KilliK Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 χεχε well said gabriel.αλλα ο demian δεν ειναι ο μονος που διαμαρτυρεται.αν πας στα φορα του wow ολοι εχουν ξεσχιστει να τα χωνουν στους warlocks.ατιμο class
GabrielConnor Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Ρε συ killik ναι, ούτε στον D3mian ήθελα "να την πώ" ή οτιδήποτε τέτοιο, αλλά πάντα θα υπάρχουν γκρίνιες. Δεν μπορούν να είναι όλοι ευχαριστημένοι πάντα, αυτό προσπαθώ να πώ. Δηλαδή εμένα χτές που ένας warrior 2 lvl πιο κάτω από εμένα μου έκανε τον κώλο κατοστάρικο, έπρεπε να πώ πώς είναι imba; Εγώ πάντως ανακάλυψα 2-3 πραματάκια για τα abilities του που δεν ήξερα και next time θα είμαι καλύτερα προετοιμασμένος Άντε να σχολάσω από την δουλειά να πάω να lvl-ιάσω τον lock μου
Remiel Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 χεχε well said gabriel.αλλα ο demian δεν ειναι ο μονος που διαμαρτυρεται.αν πας στα φορα του wow ολοι εχουν ξεσχιστει να τα χωνουν στους warlocks.ατιμο class Oi lock itan oi proti mou eklaigan sta forum me to Cloak of Shadows...
KilliK Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 δεν κλαινε ομως τωρα.μαθανε να νικανε και με αυτο.
Xvipes Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 το θέμα είναι ότι ο d3mian ήταν warlock και το έσβησε γιατί είχε βαρεθεί να είναι imba...δεν έχανε απο warlock και τους έλεγε imba! μια η άλλη πιστεύω ότι την δεδομένη στιγμή είναι αρκετά balance το pvp. και αν μιλήσουμε για κλάμα και nerf στα classes δείτε τα logs από κάθε patch στο wow για τους mages.δεν θυμάμαι ποτέ να είδα ότι ανεβάσαν κάποιο skill(με εξέρεση το last patch που τους δώσανε 1% παραπάνω dmg αν δεν κάνω λάθος). αλλά όπως είπε και ο KilliK το κάθε class μαθένει ανάλογα τα δεδομένα τον char του και ανάλογα με το πόσο το νιώθει νικάει...
G_Zisis Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Παιδιά,λίγο άσχετο,αλλά σε ποια σελίδα μπαίνετε για qs thottbot,wowhead....
KilliK Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 καλα οι mages εχουν σκυλιασει στα φορα για το ατελειωτο nerfarisma τους αλλα γενικα πιστευω ομως πως γινεται καλη δουλεια απο την bliz για την ισορροπηση του pvp.
whiteman7 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Καλή δουλειά από την Blizz για balance pvp.... Ας γελάσουμε...Μαγούλι έχω...Παίξτε με καλό frost mage σε pvp και ελάτε να τα πούμε...πολύ δύσκολο class... Ναι έχει πέσει nerf στους μάγους αλλά τα 7Κ - 8Κ crits παραμένουν... Εγώ ειμαι οκ ,δεν έχω πρόβλημα Learn your chars
Xvipes Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Καλή δουλειά από την Blizz για balance pvp....Ας γελάσουμε...Μαγούλι έχω...Παίξτε με καλό frost mage σε pvp και ελάτε να τα πούμε...πολύ δύσκολο class... Ναι έχει πέσει nerf στους μάγους αλλά τα 7Κ - 8Κ crits παραμένουν... Εγώ ειμαι οκ ,δεν έχω πρόβλημα Learn your chars και εγώ frost mage είμαι...νταξ 8κ δεν θα σκάσει ο frost αλλά 4-5κ ναι...μα αυτό λέω και εγώ παραπάνω ότι παρόλο τα nerf του απλά μαθένεις και συμβιβάζεσαι
KilliK Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 αφου το ατου των μαγων ειναι το burst damage και τα crits.και αυτο αντισταθμιζει τα υπολοιπα μειονεχτηματα του ως class.δεν βλεπω το προβλημα εδω. εκει που μπορεις να κατακρινεις για κατι την bliz,ειναι οτι το frost spec αποτελει μονοδρομος στο pvp. ενω πχ με τον warlock μπορεις να παιξεις χαλαρα με ολα τα talents trees.
Xvipes Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 άμα δεις πως ήταν ο mage και πως τον κάνανε θα κτλβεις...
KilliK Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 τι εννοεις;τον κανανε χειροτερα η καλυτερα ως προς την ισορροπια του με τα αλλα classes?
greekbaby Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Εγώ θυμάμαι όταν πρωτοβγήκε το WoW οτί ο frost mage ήταν ο πιο imba και δν σήκωνε κανένα class στο σπαθί του μόνο ο paladin με πολλοί ζόρι κ μόνο κ μόνο επηδή είχε τα dispells για τα slow...τώρα mage ....hahahah....mage pvp ? xx0ax0a0xa0x0a0xa0 ....τώρα είναι για water/food/portal κ κάμποσο pve .
Xvipes Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 τι εννοεις;τον κανανε χειροτερα η καλυτερα ως προς την ισορροπια του με τα αλλα classes? μα δεν μίλησα για ισορροπία.μίλησα για τον mage σαν mage.η ισορροπια ξαναλέω πιστεύω ότι είναι μια χαρά την δεδομένη στιγμή.απλά είναι ξενέρα σε κάθε patch να βλέπεις όλα τα class να πέρνουν/φτιάχνουν κάτι και ο mage να nerfarete περισσότερο.
greekbaby Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Δίκιο ο Xvipes παλιά έβλεπες κάθε bg/raid τους mage πάντα πρώτους τώρα με δυσκολίες κ με πολλοί imbiko gear .... κ αν ...αν ...δν υπάρχει κανένας rogue/lock/hunter/shadow priest...κρίμας όμως με τους mage τόσο nerf μόνο αυτοί το έχουν φάει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις