greekbaby Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Από οτι άκουσα κ εγώ για το expansion death knight θα είναι κάτι σαν Shadow Paladin και το trailer για όσους το είδαν κάτι τέτιο έδειχνε...Μακάρι να πάρουν κ οι PALADIN λίγο dmg κ λίγο παραπάνω στο tank γιατί τώρα είναι μόνο για heal ...Φυσικό μου ακούγεται αφού δν έχουν τελιωπιοιμένο dmg k tank ...hmm let's wait and see.
mindtrapper Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Warlock... castαρει drains και ενω σκεκεσαι απο πισω του, απο πλατη, αυτος κασταρει ακομα, ακου μλκιες!!! Αλλα ναι ξεχασα... balance. Rogue παίζεις, έτσι; Το ότι δεν έχεις κάτι που δεν έχει ένα άλλο class δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει balance. Αλλιώς να υπήρχε μόνο μια class που να έκανε tank, DD, Heal και ότι άλλο μπορείς να σκεφτείς και να παίζαμε όλοι αυτο να είμασταν ευτυχισμένοι με το game. -Wow, ωραίο ΜΜΟ, τι classes έχει; -Shadow Warknight. -Και; -Αυτά. -Κάαααααλα....
KilliK Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 δηλαδη να αρχισουμε να ανεβαζουμε παλαντινς απο τωρα για ναμαστε ετοιμοι οταν βγει το εξπανσιον; ο ντιαρ..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Super Moderators Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 .... giati swnei kai kala prepei na gineis death knight...afou 8a vgoun kai alla hero classes gia ta upoloipa classes...
mindtrapper Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 .... giati swnei kai kala prepei na gineis death knight...afou 8a vgoun kai alla hero classes gia ta upoloipa classes... Αυτό που είπα εγω πήγαινε στο σχόλιο περι balance και όχι για το μελλοντικό hero class. Απλά μάλλον έτυχε αυτό που είπα να μοιάζει πάρα πολύ
KilliK Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 .... giati swnei kai kala prepei na gineis death knight...afou 8a vgoun kai alla hero classes gia ta upoloipa classes... ειπαμε ειναι το αγαπημενο μου unit στα warc rts.ειδικα αυτη η φωνη τους. ΥΕSSSS MASSSTERRRR
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Super Moderators Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 ειπαμε ειναι το αγαπημενο μου unit στα warc rts.ειδικα αυτη η φωνη τους.ΥΕSSSS MASSSTERRRR e tote anevaze paladin...anarwtiemai 8a paizei na eisai Death Knight Draenei? auto 8a einai endiaferon imo
Remiel Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 O Death Knight den tha einai san hero class tou paladin... tha einai san neos char pou tha dimiourgeite afou kaneis ena epic quest to lvl tou tha einai kapou anamesa sto 55-70
Dark_son20 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 aporia.... exete akousei pote gia report se PVP server gia npc/low level camping? oxi tpt me exone se corps camp extes enas warrior aftos 31 ego 22 me ton mago... kai mpika me ton warrior kai ekana corps camp se afton kai se oli tin allie poli pou einai voria sto ashenvale
christos_75 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Άρχισε το πανηγύρι.... http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=2&category=69975765&product=992542&MSCSProfile=DCCDF22EB27065BE59F6DF1149D8E3095A2CC5D9CB93AE9A9FD82E6B31813C6D4BD967BB6183AE2756F03A92BEE9C056DF67984A3A6ABBBC1427F089635F1DACA3F5ECDF09B9C17C8DDD1FD30D3EE0A13A2DCA7BF0C11CFAB7CF95454F6F0BD9D4E800E7536E5AB6C780529B76103C48672B08951F6C143D88A816F513F643B7
COMPUTER-MAN Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 ακριβό είναι όμως το wow....δν μπορούσε να ήτανε τζάμπα και να έπαιρνες κάρτες με κωδικό ??
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Super Moderators Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 opws epishs na se plhrwnoun gia na paizeis?
christos_75 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 τι εννοείς ακριβώς? Τα 20 ευρώ που κάνει το αρχικό τα θεωρώ πάρα πολύ καλή τιμή....ή μήπως λες για την μηνιαία συνδρομή??
