλεπω κατι arms warriors να παιζουν με axes, δε λεω καλο το +5% στα crit αλλα κακα τα ψεματα το mace και sword specialization ειναι μακραν πιο pvp. Αμεσως αμεσως με το mace specialization εχεις chance να κανεις stun και κρατωντας και το Deep Thunder που εχει chance on hit stun 4 sec. ε τα procs πιστεψε με ειναι αρκετα!

Επισης το sword specialization ειναι αρκετα σημαντικο, αν και το ποσοστο των 5% δειχνει μικρο πιστεψε πιανει αρκετα συχνα και ποναει....

Το ζητημα ειναι ο warrior που θα μπει σε μια arena να ορμιξει κυριολεκτικα σε καποιον και να τον τσακισει, αρκει να εχει resilience, stamina, strength και 2h.

Ειχα παρακολουθησει απο την οθονη του αδερφου μου που ειχε παει αρενα με τον xvipes. O xvipes pom frost και ο αδερφος μου fire frost mage, vs shadow priest και warrior gladi. Τον priest τον εξαφανισαν κυριολεκτικα μεσα σε μερικα δευτερολεπτα. Εμεινε μονος ο warrior και ναι... εριξε και τους 2 mages.

Ειχε αυτα που επρεπε... gladi gear, gladi axe, πολυ stamina, καλο resilience, αρκετο strength. Ο αδερφος μου αν και δεν εχει και το καλυτερο gear, ετρωγε 2,5 και 3κ dmg. Εμ που πας....

Δημοσ.

Διάβασα με πολύ ενδιαφέρον όσα ειπώθηκαν στις τελευταίες 5-6 σελίδες καθότι ήμουν σε διακοπές και μπορώ να πω ότι γέλασα αρκετά με κάποια posts.

Εγώ εδώ και πολύ καιρό έχω κόψει τα raids και παίζω μόνο pvp/arena με τον mage μου. Δεν μπορώ να κάνω link την σελίδα του armory επειδή είμαι στη δουλειά αλλά μπορείτε να τσεκάρετε το όνομα: Sarisngr

Από τότε που ξεκίνησε η αρένα παίζαμε με κάτι παιδιά και τις 3, αλλά όπως απεδείχθει (ορθογραφία?) κάποιοι δεν είχαν τα αντανακλαστικά για να παίξουν αρένα, κάποιοι δεν είχαν gear και κάποιοι δεν είχαν skillz (βλέπε τον rogue πχ. που αν δεν του έλεγες κάνε blind δεν έκανε ποτέ.. ή όταν το έκανε, έστελνε ο π@π@ρας ο hunter το pet και το έσπαγε..).

Τελικά πριν 2 βδομάδες περίπου, είπαμε με ένα φίλο lock, με τον οποίο παίζουμε από την πρώτη μέρα μαζί, είμασταν (και είμαστε) πάντα στο ίδιο guild, raidάραμε καθημερινά κλπ., να ξεκινήσουμε μία 2vs2 αρένα, παρόλο που αυτός έχει παίξει ελάχιστα pvp γενικότερα κι' εγώ αντιθέτως έχω καεί στα battlegrounds τόσο με τον mage όσο και με τον priest μου (με τον οποίο είμαι exalted με όλα τα factions).

Μετά από μερικά παιχνίδια "προσαρμογής" ας το πούμε για εκείνον, φτάσαμε να έχουμε 1711 rating μετά από 2 εβδομάδες, πράγμα το οποίο το βρίσκω πολύ καλό για κάποιον που δεν έχει ασχοληθεί με pvp στο παρελθόν. Εγώ είμαι Arc/Fire specced ( 33/28 ), κάποιοι το λένε 3 minute mage, αν και εμένα δεν μου αρέσει αυτός ο χαρακτηρισμός, καθότι ένας PoM>AP>Pyro mage χρειάζεται ίσως και περισσότερο skill από έναν frost για να επιβιώσει αφού τα μέσα που διαθέτει είναι σαφώς λιγότερα. Επίσης εφόσον αυτή τη περίοδο δεν παίζω 5vs5 και στο 2 εναντίον 2 αυτό που μετράει είναι το burst damage, δεν υπάρχει άλλo specc.

