Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

i isdn einai i kaluteri grammi stin ellada analogika. Eggyimeni, kala pings ktl. Exoun pesei polla fraga.

Kai episis: ELEOS, ti sto kalo symbainei kai einai down merikoi server? Pano pou eixa ftiaxei to group na pao Maraudon...

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οντως η ISDN ειναι το αγαπημένο παιδί του OTE, ακόμα τη διαφημίζουν!

Ναι και τώρα που μιλάμε δεν μπορώ να μπώ στο Thunderhorn....

Δημοσ.
i isdn einai i kaluteri grammi stin ellada analogika.

και η πιο αποτυχημένη επίσης γι'αυτο ο ΟΤΕ συνεχίζει να τη διαφημίζει ακόμα γιατι δεν έχει βγάλει κέρδος απο αυτές τις γραμμες (κι ετσι γαργάρα οι ADSL)

Στα του παιχνιδιού τώρα εγώ με pstn παίζω μια χαρα, βέβαια όταν πηγαίνω στο ogrimmar είχα ping Μέχρι και 14000 :) καλο ε!

Με adsl σούπερ!

Επίσης να πω και κάτι άλλο, να πω οτι υπάρχουν πολύ λαλάκες στο παιχνίδι. Εχω priest 23 τώρα. Και με πετυχαίνουν 3 alliance στο δρόμο -1 ήταν αρα δεν κερδίζαν κάτι με το να με σκοτώσουν. Με το που τους βλέπω κάθομαι κάτω για να τους δείξω οτι δεν παλεύω ρε παιδί μου. Ε με φάγαν χαλαρά, και αυτό μάλιστα έγινε 3-4 φορές συνέχεια, ξέρετε έβρισκα το πτώμα μου κι αμέσως με τρώγανε.

Να ποιοι είναι οι alliance!!!! Εντάξει πλακίτσα αυτό αλλα το βλέπω πολύ συχνά να γίνεται ενώ το αντίθετο δε νομίζω...

Δημοσ.

Να ποιοι είναι οι alliance!!!! Εντάξει πλακίτσα αυτό αλλα το βλέπω πολύ συχνά να γίνεται ενώ το αντίθετο δε νομίζω...

Και το αντίθετο ακριβώς γίνεται φίλε μου, ίδια άτομα είναι...

Δημοσ.

Yπάρχει ενα addon που μετραει ποσες PVP νικες και ήττες έχεις, καθως και αν έχεις πάρει "εκδίκιση" απο κάποιον που σε σκότωσε.. Οταν τον επιλέξεις σου εμφανίζει 1-0 αν έχεις κερδίσει 1 φορά, 2-2 αν εχεις κερδίσει 2 & χάσει 2 κλπ..

ΧΡΗΣΙΜΟ!!! :D

Έχω θερίσει κόσμο έτσι.......

Δημοσ.

Παιδιά τι πρόβλημα έχουν οι Ιταλοί στο παιχνίδι;

Χωρίς κάποια ύποπτη πρόθεση, αλλά όποτε έχει γίνει στραβή, βλέπεις έναν Ιταλό στο κόλπο. Τουλάχιστον στον server που παίζω (Skullchrasher) έχει ελάχιστους...

Δημοσ.

Απλά λόγω του ότι είναι πολλοί έχουν την αίσθηση ότι δεν μπορούν να τους αγγίξουν. Και αυτό ψιλοισχύει γιατί οι περισσότεροι συμπατριώτες τους θα τους υποστηρίξουν χωρίς να πρέπει, οπότε πάντα θα βρίσκουν ιταλικά raid να πάνε.

Πάντως έχω κάνει και πολύ καλά group με Ιταλούς χωρίς προβλήματα, ενώ αντίθετα μου έχει μείνει ένας @#$! gnome έλληνας (και όχι μόνο) που ήταν ΤΟ νούμερο.

Το όλο θέμα πάντως είναι να τρώνε γερό κράξιμο σε τέτοιες περιπτώσεις, ώστε να μην σκεφτούν άλλοι να κάνουν τα ίδια.

Δημοσ.

Ναι δεν λέω ότι δεν θα βρεις και καλά άτομα, αλλά είναι η αίσθηση που βγαίνει, όσο για ελληνικά βλαστάρια έχω γράψει και πιο πάνω ότι έχω πετύχει εκπληκτικές περιπτώσεις... :( Είναι βέβαια και θέμα ηλικίας. Δηλαδή όταν παίζω με άτομο 28 χρονών, και είμαι 23, και έχουμε στο party 16, είναι προφανές ότι κάτι δεν ταιριάζει...

Δημοσ.

Γιουπιιιιιιι σήμερα είμαι πολύ χαρούμενος! Ολοκλήρωσα το Epic Mount quest μου!

Κόστος ευλογίας απο έναν τύπο στο IF 150g

2 μερες farming για να βρω arcane crystals 0g

1 arcane crystal που αγόρασα 21g

5 Τransmutations που έκανα σε arcanite bar 20g

1 transmutation απο φίλο 0g

Επισκέψεις σε Stratholme για Holy Water 0g

Αγορά 10 Arthas' Tears 3g

40 Runecloth (άνετα από drops) 0g

Πληρωμή σε Grimand Elmore 150g

Aγορα 20 Mana Enriched Biscuits 2g

Πληρωμή σε μια τύπισσα 50g

Αγορά Pristine Black Diamond 210g

Drop pristine black diamond που πήρα κ sold -220g

Αγορά Azerothian Diamond 2g

Quest sto Dire Maul 0g

Quest Scholomance (Darkreaver) 0g (αλλά παλούκι!)

Συνολο 388g

χώρια τα repairs από τα dungeons...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...