whiteman7 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 auto tha ginei mono an o mage einai fire spec kai o lock sou destruction one ti spec exeis sto lock sou? dose char name kai tha se bro sto armory
revil Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Τα ταλεντς τα εχω βαλει ολα στο destruction, μαλ8κια εκανα? παντως μου κανει εντυπωση γιατι ενω εγω με soulfire κανω crit 1600 ο κολλητος μου που ειναι Μage 51 με το pyro ας πουμε κανει κανα 1000αρι.
greekbaby Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Κοιταξε το elemental δν ειναι τπτ (τουλαχιστον για μενα) καπιες φορες το εχω φαει κιολας . Frost Mage τωρα gtp , θα πρωτινα fire fire fire fire fire κ μονο fire , αν κ το ice lance απο τα frost ειναι καπως απολαυση .Θεμα ομως ειναι οτι αν δν εισαι fire κανεις dmg του paladin ...πολλοι κακο θα ελεγα :???: ενω αν εισαι fire τιν παλευβεις αν σκεφτεις οτι οι λοκ τωρα εχουνε ανεβει ...ζορικο το βλεπω κ παλι . Εεεε παρολα αυτα θα ελεγα οτι θα προτιμουσα να κανω pve γτ τουλαχιστον χρισιμευει το conjure...παρα να παω να φαω τα μουτρα μου στο pvp .
KilliK Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Τα ταλεντς τα εχω βαλει ολα στο destruction, μαλ8κια εκανα? παντως μου κανει εντυπωση γιατι ενω εγω με soulfire κανω crit 1600 ο κολλητος μου που ειναι Μage 51 με το pyro ας πουμε κανει κανα 1000αρι. το destruction ωφελει μονο αν εχεις πολυ καλο gear.αν δεν εχεις και σε ενδιαφερει για την ωρα μονο το leveling πηγαινε για affliction.θα κανεις massive kills στο λεπτο οσο αφορα την δευτερη ερωτηση σου απευθυνσου στον whiteman7
whiteman7 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 frost se pvp sen einai gtp ice block,shield, elemental, shatter+ice lance mporei na se rixoun poli grigora @killik... mexri pou exeis ftasei sto tbc,poia high end instances? giati filarako to sxolio sou rota ton whiteman7 eno milas gia lvl 51 deixnei oti den ta exeis akoumpisei kan.Opote gia dmg kalytera na mi miliseis.Akoma den mas eipes to char name tou lock
KilliK Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 auto tha ginei mono an o mage einai fire spec kai o lock sou destruction oneti spec exeis sto lock sou? dose char name kai tha se bro sto armory sorry δεν μπορω να σου δωσω το ονομα για λογους ασφαλειας.ειμαι ευαισθητος με αυτα τα πραματα. αλλα θα σου πω πως το spec ειναι το παρακατω: http://www.wowhead.com/?talent=AZdxczIbzZxx0tr0tVuV και οχι δεν ηταν παντα fire oi μαγοι.ηταν και frost και arcane..
greekbaby Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Αυτη τι στιγμη παιζω σε ενα private server για να δοκιμασω talents μιας κ πας μεχρι 90 λβλ με το προτω mob που τρως ...κ εισαι κ full epic γτ απο vendor εχει epic weapons/armors/tier 6 τζαμπα ... κ το μονο που κανεις ειναι pvp σε αυτον τον server απο οτι ειδα μιας κ εχουμε ολοι epics κ παιζουμε pvp το critical που επιασα δν εχει σχεση με αυτα που εφαγα ... Frostbolt 3.500... Shadow Bolt 8.000 ...ice lance 800 ....σκατα τελιως τον εσβησα τον παικτι ...btw αμα θες screenshot για να πιστεις πες το .
KilliK Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 @killik... mexri pou exeis ftasei sto tbc,poia high end instances? giati filarako to sxolio sou rota ton whiteman7 eno milas gia lvl 51 deixnei oti den ta exeis akoumpisei kan.Opote gia dmg kalytera na mi miliseis.Akoma den mas eipes to char name tou lock το σχολιο μου ηταν ειρωνικο αν δεν το πηρες χαμπαρι....
whiteman7 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 gia logous asfaleias? to armory to xereis? @greekbaby min pezeis se private server den exoun kamia sxesi me to real game file
KilliK Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 gia logous asfaleias? to armory to xereis? οχι.... (παλι ειρωνικος ειμαι και εδω αν δεν το πηρες χαμπαρι)
whiteman7 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 ok filaraki, imoun sigouros oti experience 0 kai frou frou kai aromata opos sto eipa parapano i imimatheia kanei kako...auto den einai eironiko,einai alithino filika kai kalo brady
__D3mIaN__ Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 παντως μου κανει εντυπωση γιατι ενω εγω με soulfire κανω crit 1600 ο κολλητος μου που ειναι Μage 51 με το pyro ας πουμε κανει κανα 1000αρι. Λογικο ο lock εχει το πιο δυνατο spell στο game που ειναι το soulfire. Αλωστε ο lock εχει fel armor, spellstone, και debuff που ριχνει το fire resistance. Επισης το pyro einai 6 sec cast σε αντιθεση με το soulfire που απο talents παει στα 4 Ο warlock ξεπερνα σαν destruction built τους mages σε pve για το λογο οτι εχει μικροτερα cast, και incinerate. Επισης εχει το destruction talent backlash με το οποιο εχεις 3% crit chance και οταν τρως physical attack εχεις 25% πιθανοτητα και μεσα σε 8 sec να πεταξεις το επομενο shadow bolt η incinerate istant.
revil Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Καλα γτπ ειμαι. πως ειχα την εντυπωση οτι το soulfire ειναι ετσι κ αλλιως στα 4?:S α και αυτο που λες για το shadowbolt το εχω παρει γαματο ειναι :D
nikosstv Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 den xerw gia sas alla egw exw to allo dillima...epese afto to drop http://www.thottbot.com/i13087 ston hunter moy kai den xerw poso na to poylisw kamia idea? ston Ahn'Qiraj eimai gia na deite kai poso pane oi times gia na proteinete... PS gkoveli kala eisai?
KilliK Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 ok filaraki, imoun sigouros oti experience 0 kai frou frou kai aromataopos sto eipa parapano i imimatheia kanei kako...auto den einai eironiko,einai alithino filika kai kalo brady ξεχασες και του οτι δεν ειμαι παντρεμενος με παιδι ρε τι τραβαμε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις