KilliK Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 επειδη παρακολουθω στενα το mage fora tou wow,το μεγαλυτερο παραπονο ειναι το 10% damage tax.αν καταλαβα καλα αυτο σημαινει πως οσο τα fire/frost talents του ανεβαζουν την πιθανοτητα για crit,αλλο τοσο μειωνεται το total damage των spells.ειμαι σωστος σε αυτο; αν διαβασατε τα προηγουμενα ποστς μου θα δειτε οτι ξεκινησα τωρα σχετικα προσφατα τον μαγο και ειμαι γενικα παρα πολυ απογοητευμενος με το class του.και απο οτι καταλαβαινω τελικα δεν ειχα και αδικο που γρινιαζα,κρινοντας απο αυτα που λετε. ομως θα προσπαθησω να κανω λιγο τον δικηγορο του διαβολου. το wow εχει 2 aspects.το pvp και το pve.και αυτα τα 2 imho ειναι δυσκολο να εξισορροπηθουν μεταξυ τους καθοτι το ενα επηρεαζει το αλλο δυναμικα.αλλαγες στο pvp aspect enos class επιδρανε στο pve aspect του και αντιστροφως. αυτο για μενα σημαινει πως ναι μεν η bliz νερφαρε τον μαγο για να τον ισορροπησει με τα αλλα class στο pvp,και πραγματι να το καταφερε,αλλα αναποφευκτα το εκανε θυσιαζοντας και το pve κομματι του χαρακτηρα.ισως αυτος ο τροπος επιλυσης που χρησιμοποιησε η bliz να ηταν λανθασμενος εξαρχης,ισως ομως και παλι να ειναι τα game mechanics του class τετοια ωστε να προκαθοριζουν αυτον τον τροπο. με λιγα λογια αυτο που θελω να πω οτι ναι μεν to 10% damage tax να εριξε τον μαγο απο τις πρωτες θεσεις των damagemeters (αδικως καθως στο manual γραφει ξεκαθαρα οτι ο μαγος ειναι ο μαστερ του damage,αυτος ειναι ο ρολος του),απο την αλλη ομως να τον εκανε ενα πιο ισορροπημενο class στο pvp.και το tax ναταν αναγκαστικα ο μονος τροπος για να γινει αυτο.
whiteman7 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 pos einai dynaton na les oti eisai apogoiteymenos apo to mage class eno molis to xeninises? ti akribos itheles? koita epeidi ginontai parermineies kai den exoun kamia sxesi ta pve-pvp pou les gia t nerfarisma o fire mage se pvp sta av-ab-wsg apla ....spernei kills ston arena den kanei mia tros firebolt 7k kai psaxneis ton ourano me ta astra oi magoi trone nerfarisma epeidi ta alla class paraponiountai sta fora...tipote allo,einai aplo.Min leme pragmata pou den stekoun pls
KilliK Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 μα να ειμαι πρωτος στους damagemeters και οχι τελευταιος!!αυτο δεν λεμε τοση ωρα;πλησιαζω lvl 40 και δεν εχει αλλαξει η κατασταση.αλλα οπως ειπανε και τα παιδια πιο πανω μονο για vending machine με παιρνουν κυριως στα dungeons. τι εννοεις whiteman ,οτι αδικως νερφαραν τον μαγο και πως ηταν απολυτα ισορροπημενος στο pvp?δεν εχω παιξει pvp με τον μαγο αλλα στο φορα απο οτι διαβαζω,απο τους ιδιους τους μαγους-παιχτες,ολοι λενε πως ηταν overpowered μια φορα και ενα καιρο.οποτε δεν νομιζω οτι τον νερφαρε η bliz για τα ματια του κοσμου μονο.αλλιως αν ηταν ετσι θα επρεπε να νερφαρει ολα τα classes καθε μερα με τοση γκρινια που πεφτει απο ολους για ολα... ο μαγος ειναι μια χαρα στο pvp αλλα εχει χασει την αιγλη που ειχε καποτε στο pve.αυτο καταλαβα απο αυτα που διαβαζω και απο οτι βλεπω ο ιδιος, δεν ειναι ανυποστατα αυτα που λεγονται.
