Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
%#$^@$^!@%^@#^@$!%@#$!^@#^$%

FAGS :P :twisted:

Προφανως "Συμμαχους"... Ειναι αλλωστε ευκολο να βρεις ανθρωπους ηθοποιους αφου δε χρειαζονται ιδιαιτερα κουστουμια, για σκεψου να εχεις ενα cast απο taurens, orcs, trolls, undeads... πως θα μπορουσαν ηθοποιοι να ντυθουν ετσι :P δυσκολακι. Παντως ρε παλικαρια, μα το θεο αν (λεμε τωρα) εβλεπα στη μεγαλη οθονη... gnomes, εχω σηκωθει κ εχω φυγει ευκολα!

Αρκετα με το τι θα γινει στη μεγαλη οθονη, θα ηθελα να παραθεσω την αποψη μου οσο αφορα το ερχομενο xpansion. Ειχα προσφατα μια κουβεντα μ εναν φιλο μου που ασχολειται με το wow αρκετο καιρο. Σταθηκα στη χαρακτηριστικη φραση που μου ειπε: "καλα κανει η blizz και βγαζει τα xpansion, ετσι ειναι τα rp... εξελισονται."

Δεν ειναι λογια gamer που αναζητα την εξελιξη ομως δυστυχως, ειναι θυμα της blizz που εχει καταφερει να περασει στον κοσμο αυτες τις ηλιθιες κατα τη γνωμη μου νοοτροπιες ή καλυτερα ιδιοτροπιες. Ρε παιδια δεν υπαρχει εξελιξη... δεν ειναι εξελιξη αυτο. Πισω απο ενα μεγαλο γραφειο της blizz υπαρχει "ενας" που λεει... οκ οι 8 εκατομμυρια παικτες του wow πηγαν 70... ας πουλησουμε κ αλλες game cards, κ αλλα acc κ αλλα xpansion... οποτε μαγκες βαλτε αλλα 10 lvl για τα καμαρια μας, βαλτε bgs, items maps και ενα σωρο πραγματα για να μπορεσουμε να τους κρατησουμε για παντα πελατες μας.

Λυπαμαι αλλα δε μπορεις να λες μετα οτι εξελισεται το game... ειναι καθαρα εμπορικο xpansion και καποιοι εχουν χεστει στα λεφτα. Το game ειλικρινα δε νομιζω οτι χρειαζεται απο τωρα νεο map ή νεα lvl κλπ κλπ.... εχει πολλες ατελειες, bugs, και πραγματα που χρηζουν ανανεωσης και εξελιξης στο ηδη υπαρχον game. Κοινως χανεται η ουσια του παιχνιδου... δεν υπαρχει αποτερος σκοπος που να σε κραταει γι αυτο και τα lvl μια ζωη θα ανεβαινουν οταν η blizz βλεπει οτι απλα τα αγγιξαμε... μου αρεσει το wow αλλα βαρεθηκα να βλεπω ακομα και τον πιο αχρηστο παιχτη να εχει merci gladi set,(καποτε με τα rank ηθελε μαγκια και ικανοτητες για να αποκτησεις καλο gear). Χαθηκε το world pvp... ολα ξεκινησαν οταν τα bg μπηκαν στο παιχνιδι. Κ μετα Gang... οκ ρε μαγκες... ειστε με τρελο gear? Γουσταρετε gang σε 40 lvl μικροτερους για να ικανοποιησετε τον εγωισμο σας? ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ καντε το... αλλα γιατι η blizz δεν εβαλε ποτε κανα τρελο dishonor για το @#$@#%# gang? Balance σου λεει μετα....

Warlock... castαρει drains και ενω σκεκεσαι απο πισω του, απο πλατη, αυτος κασταρει ακομα, ακου μλκιες!!! Αλλα ναι ξεχασα... balance.

Warriors...κανεις charge ειτε intercept και ο warrior σταματαει μερικα βηματα πριν απο το στοχο του... κατα συνεπεια δε τον φτανεις αρα χαμενο το skill.

