KilliK Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Καλα γτπ ειμαι. πως ειχα την εντυπωση οτι το soulfire ειναι ετσι κ αλλιως στα 4?:S α και αυτο που λες για το shadowbolt το εχω παρει γαματο ειναι :D ελα μωρε θα μαθεις και εσυ σιγα-σιγα.τουλαχιστον ρωτας και αυτο ειναι καλο.προσεξε μονο μην καταντησεις σαν καποιους αλλους που νομιζουν οτι τα εχουν μαθει ολα και δεν σηκωνουν μυγα στο σπαθι τους. τεσπα σε αυτο το λινκ θα βρεις αρκετη βοηθεια για τους λοκς: http://forums.wow-europe.com/board.html?forumId=10014&sid=1
Remiel Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Kalo tha itan na min leme oti diavazoume se alla forum xoris na exoume tis vaseis kai ta stoixeia na to ipostiriksoume.Alloste to 80% ton post sta diafora forum einai aplo spam.Kai oso gia to oti o frost mage einai gtp gia pvp tha ithela na tous rotiso an enooun sto World of Warcraft i se kapoio allo paixnidi?Kai den thelo na akouo gia pom pyro 7k giati ama erthei kapoios kai mou skaseis pom pyro 7k me 210 so far resilience tha tou doso to account tou rogua mou.
KilliK Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Kalo tha itan na min leme oti diavazoume se alla forum xoris na exoume tis vaseis kai ta stoixeia na to ipostiriksoume.Alloste to 80% ton post sta diafora forum einai aplo spam.Kai oso gia to oti o frost mage einai gtp gia pvp tha ithela na tous rotiso an enooun sto World of Warcraft i se kapoio allo paixnidi?Kai den thelo na akouo gia pom pyro 7k giati ama erthei kapoios kai mou skaseis pom pyro 7k me 210 so far resilience tha tou doso to account tou rogua mou. ε;κανεις δεν λεει οτι ο frost ειναι γτπ για το pvp.απεναντιας ολοι λενε οτι ειναι μονοδρομος (για το 1v1) και αυτο ειναι που τους ενοχλει διοτι πρακτικα τα αλλα talent trees μενουν αδρανη. οσο αφορα τα φορα,αληθεια το δικο μας φορουμ τι ποσοστο σπαμ εχει;
KilliK Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 και για να μην νομιζει ο κοσμος οτι ειμαι μονο φρου φρου και αρωματα: http://forums.wow-europe.com/thread.html?topicId=394179493&sid=1
chill Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Και γω θα συμφωνήσω ότι στην παρούσα φάση warlock>mage κατά πολύ σε κάθε aspect του παιχνιδιού. Pre tbc όλοι νομίζαμε ότι ο mage είναι ο ultimate dps caster. Ε και κει λάθος είχαμε. Θυμάμαι την εποχή του naxx πήραμε έναν lock ονόματι madbannana. Πριν από αυτόν mages>locks κατά πολύ στο dps. Μετά από αυτόν οι mages τον έπιναν. Το παλικάρι απέδειξε σε όλους μας ότι ο lock δεν είναι μόνο hs,ss και imp. Μετά από εντατικά μαθήματα στους άλλους locks η κόντρα των caster πήρε φωτιά αλλά το #1 ήταν πάντα μα πάντα αυτός. Για το pvp δεν τίθεται καν σύγκριση του τι μπορεί να κάνει ένας lock και ένας mage. Η διαφορά φαίνεται παντού. Στα bgs, σε 1vs1 σε arena lock>mage.Ελπίζω να μην θεωρείτε τον PoM+Pyro mage skillzzzzzzzz γιατί θα σκάσω στο γέλιο. Και ένα τρίχρονο ίσως να κερδίσει με αυτό το spec....Ο frost mage είναι challenging άλλη φάση. Δεν είναι το μόνο πρόβλημα των classes αυτό. Τα ίδια ισχύουν και στους healers. Ο holy priest έχει χάσει την αίγλη του και τα spots στα raids γι'αυτόν είναι περιορισμένα. Blessings+totems>holy priest. Μέχρι και η ίδια η blizz ανέφερε στην blizzcon την lightwell ως lolwell και το spirit of redemption ως improved death....αν είναι δυνατόν, παραδέχονται ευθέως τη μαλακία που έχουν κάνει. Είτε μας αρέσει είτε όχι lock>mage και shaman,paladin>holy priest. Καταλαβαίνω τον whiteman να προσπαθεί να αποδείξει ότι το class του είναι αυτό που γράφει το ρημάδι το manual και γω το ίδιο προσπαθούσα να κάνω με τον priest αλλά δυστυχώς στην blizz το βλέπουν αλλιώς.