whiteman7 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 an eisai teleutaios sta dmg meters ftais esy kai to gear sou,tipote all,afto einai nomos.. den mporeis na les ton mago vending machine mono,exeis paei high end instances? an eixes lvl 70 i akoma kai 60 char de tha eleges tetoia pragmata ,aporo pragmatika me auta pou les file.Kai to leo auto giati eixes grapse se pio proigoumena posts oti exeis 70arides an kano lathos.Mou proxenei megali entyposi loipon auto. o magos mia xara einai sto pvp.Oso gia to nerfarisma auto to lene orismenoi noob pou to mono pou ekana itan mono nuke kai tipote allo.o magos prepei na xerei pote na kanei nuke...kai pote na tin kanei an itan diaforetika tha eixame kai battle-mages.Learn your char... Kai telos,ytha afiso tous ipoloipous na krinoun afto pou lesm "o magos exei xasei tin aigli pou eixe kapote sta pve". Eilikrina file tha sou proteino kati xoris kamia empatheia kai epeidi to paixnidi to paizo apo tin beta tou... Dne exo milisei pote gia allo class dioti den eimai expert, kai den thelo na leo theories kai pragmata pou de stekoun. Tha se parakalousa na mi dimiourgeis lathos entyposeis ston kosmo pou diabazei to topic auto me pragmata pou o idios den exeis diapistosei. Ta instances xekinane apo mago-warrior kai meta ola ta alla classes. Auto tha to ixeres sigoura afou exei 70ari char? Sosta.. filika
KilliK Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 an eisai teleutaios sta dmg meters ftais esy kai to gear sou,tipote all,afto einai nomos..den mporeis na les ton mago vending machine mono,exeis paei high end instances? an eixes lvl 70 i akoma kai 60 char de tha eleges tetoia pragmata ,aporo pragmatika me auta pou les file.Kai to leo auto giati eixes grapse se pio proigoumena posts oti exeis 70arides an kano lathos.Mou proxenei megali entyposi loipon auto. γιατι απορεις;εγω αναφερομαι στην εμπειρια μου που εχω με τον μαγο μεχρι τωρα.που κολανε οι αλλοι chars μου;και μεχρι τωρα ο μαγος sucks big time. o magos mia xara einai sto pvp.Oso gia to nerfarisma auto to lene orismenoi noob pou to mono pou ekana itan mono nuke kai tipote allo.o magos prepei na xerei pote na kanei nuke...kai pote na tin kaneian itan diaforetika tha eixame kai battle-mages.Learn your char... για ποιους αναφερεσαι; παντως ναι ο μαγος μια χαρα ειναι στο pvp.στο pve ειναι που μας τα χαλαει.. Kai telos,ytha afiso tous ipoloipous na krinoun afto pou lesm "o magos exei xasei tin aigli pou eixe kapote sta pve". Eilikrina file tha sou proteino kati xoris kamia empatheia kai epeidi to paixnidi to paizo apo tin beta tou...Dne exo milisei pote gia allo class dioti den eimai expert, kai den thelo na leo theories kai pragmata pou de stekoun. Tha se parakalousa na mi dimiourgeis lathos entyposeis ston kosmo pou diabazei to topic auto me pragmata pou o idios den exeis diapistosei. Ta instances xekinane apo mago-warrior kai meta ola ta alla classes. Auto tha to ixeres sigoura afou exei 70ari char? Sosta.. filika σοβαρολογεις;εχεις παρει καθολου χαμπαρι οτι ο μαγος στο pvp εχει παραγκωνιστει απο το ντουετο shadow priest-warlock?αμα δεν με πιστευεις στο τι λεω πηγαινε να ριξεις μια ματια στα επισημα φορα των μαγων.ολοι μα ολοι το ιδιο πραμα λενε εκει περα.και η προσωπικη μου εμπειρια μου μεχρι τωρα το ιδιο πραμα μου λεει.εσυ μπορεις να λες τα δικα σου αλλα επετρεψε μου να συμμεριζομαι την αποψη της πλειοψηφιας.μια αποψη που πιστευω μονο εντυπωσεις δεν δημιουργει.