Εκεί που τρίβουμε τα χέρια μας είναι όταν συναντάμαι pala, warr. Μακράν το πιο εύκολο group, nuke τον warr στην αρχή > /target Palaname > Ξεκινάει να healάρει > Counterspell για 8 secs > Dead warr > dead pala. Γενικά, δεν χάνουμε παιχνίδι που να έχει healer μέσα. Εκεί που τα βρήκαμε σκούρα ήταν vs 2 locks.. εντάξει εγώ μόνο είχα καμιά 10αριά DoTs πάνω μου :P. Εναντίον shadow priest+lock έχουμε επίσης πολύ εύκολο έργο καθότι ο priest πέφτει σαν πούπουλο πολύ γρήγορα (Medallion of the Alliance ftw, 2 mins CD ;) ) και μετά είναι ez mode 2vs1. Δεν μου έρχεται κάποιο άλλο combo αυτή τη στιγμή που να έχουμε μεγάλο πρόβλημα. Αύριο-μεθαύριο θα παίξουμε πάλι, άντε να δούμε πόσο μπορεί να φτάσει το rating :)

Συμπέρασμα: Το specc του καθενός εξαρτάται καθαρά και μόνο από τον τρόπο παιχνιδιού του καθενός. Εγώ έχω περάσει από όλα τα specc, ΟΛΑ, και κανένα δεν μου προσφέρει την ευχαρίστηση που μου προσφέρει η φωτιά. Φυσικά και έχω παίξει αρένα και σαν frost, γιατί ειδικά στην πεντάδα σαν fire = dead in 5 secs max, και εννοείται ότι με έχει σώσει πολλές φορές ακόμα και στα BG's (θυμάμαι πριν λίγο καιρό που μου την πέσανε 2 warrs στο WSG, καλά τρελό γέλιο, τους έκανα και τους δύο χωνιά ^^, σίγουρα θα το θυμόντουσαν για καιρό :P , σαν fire βέβαια θα είχα πέσει σε χρόνο dt δεν το συζητάω).

Αυτά με το pvp.

Όσον αφορά το pve κομμάτι τώρα. Παίρνω σαν παράδειγμα την κατάσταση που επικρατεί στο guild μου. Μερικές φορές αν υπάρχει ανάγκη και έχω χρόνο τους βοηθάω σε κάποια raids (SSC, Gruul's, outdoor bosses). Σε γενικές γραμμές 1 mage θα είναι σίγουρα στο top 5 damage (ίσως και 2) μαζί με 1 lock και 1 rogue. Συνήθως ο rogue είναι πρώτος με τους άλλους να ακολουθούν, ανάλογα το AoE που τυχόν χρειάζεται. Δεν αντιλέγω ότι το DPS των locks έχει αυξηθεί σημαντικά όπως ειπώθηκε, ενώ αυτό των mages ίσως έχει παραμείνει λίγο στάσιμο, αλλά το να βγαίνει κάποιος που έχει έναν lvl 40 mage και να λέει ότι οι mages είναι γτπ, είναι επιεικώς απαράδεκτο και δεν χρίζει καν σημασίας. Για το τι γράφει το κάθε 12χρονο στα forums πραγματικά δεν μου καίγεται καρφί, με το 90% αυτών που διαβάζω γελάω. Γι' αυτό φίλε Killik, μην βγάζεις συμπεράσματα από αυτά που διαβάζεις, γιατί τις περισσότερες φορές είναι όλα μ@λ@κίες. Αν γουστάρεις φτάσε τον mage σου 70, κάνε κανένα raid της προκοπής ή παίξε κάνα BG και μετά έλα εδώ να πεις τις απόψεις σου και να τις συζητήσουμε όμορφα κι' ωραία :) .

Αυτά από μένα.

*** EDIT *** : Φίλε whiteman μην εξάπτεσαι man, ξέρουμε όσο λίγοι τι μπορούν να κάνουν οι mages ανεξαρτήτως specc χεχε ;) .

chill, lol man, ήμουν 1000% σίγουρος ότι θα επέστρεφες με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο :P . Κανένας καμμένος δεν μπορεί να αποτοξινωθεί πλήρως!!! :P:p

• Super Moderators
Δημοσ.

LONG POST CRITS YOU FOR 1203498203498 DAMAGE

YOU DIE

(rofl)

egw pantws eimai 4 mhnes makrya apo to WoW meta apo 1.5 xrono hardcore pve raiding (me 95+% raid attendance)

ara pisteuw oti 3ekopsa :P (toulaxiston mexri na vgei to 2o expansion :D )

Δημοσ.

d3mian και σε μια άλλη arena ο druid που έχουμε έριξε rogue και warrior μαζί μόνος του και ήταν gladiators και οι 2.

στην αρένα παίζουν πολλά πράγματα ρόλο και το πιο σημαντικό είναι ποιός θα μείνει τελευταίος...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...