Κ ενα σωρο αλες ατελειες.... αλλα ναι ηταν καιρος για ενα xpansion. Κριμα το λιωσιμο, κριμα τα λεφτα μας... απλα θα ανεβαινουμε μια ζωη μεχρι να φτασουμε τα 100lvl με items απλα imba! Και σκεφτειτε καποιον που αγοραζει και αποφασιζει να ξεκινησει wow απο αυριο... εχει να δωσει του κοσμου τα λεφτα!!!! Για να αγορασει τα xpsnsion και μετα ατελειωτες ωρες downloading τα patch... μην ενθουσιαζεστε τοσο... η blizz δε θελει το καλο μας.... θελει το καλο της :P Τι να πω ελπιζω να νιωσουν οτι το wow τους χρειαζεται ουσιαστικοτερα πραγματα απο νεα items instances bgs κ heroes.

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
HHAHAHAHAHHAHAHAH Συμμάχους HAHAAHAHHAHAHA

Ρε παιδιά, εγώ είδα την είδηση κάπου και την πόσταρα εδώ. WoW δεν έχω παίξει ποτέ. Τι γίνεται με αυτούς τους συμμάχους και σας φαίνεται τόσο αστείο;

• Super Moderators
Δημοσ.
Αυτα τα γα#$@#@ Licence Agreements μας εχουν φαει ....

Σε λιγο θα τα επεκτεινουν κ σε αλλα προιοντα (αυτοκινητα,σπιτια κ.λ.π) ....

Το να μην κανεις cheat κ αλλοιωνεις το gameplay το καταλαβαινω οτι ειναι σωστο να υπαρχουν κυρωσεις , αλλα το Παιχνιδι κ ο Λογαριασμος θα επρεπε να ειναι ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ και να τον κανω οτι θελω ....

Για μενα περα απο καθε Licence Agreement ειναι παρανομη αυτη η τακτικη που ακολουθουν ....και ας λενε οτι θελουν .

nomizw oti sto Licence Agreement dexesai oti to account den einai akrivws diko sou kai oti h Blizzard mporei na to kanei oti 8elei ana pasa stigmh xwris na dinei logariasmo se kanena...mporei kai na kanw la8os omws who knows...

Δημοσ.

demian και που είσαι ακόμα.με βάση το story του wow,έχει να βγάλει άλλα 3 expansion ακόμα.κάτι άκουσα για siege στο wow.άμα γίνει και είναι αντίστοιχο του l2 τότε ίσως αποκτήσει ενδιαφέρον το wow στο pvp.

Δημοσ.

ναι θαχει siege μηχανηματα και destructable κτιρια.καλο μου ακουγεται.

αλλα με το death knight δεν καταλαβαινω τι γινεται.δηλαδη θα το παιρνεις ετοιμο το class οταν εκπληρωσεις καποια κριτηρια (80lvl,honor points,quests,etc),η θα το διαλεγεις και θα το ανεβαζεις απο την αρχη οπως γινεται ηδη με τα υπολοιπα classes?

@__D3mIaN__ :νομιζω πως θα συμφωνησω και εγω με τον φιλο σου.το rp ειναι για να εξελισεις τον χαρακτηρα σου και μαζι με αυτο και το υπολοιπο lore του παιχνιδιου.δηλαδη οταν ανεβαζεις ενα χαρακτηρα αποκτας νεα abilities,skills,spells,talents που κανουν πιο ενδιαφερον τον χαρακτηρα σου.επισης με τα quests συνεχιζεις να ζεις και να ακολουθεις την ολη ιστορια του παιχνιδιου,κατι που ειναι επισης ενδιαφερον.

θα συμφωνησω ομως μαζι σου οτι η bliz πρεπει πρωτα να κοιταξει να φτιαξει τα οποιαδηποτε υπαρχοντα προβλημα του παιχνιδιου και να ασχοληθει με τις νεες προσθηκες αργοτερα.και φυσικα κατι πρεπει για τα παιδια που εχουν ασχοληθει ηδη με το παιχνιδι αμετρητες ωρες.δεν ειναι σωστο να φτυνεις αιμα για να παρεις ενα super armour set,το οποιο με το επομενο expansion δεν θα ανταγωνιζεται ουτε τα νεα πρασινα items.κατι πρεπει να γινει με αυτο το θεμα.