whiteman7 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 file se afino stin krisi ton viewers... sigoura iparxoun atoma pou diabazoun to topic me poli megali empeiria kai gelane. i imimatheia einai xeiroteri tis amatheias pragmatika den xereis ti les, an o magos sux sto pve den xereis apla ton char. learn your char,sto exo pei se ola mou ta post. to mono pou kaneis einai na diabazeis ta fora kai apo experience 0. learn your char gia poia prosopiki empeiria milas? mas les apo tin mia oti den exeis asolithei apo me pvp kai meta mas milas gia tin prosopiki sou empeiria mas kourazeis file kai den yparxei logos pragmatika. les pragmata avasima,genikologies xoris na exeis experience katholou An kapoios prospathei na dimioyrgisei entyposeis se ena topic pou pleon exei katantisei paidiki xara me afta pou diabazoume eisai esy. den exo kati mazi sou alla me afta pou grafeis filika
greekbaby Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Whiteman τα λες λιγο λαθος η ετσι μου φενεται , ο μαγος δν ειναι καταρχας απο τα πρωτα class που θα διαλεκσεις στο party ...ο warrior ναι , μετα νομιζω οτι θα προτιμουσες να παρεις ενα healer κ στο τελος να σκεφτεις τα dps ...δν νομιζω οτι δν ξερεις οτι party χωρις healer δν παει ουτε deadmines παρακατω...αφου παιζεις απο beta, εχει καμια σχεση το pvp που εκανε ο mage o frost τοτε με τωρα ? Οχι, επισης ο mage δν τρωει nerf εχετε δικιο απλως ανεβαζουν τα αλλα classes κ δν ανεβαζουν αυτον οποτε ειναι σαν nerf για τα ματια του κοσμου xD, τεσπα σκεψου το ερωτημα για pvp κ πες μου . Φιλικα,
whiteman7 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 proton greek exeis dikio,fysika kai healer meta apo warrior den to sizitame. to pvp pou ekane o magos prin 2,5 xronia den exei sxesi. omos fantazome oti an eisai palios player xereis poli kala oti o frost mage akoma kai simera kanei papades epimeno oti to nerfarisma tou mage einai logiko an kai eimai mage to dmg pou proxenei to class einai deadly kai min xehnas oti pleon o full frost mage exei kai ena elemental gia auto file mou leo learn your class ston killik thelei kai skill file...oxi mono nuke nuke nuke
KilliK Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 file se afino stin krisi ton viewers... δεν ηξερα οτι παιζω σε καποιον διαγωνισμο... sigoura iparxoun atoma pou diabazoun to topic me poli megali empeiria kai gelane. ε οταν αποκτησω και εγω την εμπειρια τους θα γελαω στο τελος.αλλα μεχρι τοτε θα γκρινιαζω. i imimatheia einai xeiroteri tis amatheias και οποιος βιαζεται σκονταφτει..ενταξει το ειπαμε δεν εχω την μεγαλη εμπειρια με τον μαγο αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν θα εχω και αποψη. pragmatika den xereis ti les, an o magos sux sto pve den xereis apla ton char. αν κανει καποιο κολπο που δεν ξερω ας μου το πεις.εγω παντως ψαχτηκα με τα spell rotations,τα talents,ta macros και οτι αλλο επρεπε.απο κει και υστερα τι αλλο πρεπει να κανω; learn your char,sto exo pei se ola mou ta post. ναι το μονο learn που χρειαστηκα ειναι πως να κανω conjure foods kai waters... to mono pou kaneis einai na diabazeis ta fora kai apo experience 0.learn your char ναι αμα προσεξες και τωρα σε φορα ειμαστε.αλλα αυτο δεν σε εμποδισε να πεις την γνωμη σου για να την ακουσει ο αλλος.και να την δεχτει η οχι αναλογως. ασε που: 1.στα φορα εχουν απιστευτους οδηγους,tips,tricks,συζητησεις,ερωτησεις,απαντησεις κτλ.εχω μαθει πολλα πραματα απο κει περα και συνιστω στους viewers να ριχνουν και καμια ματια εκει.ειναι επιμορφωτικα. 2.φτανω το lvl40 οποτε η εμπειρια μου μονο 0 δεν μπορει να χαρακτηριστει. για να τελειωνουμε: εσυ απο την μερια σου λες οτι ο μαγος θεριζει στο pve.ενταξει εγω διαφωνω και απο οτι ξερω δεν ειμαι και ο μονος που διαφωνει. ας το αφησουμε εκει το θεμα.