ennatos Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 είχα να μπω μια βδομάδα στο φορουμ και πανικός έγινε Να ρίξω και εγώ τα δύο σχόλια μου για τους μάγους. Σε high end παραμένουν κορυφαίοι στο damage, ειδικά αν μπορέσεις να τους κρατήσεις το mana regeneration. Στο guild μου φτιάχνουμε 3 dps groups, τα δύο με μάγους, lock και shadow priest και το τρίτο με rogues, feral druids και hunters. Δεν συζητάμε ότι το damage που πέφτει από τα casting groups είναι θεικό. Αυτά βέβαια σε PVE. Σε PVP καταστάσεις οι μάγοι δυσκολεύονται περισσότερο, όχι λόγω μειωμένου damage όσο από την τρωτότητα τους καθώς είναι πολύ ευαλωτοι στο στιγμαίο damage (το οποίο έχει ανέβει αρκετά σε πολλά class). Βεβαίως μπορεί ένας μάγος με ένα pyroblast να μου κάψει την γούνα, αλλά στα 6 δευτερόλεπτα casting που έχει, τουλάχιστον από εμένα έχει δεχθεί περίπου 4-6Κ ζημιά και ακολουθεί silence shot (είμαι hunter). Οπότε μάλλον θα χαιρετήσει. Αυτά στο τυπικό χάος των battleground. Αν παίζει με οργανωμένη ομάδα τα πράγματα αλλάζουν σαφώς καθώς έχει χρόνο να καστάρει. Γενικά είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα κλάση (έχω και ένα μάγο σαν alt για να μαζεύω λουλουδάκια) η οποιά όμως πλέον απαιτεί μεγάλη κινητικότητα στο παίξιμο συν την συνεχή χρήση του elemental. Αυτό που έχει τελειώσει μάλλον, είναι εκείνες οι καλές εποχές όπου ο imba μάγος έστεκε ακίνητος και μέχρι να καταφέρεις να τον φτάσεις είχες ψοφήσει κιόλας από τα συνεχόμενα frost crit. Οσο για τον warlock τα έχουμε ξαναπεί, έχει βελτιώθει φοβερά ως damage σε PVE, ενώ ξεχωρίζουν σε 1 προς 1 σε ΒG, όπου απλώς σε κάνουν γιο-γιο με fear και dot. Αυτά βέβαια από σοβαρούς lock που ξέρουν να παίζουν τον ιδιαίτερο πολύπλοκο χαρακτήρα τους.
Xvipes Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 άμα ο mage έχει ένα ΚΑΛΟ τανκ στο πάρτυ δεν νομίζω ότι μπορεί να τον περάσει κάποιος σε dps. η γνώμη μου είναι ότι τα 3 spec υπάρχουν για τον λόγο ότι άμα θες να είσαι pvp θα χάσεις απο pve και το αντίστοιχο.το spec μου 40/0/21 και είναι αποκλιστηκα για raids.με 150% critical dmg και 1k spell dmg στα frost περνάω σχεδόν όλα τα class εκτός απο warrior fury/arms αν και πάλι άμα κάτσω με ΚΑΛΟ tank δεν θα με περάσουν. όποιος θέλει να με δει armory να κάνει search Xvipes Ahn' Qiraj server. p.s οι locks με περνάνε καμιά φορά λόγο των dot και ότι δεν χρειάζετε να κάνουν CC σε όλη την πορεία της μάχης άρα full dps(σημαντικός παράγοντας)
greekbaby Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Μπα κ με καλο tank δεν το νομιζω...shadow lab heroic. Damage Meter : Warlock (2 epics,affliction) Paladin (full epic,retri) Feral Druid (tanker 3-5 epics) Mage (fire,apo epics sxedon full) Priest (Holy,healer) Τελικα ο mage περναει και τον healer ...xD
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Super Moderators Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Shadow Priest se kalo group (gia mana regen dld) sas exei olous...(px sto prwto kill tou Illidan apo Nihilum o Shadow Priest eixe ri3ei se olous sta autia )
whiteman7 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 @chill - oxi bre den prospatho na apodeixo oti o mage>lock.Pouthena den to eipa auto. Milisa mono gia tis anakribies pou grafontousan apo atoma me 0 experience sto class.Den theoreite experience lvl 40 char se uldaman,etsi den einai? Episis pouthena den anefera oti mages>locks sto pvp,apla eipa oti oi frost mages den einai gtp,eidika gia paides pou paizoun to class sta daxtyla tous xeroun kala oti frost mage sto pvp einai ligo fobos... @greekbaby - file paizeis se private server,kamia sxesi