τεσπα αυτα.εγω ανυπομονω να βγει το expansion.(οι death knights ηταν το αγαπημενο μου unit sta warcrafts) αλλα θα συμφωνησω οπως ειπε και ενα παιδι πιο πανω,οτι κατι πρεπει να γινει με το leveling.ειναι ευκολο να ανεβεις απο 70 σε 80 αλλα λιγο βαρετο να ξεκινας απο το 1....

Δημοσ.
το rp ειναι για να εξελισεις τον χαρακτηρα σου και μαζι με αυτο και το υπολοιπο lore του παιχνιδιουα

orc warlock.... rp ftw!

Ναι ρε συ σωστη η εξελιξη ετσι οπως τη θετεις... απλα πρεπει το παιχνιδι να αποκτησει ενα θεωρητικο τελος ας πουμε... σκεψου εγω για παραδειγμα μολις 70αρησω τον warrior μου να αρχισω να χτιζω ενα καλο pve η pvp gear, να λιωσω κατι μηνες arena και να τα και τα merciless gladi... μα τι ωραια που ειναι!! Κοιτα stats κοιτα εμφανιση. Και σε μερικους μηνες σου κανει λινκ σε /whisper ενας φιλος σου 72 lvl με ενα πρασινελι chest τουμπανο με σχημα πιτζαμας. Ναι, ανοιγεις το παραθυρο και πετας το pc απο κατω! Εκει καταληγω... καλη η εξελιξη κ εγω μεσα ειμαι, αλλα η farma ειναι για τους αγροτες, αφηστε μας να παρουμε μια ανασα ρε εσεις της blizz!!!!

Δημοσ.

ε ναι ειπαμε με το θεμα των items πρεπει να βρεθει μια λυση.

αλλα γνωμη μου ειναι πως η ολη η ουσια ειναι να μην εθιστεις με το παιχνιδι.να παιζεις καθαρα για τον ιδιο λογο που παιζεις οποιαδηποτε αλλο παιχνιδι:για διασκεδαση.

εγω γιαυτο δεν πολυκαιγομαι να αποκτησω τα uber items για τον χαρακτηρα μου.παιζω για να διασκεδασω και αν στην πορεια μου κατσουν και καλα rewards εχει καλως.

αλλα να μπαινω τωρα στο τριπακι του Power-leveling,των stats κτλ για μενα ειναι λαθος προσεγγιση του παιχνιδιου απο τον παιχτη.και ακριβως αυτο ειναι που εκμεταλλευεται η bliz.και γιαυτο δεν πιστευω να δωσει λυση για αυτους που φτυνουν αιμα για τα ιτεμς τους.αυτοι ειναι εθισμενοι πλεον και θα τους εκμεταλλευεται οσο την ανεχονται.:/

Δημοσ.

άμα μπεις σε μια καλή guild τα απλά τα epic τα βάζεις πολύ εύκολα(tier4).

αντίστοιχα άμα μπεις σε μια καλή arena team τα arena points τα βγάζεις πολύ εύκολα.

το να ντύθεις στο tbc είναι αρκετά εύκολο και μόνο τα tier6 πρέπει να σου βγει το λάδι για να τα βγάλεις.

έπειτα μην ξεχνας ότι αν τα έπερνες με την μια όλα τα epic μετά δεν θα σου έμενε να κάνεις τπτ και θα έλεγες τι βαρετό που είναι :P (γιατί όπως είπαμε και όλοι πιο πάνω απο pvp δεν έχει να σου προσφέρει και τπτ το wow)

από την άλλη για να δώσει και ένα "gratz" τους καμμένους του wow η bliz θα μπορούσε να βάλει έναν vendor που να αντάλαζες τα epic σου με κάποια καλά lvl 71-72 με αποτέλεσμα να έχουν ένα καλό "boost" οι λιωμένοι όταν μπει το expansion.