__D3mIaN__ Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Δεν καταλαβαίνω την ένσταση σου. Γνωρίζεις πώς το mechanic του drain life δουλεύει έτσι. Γιατί σε χαλάει λοιπόν που πάς από πίσω του και εξακολουθεί να σε πετυχαίνει; Δεν είναι Immolate. Δεν είναι Shadow Bolt. Είναι αυτό που είναι, δουλεύει μια χαρά και για να το αποφύγεις θα πρέπει να γίνεις πιο ευρηματικός. imba και imba και imba. Έχω βαρεθεί να το ακούω. Μάθετε να παίζετε το class σας. Για να μην παρεξηγηθώ, δεν λέω πώς εγώ ξέρω. Αλλά κάνω φιλότιμες προσπάθειες και δεν χρεώνω τις δικιές μου βλακείες ώς imba του άλλου class. Η το άλλο. Κάνει spam curses o Lock; Ε τον αλήτη! Κανονικά έπρεπε να βγάλει το staff και να αρχίσει να βαράει.... Φιλοτιμες προσπαθειες? 9 στα 10 pvp με Warlock, σαν arms warrior τα κερδιζω... και ευκολα. Το ζητημα ειναι φιλε μου οτι ειχα warlock...κερδιζα κοσμο... ξερω πως ειναι να εισαι lock δλδ. To mechanic του drain ξερω πως λειτουργει, αλλωστε και ο priest το ιδιο εχει. Το ζητημα ειναι οτι δεν ειναι λογικο να μπορεις να κανεις μαγικα cast η drains χωρις ο στοχος να ειναι μπροστα!! To ξερεις οτι εχω δικιο απλα δε το παραδεχεσαι, ημουν lock και οταν εκανα drains γελουσα παντα. Oταν κρατας ενα ηλεκτρικο σκουπακι (ναι ειναι αστειο παραδειγμα αλλα δε πειραζει) και ρουφας τη σκονη.. δε τη σημαδευεις? Δε γινεται να ρουφας τη σκονη οταν αυτη ειναι πισω απο το σκουπακι.... το ιδιο κανει ο lock... ρουφαει το hp μου, ενω ειμαι πισω του, θεωρητικα δε γινεται, πρακτικα ο lock το κανει ομως και ειναι βλακεια. Επισης για να προσθεσω κατι στην ωραια κουβεντα μας και για το θεμα του lock και των mages που συζητατε, αφησατε εξω τον παραγοντα resilience. Με αυτο το στατιστικο και τα dots του lock και το crit chance αλλα και το crit damage που δεχεσαι ειναι μειωμενο. Κατα συνεπεια θα μπορουσε να ειναι η απαντηση της blizz σε οσους θα ηθελαν nerf σε καποιες κατα τη γνωμη τους imba σε dmg classes. Γιατι αλλωστε υπαρχουν classes που σκανε τρελο dmg μεσα σε μερικα second και classes που σκανε τρελο dmg μεσα σε περισσοτερα sec over time. Με το resilience ομως υπαρχει μια καθυστερηση πλεον στο χρονο που κανεις για να ριξεις καποιον, επειδη δε critικαρεις.