__D3mIaN__ Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Rogue παίζεις, έτσι; Το ότι δεν έχεις κάτι που δεν έχει ένα άλλο class δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει balance. Αλλιώς να υπήρχε μόνο μια class που να έκανε tank, DD, Heal και ότι άλλο μπορείς να σκεφτείς και να παίζαμε όλοι αυτο να είμασταν ευτυχισμένοι με το game. -Wow, ωραίο ΜΜΟ, τι classes έχει; -Shadow Warknight. -Και; -Αυτά. -Κάαααααλα.... Οχι δε παιζω με rog τους σιχαινομαι... o main μου ηταν καποτε warlock και τωρα παιζω πια με την αγαπημενη μου class...warrior! Δεν ειναι ρε μαν οτι καποιες class κανουν κατι που δε το κανουν οι αλλες... δε με πειραζει αυτο, καλο το drain life αλλα με τη λογικη δε μπορεις ουτε να castαρεις ουτε να drainαρεις χωρις ο στοχος σου να ειναι ... μπροστα σου. Ειναι χαζο κ ηλιθιο, λεει ο lock: χεχε οκ τωρα θα σου κανω drain life.. σηκωνει το χερι μπροστα και βλεπεις την ακτινα να πηγαινει προς τα πισω, κλανεις η δε κλανεις στα γελια? fake τελειως, και προφανως ολοι οσοι εχουν lock θα γυρισουν να με βρισουν και να υπερασπιστουν τα imba τους, οταν ειχα lock τον σταματησα στα 66 γιατι βαρεθηκα να νικαω με μλκιες, με αθλια skill που κ ενα παιδακι μικρο μπορει να τα πατησει, δε ξερω δεν ειναι class που θα παιξει με τακτικη. Εχεις δει affl lock pvp? Ποσο πιο δεδομενο και βαρετο μπορει να γινει το pvp? spam curses και ατελειωτο drain life μεχρι να ξημερωσει η επομενη μερα.... gz θελει skill αυτο! τον lock μου οχι μονο τον σταματησα αλλα απο το μισος τον εκανα delete δεν ηθελα να τον βλεπω...εβγαλα καμια 500αρα g απ οτι πουλησα και ξεκινησα ωραια κ καλα μια απο τις ενδιαφερον class του παιχνιδου που ειναι ο warrior. Δεν υπαρχει πιο ωραια αισθηση απο sword specialization μαζι με windfury totem... ξερεις τι ειναι μεσα σε 1μιση με 2 δευτερολεπτα να εχουν φυγει 4 hits με 2h weapon και να crit ολα? Πονος! ειδικα για τους φιλους μου τους clothατους. Και φυσικα το gnomακια... τα μισω και χαιρομαι που σαν tauren τα αντιμετωπιζω σαν στρουμφακια και τα τσακιζω!
GabrielConnor Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Οχι δε παιζω με rog τους σιχαινομαι... o main μου ηταν καποτε warlock και τωρα παιζω πια με την αγαπημενη μου class...warrior! Δεν ειναι ρε μαν οτι καποιες class κανουν κατι που δε το κανουν οι αλλες... δε με πειραζει αυτο, καλο το drain life αλλα με τη λογικη δε μπορεις ουτε να castαρεις ουτε να drainαρεις χωρις ο στοχος σου να ειναι ... μπροστα σου. Ειναι χαζο κ ηλιθιο, λεει ο lock: χεχε οκ τωρα θα σου κανω drain life.. σηκωνει το χερι μπροστα και βλεπεις την ακτινα να πηγαινει προς τα πισω, κλανεις η δε κλανεις στα γελια? fake τελειως, και προφανως ολοι οσοι εχουν lock θα γυρισουν να με βρισουν και να υπερασπιστουν τα imba τους, οταν ειχα lock τον σταματησα στα 66 γιατι βαρεθηκα να νικαω με μλκιες, με αθλια skill που κ ενα παιδακι μικρο μπορει να τα πατησει, δε ξερω δεν ειναι class που θα παιξει με τακτικη. Εχεις δει affl lock pvp? Ποσο πιο δεδομενο και βαρετο μπορει να γινει το pvp? spam curses και ατελειωτο drain life μεχρι να ξημερωσει η επομενη μερα.... gz θελει skill αυτο! τον lock μου οχι μονο τον σταματησα αλλα απο το μισος τον εκανα delete δεν ηθελα να τον βλεπω...εβγαλα καμια 500αρα g απ οτι πουλησα και ξεκινησα ωραια κ καλα μια απο τις ενδιαφερον class του παιχνιδου που ειναι ο warrior. Δεν υπαρχει πιο ωραια αισθηση απο sword specialization μαζι με windfury totem... ξερεις τι ειναι μεσα σε 1μιση με 2 δευτερολεπτα να εχουν φυγει 4 hits με 2h weapon και να crit ολα? Πονος! ειδικα για τους φιλους μου τους clothατους. Και φυσικα το gnomακια... τα μισω και χαιρομαι που σαν tauren τα αντιμετωπιζω σαν στρουμφακια και τα τσακιζω! Δεν καταλαβαίνω την ένσταση σου. Γνωρίζεις πώς το mechanic του drain life δουλεύει έτσι. Γιατί σε χαλάει λοιπόν που πάς από πίσω του και εξακολουθεί να σε πετυχαίνει; Δεν είναι Immolate. Δεν είναι Shadow Bolt. Είναι αυτό που είναι, δουλεύει μια χαρά και για να το αποφύγεις θα πρέπει να γίνεις πιο ευρηματικός. imba και imba και imba. Έχω βαρεθεί να το ακούω. Μάθετε να παίζετε το class σας. Για να μην παρεξηγηθώ, δεν λέω πώς εγώ ξέρω. Αλλά κάνω φιλότιμες προσπάθειες και δεν χρεώνω τις δικιές μου βλακείες ώς imba του άλλου class. Η το άλλο. Κάνει spam curses o Lock; Ε τον αλήτη! Κανονικά έπρεπε να βγάλει το staff και να αρχίσει να βαράει....
Προτεινόμενες αναρτήσεις