Δημοσ.
από την άλλη για να δώσει και ένα "gratz" τους καμμένους του wow η bliz θα μπορούσε να βάλει έναν vendor που να αντάλαζες τα epic σου με κάποια καλά lvl 71-72 με αποτέλεσμα να έχουν ένα καλό "boost" οι λιωμένοι όταν μπει το expansion.

α μπραβο κατι τετοιο σκεφτηκα και εγω.η στην τελικη να σταματησουν το BOP restriction..

Δημοσ.

Σκεφτηκες να δουλεψεις για την blizz? Δεν ειναι ασχημη ιδεα :P

Δημοσ.
α μπραβο κατι τετοιο σκεφτηκα και εγω.η στην τελικη να σταματησουν το BOP restriction..

απαπαπαπαπα άμα γίνει αυτό έχει καταστραφεί το wow απο χέρι...

δες απλά τι γίνετε στο l2.έχει γεμίσει με botakia που farmaroun όλοι μέρα και πουλάνε αντικείμενα και adena.άμα σταματήσει το bwp τότε θα δεις αυτομάτος το κάθε 12χρονο να είναι full tier7 χωρίς να είναι καν σε guild,απλά του έδωσε ο μπαμπάς την πιστωτική έκανε ένα ωραίο ebay και φτίαχτηκε... :roll:

για εμένα το bwp ήταν ότι καλύτερο έκανε ποτέ ένα game για να περιορίσει τα botakia...

Δημοσ.
Ρε παιδιά, εγώ είδα την είδηση κάπου και την πόσταρα εδώ. WoW δεν έχω παίξει ποτέ. Τι γίνεται με αυτούς τους συμμάχους και σας φαίνεται τόσο αστείο;

Oxi re den ftais esi apla fenete apra poli asteio otan tous allies tous apokaloun simmaxous giati emena prosopika me parapempei ston deutero pagkosmio polemo kai oso na ne den mporeis na fantasteis ena gnome mesa se ena tank kai na min gelaseis xD

Δημοσ.
orc warlock.... rp ftw!

Gnome Lock rp ftw....o gul dan ως γνωστόν ήταν gnome απλά φόραγε το trinketάκι που σου αλλάζει μορφή. Μην αρχίσετε να λέτε ότι τα gnomes γίνονται taurens το γνωρίζω ήδη απλά όταν γραφόταν το story το trinketάκι μεταμόρφωνε τα gnomes σε orcs.

Δεχτείτε το επιτέλους!!! Τα gnomes είναι η ραχοκοκαλιά του lore του wow. Σε όλα τα event του warcraft πρωταγωνιστούν

1)Warcraft : GNOMES and Orcs

2)Warcraft2: The gnomish tides of darkness & Beyond the portal of gnomeregan

3)Warcraft3: Reign of Gnomish Chaos & The gnomeregan Throne

NOT!!!!

Αν η blizz σκεφτόταν λίγο τους πιστούς οπαδούς της, αυτές οι μικρές αηδίες δεν θα έπρεπε να υπήρχαν στο παιχνίδι. Ποτέ δεν είναι αργά να διορθωθεί το λάθος. Τόσα patch, νέο xpansion Ε-Ξ-Α-Φ-Α-Ν-Ι-Σ-Τ-Ε τα!!!! GNOME DEATH KNIGHT? O Lord το σοκ θα είναι μεγάλο....Αξίζει να είσαι hordας μόνο και μόνο για να σφάζεις gnomes!!!!

• Super Moderators
Δημοσ.

ahem...apo pou kai ws pou Gnome Death Knight? exoun paladins ta gnomes kai den to 3era? profanws mono oi Paladins ginontai Death Knights...oxi ola ta classes...kata pasa pi8anothta to ka8e class 8a exei diko tou Hero Class (isws kai parapanw apo ena mallon)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...