whiteman7 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 as sou apantisoun oi mages an therizei o magos sta pve i oxi profanos gia ta mona instances pou milas einai mexri SM ante kai uldaman exies paei pote ...as poume MC-NAXX-AQ me tous char sou? i esto an den prolabes, sta nea instances me 5-man. epimeneis oti o mage den einai proto class sta dmg? ton pernai mono o warlock an einai full destruction kai o mage exei improve scorch. den eipa oti paizeis se kapoion diagonismo.omos min kaneis kriseis gia char se lvl 40 below.Kai epimeno file,afou exei 70arides char opos les,de tha eleges pote auta pou les gia mage giati sigoura tha exeis group mazi tous. filika
KilliK Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 demian αυτο που λες για τον Lock που κασταρεις χωρις να χρειαζεται ναναι σε line of sight εχει συζητηθει στα επισημα φορα.η γενικη αποψη ειναι πως ειναι απο τα ουσιαστικα mechanics του παιχνιδιου.σκεψου πως θα γινοταν το healing αν ο priest θα επρεπε να κοιταει συνεχως μπροστα για να κασταρει. και μην ξεχνας οτι ο warlock ειναι clothed-class.που σημαινει οτι συνηθως θα πρεπει να εχει τα melee classes πισω του αφου θα τρεχει για να τα αποφυγει
revil Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Να ρωτησω και γω κατι σα noob? Εχω λοκ 51 λεβελ. Ολα καλα κ ωραια κ πραγματικα μαρεσει πολυ. η αποροια μου ειναι οτι ενω μεχρι στιγμης ο voidwalker κραταγε ΣΥΝΕΧΕΙΑ τους εχθρους μεχρι να πεθανουν τωρα με το πρωτο shadowbolt η soulfire ερχονται ΑΜΕΣΩΣ σε μενα. Δεν ειναι οτι πεθαινω γιατι παιζω με τερατα στο λεβελ μου απλα ειναι σπασταρχιδικο ενω μπορω να τους βγαλω ανετα, να το παιδευω. Επισης εχω ακουστα ενα σπελ που λεγεται curse of doom αλλα δε το βλεπω στον τρεινερ. Εχει κανεις υποψιν του?
KilliK Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 as sou apantisoun oi mages an therizei o magos sta pve i oxiprofanos gia ta mona instances pou milas einai mexri SM ante kai uldaman exies paei pote ...as poume MC-NAXX-AQ me tous char sou? i esto an den prolabes' date=' sta nea instances me 5-man. epimeneis oti o mage den einai proto class sta dmg? ton pernai mono o warlock an einai full destruction kai o mage exei improve scorch.[/quote'] μα ακριβως επειδη δεν εχω φτασει ακομα εκει φερνω ως παραδειγμα το τι συζητιεται στα φορα.και εκει πραγματι η αποψη ειναι διαφορετικη απο αυτην που διατυμπανιζεις εσυ.δεν λεω ψεματα. den eipa oti paizeis se kapoion diagonismo.omos min kaneis kriseis gia char se lvl 40 below.Kai epimeno file,afou exei 70arides char opos les,de tha eleges pote auta pou les gia mage giati sigoura tha exeis group mazi tous.filika ωραια θα σου απαντησω σε αυτο.εχω ενα lvl 70 warlock.ε στα dungeons,sta damagemeters τους εχω παντα απο κατω τους mages.πως το εξηγεις αυτο;μην μου πεις οτι ειναι ολοι noobades διοτι μονο αυτο δεν ειναι.
KilliK Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Να ρωτησω και γω κατι σα noob?Εχω λοκ 51 λεβελ. Ολα καλα κ ωραια κ πραγματικα μαρεσει πολυ. η αποροια μου ειναι οτι ενω μεχρι στιγμης ο voidwalker κραταγε ΣΥΝΕΧΕΙΑ τους εχθρους μεχρι να πεθανουν τωρα με το πρωτο shadowbolt η soulfire ερχονται ΑΜΕΣΩΣ σε μενα. Δεν ειναι οτι πεθαινω γιατι παιζω με τερατα στο λεβελ μου απλα ειναι σπασταρχιδικο ενω μπορω να τους βγαλω ανετα, να το παιδευω. Επισης εχω ακουστα ενα σπελ που λεγεται curse of doom αλλα δε το βλεπω στον τρεινερ. Εχει κανεις υποψιν του? ε οι vw δεν ειναι για να κρατανε aggro τοσο πολυ.βαλε points στο demonology για να παρεις τον felguard καλυτερα. to curse of doom το παιρνεις στο lvl 60.
Προτεινόμενες αναρτήσεις