chill Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Μπήκα σε ένα arena team 2vs2 ενός φίλου με άθλιο rating για να τον βοηθήσω να πάρει κανένα item και να δω τι μετράω και γω στο pvp μετά από πολύ καιρό αποχής. Fury αυτός holy εγώ ξεκινήσαμε με 0-6 ακόμα πιο κάτω το rating....Respec σε disc και από τότε σπέρνουμε, το rating ανέβηκε κατά 300+κάτι πολύ γρήγορα και η αναλογία μας είναι περίπου 4/5 νίκες. Μιας και εγώ είμαι retired και εκείνος δεν ασχολείται πολύ ένα 2ωρο από δω και στο εξής καθημερινά θα το αφιερώνουμε arena. Σηκώσαμε και vt γι'αυτήν την δουλειά και ντου και ξύλο. Σήμερα πρώτη μέρα με vt κάναμε ένα 25-5 και έπεται και συνέχεια. Αναρωτιέμαι αν θα ήταν καλύτερο να ξεκινάγαμε από την αρχή με 1500 rating? Αύριο λογικά θα το ξεπεράσουμε το 1500 απλά αναρωτιέμαι αν το ποσοστό ηττών που είχε με έναν lock που έπαιζε πριν θα επηρεάσει και μένα.... Ο lock είναι συνάδελφος του (και γι'αυτό παίζουν μαζί για την πλάκα) αν φύγει από το team μιας και δεν σκαμπάζει πολλά θα επηρεαστούν οι πόντοι μας? Δεν έχω ιδέα από arena δώστε μου τα φώτα σας παρακαλώ!!!! Ειλικρινά και γω και αυτός δεν έχουμε τίποτα το ιδιαίτερο σε pvp gear εγώ με τα raid cloths μου παίζω αλλά αυτό το ρημάδι το PoM στο 2vs2 είναι πραγματικά αχτύπητο.
Chrisxxx Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Chill εσυ δεν ειχες αποσυρθει; Μπορεις να μου στειλεις το talent tree ως disc; * Τελικα αλλαξα το alchemy με tailoring και μπορω να πω οτι μεχρι στιγμης 365 εχασα 1200 - 1400g. Αληθεια τι φτιαχνατε εσεις απο 360+;
greekbaby Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Δεν παιζω σε private αν το προσεξες ειπα εχθες οτι παιζω για να δω...shadow lab ηταν στον official κ πριν 2 weeks, btw κ οταν ειπα για τα low crits του frost mage ηταν στον private αλλα δεν εχει καμια διαφορα ...απο οτι βλεπω κ εχω κανει συγκρισεις...
chill Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Ναι μαν από 25/4 μέχρι και την Κυριακή δεν είχα παίξει ούτε λεπτό. Απλά είναι καλοκαιράκι και λόγο άφθονου χρόνου ξαναμπήκα, έτσι κι αλλιώς το account μου ανοικτό ήταν όλο αυτόν τον καιρό για χάρη του guild ( το οποίο έγινε disband το περασμένο Σάββατο). Δεν πρόκειται να κάνω pve μόνο λίγο arena και αυτή όποτε δεν έχω τίποτα καλύτερο να κάνω. Το θέμα είναι ότι το γαμωπαίχνιδο με προκαλεί. Ανακαλύπτω flask κάθε τρεις και λίγο, τα trasmutes μου μου δίνουν x3 το λιγότερο 4 μέρες τώρα ενώ 2 mobs χωρίς πλάκα που σκότωσα αυτές τις μέρες μου έριξαν από 1 epic (both το watchman head για rogue/druid).... Σαν να μου λέει το παιχνίδι "μου έλειψες γύρνα πίσω" xD. Ευτυχώς που πλησιάζει ο Σεπτέμβρης και έχω διάβασμα οπότε δεν προβλέπεται κάψιμο χωρίς guild θα μείνω παρόλες τις προτάσεις και τα παρακάλια (τεράστια έλλειψη από healers στον server). Κάνε search venedictia στο armory και θα βρεις spec και ότι άλλο θες. Για τα ratings που θα δείτε δεν ευθύνομαι εγώ, μόλις ξεκίνησα και κυρίως με το 2vs2 ασχολούμαι που το βρήκα στα ταρταρα. Από την επόμενη τετάρτη δεχτό το κράξιμο . Που κατάντησα ο tier2/3 priest.... . Αλλά τουλάχιστον βρήκα την ησυχία μου. Επόμενο upgrade κανένα gladiator και πολύ μου είναι και μετά τον επόμενο χρόνο πάμε για....tier7!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις